2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aaa benimde ayene öyle oldu.herkes hatta hastanede karşılaştığım hamilerl bile aa ben doğuma gidiyorum ,bak nerdeyse aynıyız feşlan diye dudak büktüler.
herkes tuhaf baktı ç.moralim bozulduç.sonra baktım hrşey düzeliyor.
ve şu an 2 gündür.göbeğim daha yukarıda demek ki ,neymişşşşşşşş
her şeyin sırası varmış
boşuna evham yapıyoruz.
hatta doktora iyi bakın ikiz mş yoksa ben çok şiş duruyorum dedim.güldü.gaz o geçecek dedi.:)))))
eee biz doktordan da iyi bilecek değiliz yakaydirigubbakcemile3

kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
çalşanlar kolaylıklar , dinlenenlere bi şey demiyorum , yayılın gitsin kaydirigubbakcemile3

canım sorun neydi bilmiyorum , ama bu kadar üzmesen kendini , bak oğluşun sapa sağlammış hani yazdıklarından anladığım kadarıyla , keyfi yerinde ayağıyla ittiriyormuş felan .. dert etme lütfen olur mu .. hayırlı haberlerini bekliyoruz ..

sibelcim , geçmiş olsun a.s. bende bulantı yapmıyor genel anlamda .. sadece eleviti içerken , biraz büyükçe bir hap ya , bazen boğazdan geçerken değdiğinde çıkaracak gibi oluyoum ama geçiyor hemen ..

buda benim göbiş :)

demrecim senin göbişin de çok şirinnnnnnn :1hug:

bakin bu da benim gobisim.ah icinde ne oldugunu bir de bilebilsem. iki kucuk tepecik:) ama su anda gece ve ici dolu sis.

bir sabah cekeyim koyayim.

canım , maşallah göbişineeeeeeee inşallah içindekini de öğrenirsin bir an önce :asigim:

bu kadar ara verme bi daha canımcım bak doğurttun bizi kaydirigubbakcemile3
aaaaaaamin canımcım , çok güzelmiş rüyan , inşallah o günleri görür ve yine paylaşımlarımıza devam ederiz kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım .. ılık şeyler içsen , belki biraz daha iyi hissedersin canım :1hug: Şeniz

inşallah güzel haberlerle dönersin canım ..
mide bulantısı fena bi şey yaaa :1no2:

]

merhaba kızlarrr...

geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..

bi de bu arada siparişini verdiğim bebesaunds cihazım gelmiş akşama denicem size de yazarım bakalım nasıll bebişimin kalp atışını duyabilecekmiyim ayy heyecan yaptım şimdii...

merhaba kızlarrr...

geçmişe bakamadım aşı oldumm benn.. hiç acımadıı 26 martta tekrar çağırıdılar..

süperrrrrrrrrr :lepi:
işte buuuuu :içelim:
benim daha 2 haftam felan var o zaman dimi canım ???
ben daha gitmedim hiç sağlık ocağına , gideyim diimi , kızmasınlar sonra neredeydin bu zamana kadar diye fisfisfis

bi de bu arada siparişini verdiğim bebesaunds cihazım gelmiş akşama denicem size de yazarım bakalım nasıll bebişimin kalp atışını duyabilecekmiyim ayy heyecan yaptım şimdii...

canım ya kaçıncı haftadan sonra kullanılabiliyor o aletler ??
bir de nesquickin angel sounds diye resmini kopyaladığı bir alet vardı , aynı özelliklere mi sahip ?
ben de istiyorum o aletlerden , hangi siteden şipariş ettiğini yazar mısın bana özelden ?

ben bugün işyeinin yakınında ki sağlık ocağına gideceğim.inşallah
dıaşrıda işim var oradan geçeçğim bakalım çok yoğun değilse.
konuşcapım.
kabul ederlerse.
yoksa evin oradakine uğrayacüaım.
ama yerini bilmiyorum ki:)

süperrrrrrrrrr :lepi:
işte buuuuu :içelim:
benim daha 2 haftam felan var o zaman dimi canım ???
ben daha gitmedim hiç sağlık ocağına , gideyim diimi , kızmasınlar sonra neredeydin bu zamana kadar diye fisfisfis

hihoyyytevet canım çok şükür atlattımm. git tabii bi kayıt ol canım.
bunu da atlattık oğluşumlaa :lepi:

star_dust canım. Benim midem galiba çok hassas eleviti görmem yetiyor inş dr um bugün şurup tarzı bişey verirde bende rahat ederim. vicdanen hiç rahat değilim o vitamini yutamıyorum ya gece rüyalarıma giriyor.rüyalarımda bebişimin hiç gelişemediğini görüyorum.Badem arkadaşım meleklerini kaybettiği zamanda ben kendimi 4 aylık doğum yapmış olarak gördüm. bir şeye üzülmem veya tafama takmam yetiyor.

sen de aşı için mi gideceksin canım ???
bu arada tickerına bayyyyıldımmmmm , çok cici olmuş , içini açıyor insanın .. hatta gaza geldim ben de yapayım o siteden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…