geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine a.s.bu arada gözün aydın canımm paşan geliyormuşş:asigim:
Sağol canım böyle zamanlardada içim hiçbişeyi almaz,hemen geçer umarım.
Evettttt bende bi paşa annesiyim artık :smiley-cool:
melekcim benimde ilk haftalrda çok şişti karnım gazdan falan. görümcelerim hep moralimi bozdu ay sende bişi mi var benim 6. ayda karnım falan çıkmıştı dedi .görseniz kendileride epeyce kilolu ben ince yapılı birisiyim .
inş canım bakalım bizim ufaklık neler yapıyor özledim vallahigeçmiş olsun canım aman dikkat et kendine a.s.bu arada gözün aydın canımm paşan geliyormuşş:asigim:
inş güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:
inş canım bu arada bursalı olduğunu yeni farkettim bende çanakklaleliyim fakat istanbulda yaşıyorum.:teytey:Sibel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan...........
Sağol canım anketide oyladım ama kızlar geçmiş durumda valla CADIARZU
doktora gittim.ama gittiüim doktor ben gebelikle ilgilenmiyorum.benim asıl ilgilendğim bölüm kanser dedi.bende bakarım ama bu işin uzmanları var dedi.bize 2 doktor önerdi.tekini aradı çok yoğunmuş.haftaya dedi.o zamana kadar bekliyemem.diğerini aradık randevu aldık.yarın 16:15 de.adam zaten birşey olduysa olmuştur.dedi ya.dün akşamdan beir ağlıyorum.çok korkuyorum.ama mehtap hanım birşey yok dedi.bak ayağıyla itiyor filan dedi ay ne bilim gözüm çok korktu.ya daha sonra olursa.
meraba kızlar yarın saat 15:00 te dr ile randevum var.İnş bebişim iyidir. Sabah yataktan kalkarken biran hamile olduğumu unuttum şöyle bir gerildim ve sabahtan bu yana sancım var inş bişey olmamıştır.Bakalım yarın dr durumunu söyler hemde vitamin hiç alamıyorum kızacak ama onu da dile getireceğim bilmiyorum sizde de vitaminler mide bulantısı yapıyormu bende yatağa düşürüyor. almadığım zaman çok iyiyim.Ama vitamin aldığımda ne kadar hastalık varsa çekiyorum....
buda benim göbiş :)
bakin bu da benim gobisim.ah icinde ne oldugunu bir de bilebilsem. iki kucuk tepecik:) ama su anda gece ve ici dolu sis.
bir sabah cekeyim koyayim.
güneşli ve güzel bi istanbul sabahından tüm anneciklere günaydınlarrr :teytey:
uzun bi süreden buyana paylaşımda bulunamadım malesef..inş hepiniz ve tatlı bebişleriniz çook iyiydir
bugun sizleri rüyamda gördüm..kaydirigubbakcemile3
hepimizn bebişleri olmuş ve bi yerde buluşmuşuz..bebekleri ilk görme heycanıyla herkezde tatlı bi mutluluk vardı.herkez birbirini merak edip sohbet ediyordu..ve muhabbete tabi tatlı bebeklerimizin gülücükleriyle şenleniyordu..çok güzell di :asigimrtada birbirinden güzel birsürü bebek vardı :asigim:
sonra telefon sesiyle uyandımmm :1no2:
gördümki paylaşımda bulunamasakta dularımız gönlümüz burada Şeniz
Rabbim inş kucağımıza aldığımız günleride bizlere gösterir ve yine böyle tatlı muhabbetlerde bulunuruz :Saruboceq::1hug:
Hepinize günaydın anneler,umarım güzel bigün olur hepimiz için.Akşamdan beri boğazlarım acıyor benim kırıklık var üzerimde hasta olmak istemiyorum.Ama hava benim aksime çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız ben bugün dr a gideceğim için mide bulantımla güne merhaba dedim.Psikolojik olmalı.
bu arada kibelecim göbişin maşallah çok şeker allah nazarlardan korusun ve çok yakışmış...
merhaba kızlarrr...
geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..
kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
çalşanlar kolaylıklar , dinlenenlere bi şey demiyorum , yayılın gitsin kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn canım çok tatlısın ya hep güldürüyorsun bu güzel sözlerinle ŞenizŞeniz
merhaba kızlarrr...
geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..
geçmiş olsun canım sende atlattın bakalım darısı olmayanlara :1hug:
bi de bu arada siparişini verdiğim bebesaunds cihazım gelmiş akşama denicem size de yazarım bakalım nasıll bebişimin kalp atışını duyabilecekmiyim ayy heyecan yaptım şimdii...
süperrrrrrrrrr :lepi:
işte buuuuu :içelim:
benim daha 2 haftam felan var o zaman dimi canım ???
ben daha gitmedim hiç sağlık ocağına , gideyim diimi , kızmasınlar sonra neredeydin bu zamana kadar diye fisfisfis
kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
çalşanlar kolaylıklar , dinlenenlere bi şey demiyorum , yayılın gitsin kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn canım çok tatlısın ya hep güldürüyorsun bu güzel sözlerinle ŞenizŞeniz
saol tatlımmmmŞeniz
ben bugün işyeinin yakınında ki sağlık ocağına gideceğim.inşallah
dıaşrıda işim var oradan geçeçğim bakalım çok yoğun değilse.
konuşcapım.
kabul ederlerse.
yoksa evin oradakine uğrayacüaım.
ama yerini bilmiyorum ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?