2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sagolun kızlar cok fazla su ıcıyorum aslında
bıde sadece sabaha karsı wc gıdınce bole oluyo onun harıcınde bısey yok
sanırım gece uyurken ıstemeden de olsa ıdrarımı tuttugum ıcın olabılır

rica ederim canım Şeniz
yazının tamamının olduğu linki özeline gönderiyorum yerimseniben

evet yaaa çok şeker bişiii bu hihoyyyt
sağlık ocaklarında çok ilgilendiklerini yazmışlardı , inşallah senin gideceğin yerde de ilgilenirler yerimseniben
ya bana halen kan testi yapılmadı .. acaba ilk yaptırdığımız o hani toxodan hemoglobine vs. bakılan testte herşey çok iyi demişti dr.um , o yüzden mi yeniletmiyor acaba ? ondan sonra 2li yapıldı .. başka da kan vs. vermedim .. belki bu hafta 3lü için kan veririm ..
hava biraz serin ve yağışlı gibi öyle olmasa giderdim .. şöyle bir baktım da bu hafta ve haftaya da yağışlı görünüyor , yağmuru beklersem heralde daha çok beklerim kaydirigubbakcemile3 olmazsa gideyim ben de bugün yerimseniben

sanırım bende ıdrar yollarımı usuttum
özellıkle sabaha karsı wc gıttıgımde acayıp agrı ve yanma oluyo:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım a.s.
ayaklarını ve belini sıcak tutuyorsun değil mi ?? en çok oralardan hastalık kaparmışız yerimseniben

malesef tutamıyorum gece hep ustumu acıyomusum esım öle soluyo
oyuzden dıyorum sanırım gece usuttugum ıcın olabılır
:çok üzgünüm:

dikkat edebilsen keşke diycem ama insan uyurken ne yaptığını bilmiyorki .. ben mesela yayak ayak üstüne atarak uyuyormuşum bazen , hiç normal bir insan böyle uyur mu ayol kaydirigubbakcemile3 hani atletlerimiz göbeklerimizden dolayı biraz kısa geliyor ya daha uzun atletler alsan ve yatarken dahi çorap giymeyi ihmal etmesen belki bundan sonrası için işe yarar yerimseniben
benim şimdiye kadar olmadı Allaha şükür böyle bir şikayetim
ama bundan sonra olabilir , eşimin bi lafı var benim için " maşallah dediğin üç gün yaşıyor " diye kaydirigubbakcemile3

oo herkes uyuyo heralde hüzün yılı geçmiiş olsun ayakları sıcak tutmak önemli. eyetekiner oh sende atlatmışsın aşıyı . tetanoz aşısı akşamında birazcık kolda ağrı yapabiliyor ama dayanılmayacak kadar değil . bende şimdi göbek ekleyecem inş.

ewt melek biraz fazlaca büyük kilo almadım diye sakın sıkıntı yapma çok kilo almak hiçde iyi değil ben daha evelki hamileliğimde çok aldım ve göbek kaldı yeteri kadar bebek beslensin yeter bence

ayyy süper bişey ama artık iyice hissediyorum hareketlerini..........
ama ...............çok hareketli bakalım doğunca nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…