2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hürremcim 120 gunluk sigortam var eylulden beri, kaç gundur araştırıorum işi bırakırsam (mart başında) yararlanabilicek miyim diye, bilen birilerini de bulamadım, sgk cvb vermio, eşin bu konuyuda sorabilir mi rica etsem.teşekkür ederim..

cnm evrak falan verilmiyo sadece rapor. Doğumdan 2 ay önce çıkman gerekiyo haklarından yararlanmak için ondan sonraki 4 ay ssk yatmayacak bide önceden 6 ay sağlıktan yararlanamıyodun şimdi 3 aya düştü

Mart basında işi bırakırsan olmaz canım .32 .haftanda izini ayrılman gerekki bunlardan yararlanasın

Canım 120 gün varsa yararlanabilirsin ayrıca eşimede sordururum patronumada sorarım oda araştırır ayrıca doğumdan sonra rapor süren bitmeden hesabına yatıyormuş para senin o izin süresinden sonra işten çıkman bağlamaz seni paranı alırsın yani

cnm evrak falan verilmiyo sadece rapor. Doğumdan 2 ay önce çıkman gerekiyo haklarından yararlanmak için ondan sonraki 4 ay ssk yatmayacak bide önceden 6 ay sağlıktan yararlanamıyodun şimdi 3 aya düştü

evrak gerekiyor canım çocuğun canlı olduğunu ıspatlamak zorundasın hastaneden doğum kağıdı yada nufustan nufus kayıt örneği istiyorlar

yok cnm izin engellemez izni olan kişi hala çalışıyo görünür.

nurr üzüldüm şimdi, yani şimdi mayıs basında cıkarsam 3 ay yararlanabilicem öle mi..peki bu 120 gunluk sigortamın olması olayı değiştirmiyor mu?yani 6 ay yararlanamaz mıyım?

birde gaydin bana ssk doktorlarına da arada gözük demişti.kaçıncı haftada gözükmem lazım 32 de mi öncesinde mi?

herkese kocaman sevgiler hayırlı cumalar kızlar işte geldim 2 gün geçti bile:) maşallah biraz okumaya çalıştım sayfalar okadar çok ilerlemişki keyifler yerindedir inşallah maşallah bebiş odaları bile bakınılmaya başlanmış:) zaman daralıyo yolu yarıladık oleyyy:lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldin dilara annenle hasret giderdin demek :)

yok cnm değiştirmiyo 3 aya düşti artık o . Ssk hastanesine yada anlaşmalı özel hastaneye doğumundan iki ay önce gözük cnm rapor almadan

Canım selam ben öncesinde gittim yani daha 16 haftalık felandım birde 32. hafta gidicem istirahat açtırmaya sonrasında doğum sonrası istirahatimi kapatıp paramı almak için gidicem kısmetse
Benim sana daha önceden gidersen iyi olur dememin sebebi devlet doğum evlerinde küvez vs gibi işlemler sgklılar için ücretsiz Allah korusun olurda ihtiyacınız olur ise devlete gittiğinde daha önce geldinmi diye soruyorlarmış evet geldim ama doğum burada olmadı diyebilmek adına kaydının olması fayda sağlar diye söyledim
Özel hastanelerde küvez yeni doğan üniteleri çok pahalıymış günlüğüne 3,500 lira alan varmış benim o kadar karşılıcak durumum olamaz diye ben sgk hastanesine kayıt açtırdım inş. zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi hiç gerek kalmaz bu durumlara canım :Saruboceq:

hoşgeldin dilaracımŞeniz

HOŞ GELDİN CNM
SAYFALARI Bİ KAÇIRDINMI TOPARLAMAK İMKANSIZ OLUYO :roflol:

komşum kahveye gelmişti kızlar bakamadım. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin ve hepimizin kucağına almayı nasip etsin.
ssk doğum parasına gelince ben doğum parası almıştım.allah yardımcınız olsun. Evrakları o zaman baya yüklüydü. Ve doğumdan 2 ay sonra teslim edilmişti.doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 aydı.Ama bağlı olduğunuz ssk hastanesinden izne ayrılmak kolay olmuyor beni çok geç izne ayırmışlardı. izne ayrıldıktan 15 gün sonra doğum yapmıştım.ama uğraşıya da değiyor.ben 5 sene önce 1.000ytl civarında para almıştım.ssk birde yüksekten ödeniyordu.vallahi doğum sonrası ilaç gibi geliyor.

daha ne olsun kaydirigubbakcemile5 bence çok güzel besleniyorsun .. veeee 18 . haftan bitti bitecek e artık kilo ay yani dimii , hamile olduğumuzu unutmayalım bayanlar .. bir hassas tartı reklamı vardı tartı 3 kişinin kilosunu hafızaya alabiliyor , sonra kendi numaranıza bastığınızda nekadar kilo alıp verdiğinizi + _ olarak gösteriyor ve hamile bir bayan çıkıyor tartıya .. önceki kilosuna göre ne kadar kilo aldığını gösteriyor ekran ve diyorki dış ses " bazen de ne kadar kilo aldığınızı görünce sevinmektir ..." gibi bir cümleyle bitiyor reklam , tabi o esnada sevgili hamiş karnını felan okşuyor :asigim:

rica ederim tatlım , sanırım yazmayı seviyorum ben kaydirigubbakcemile3
moral bulduğuna sevindim , öyle de olmalısın zaten , çok iyisin bence kaydirigubbakcemile5

sen iyice karabatak oldun çıktın başıma klava:
bir görünüp bir kayboluyorsun , nerelerdesin ???
h.sonu dr.a gidecektin , 2 hafta önce öyle yazmıştın , naaaptın , gittin mi dr.a ??
belli olmadı mı cinsiyeti hala :uhm:
bak ben sana yine söylüyorum , kızın olacak senin yerimseniben kaydirigubbakcemile5
biz de özledik seni , kaybolma bi yerlere öyle uzun süreli yasakkelime
tatlım beniiiiimmmmmm Şeniz

kızlar selam herkese maşallah göbüşler büyüyor benimde baya büyüdü ve kilo alıyorum.veeee bebeğimi çok iyi hissetmeye başlaım allhım onların eksikliğini göstermesin.

ne güzellll , ne mutlu sana :asigim:
inşallah ben de hissederim 1-2 haftaya ..
dr.um 18. haftadan sonra hissetmeye başlarsın net olarak demişti , az kaldı inşallah delikafadulden

teşekkür ederim tatlımm , ben de ona dikkat etmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile5
zaten sebze ayırt etme gibi bir huyum yok , bayılırım sebze yemeklerine cokacimcoook sadece bezelye yemem sebzelerden ve kurubaklagillerden de barbunya kafamçokkarıştı tavuk yemeye de yıllardan sonra geçen sene başladım hihoyyyt
inşallah kuzucuuum annesini üzmeyecek yemek yeme konusunda :asigim:

ton balığının öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum , teşekkürler paylaşımın için , öğrenmiş oldum kendi adıma Şeniz
ablam yeğenime hamileyken haftada 1-2 kere yiyomuş o küçük olanlardan .. ben genelde somonu tercih ediyorum , az yağlı ve fosfor açısından çok zengin olduğu için .. aslında dr.um fosfor açısından en zengin olan balığın sardalya olduğunu söyledi yerimseniben

canim cevizi omega 3 icin yiyorsan, gunde 2 tane ceviz yeterli. ama zaten sardalye ya da ton yiyorsan cevizi yemen gerekmiyor. ceviz tam bir kilo deposu. emin ol digerleri kilo yapmaz ama ceviz feci kilo yapiyor.

demek masum şeytan şu ceviz , hımmmmmm klava:

günaydın güzel anneler.
bebekler ne durumda ,
benim minik kızım oynamamakta inat ediyor

benim oğluşun keyfinin yerinde olduğunu umuyorum :asigim:
senin kızçen demek bugün sana günaydın demedi , uyukçu böceği mi ısırdı acaba kaydirigubbakcemile3 uyuyordur belki annesiiiiiii :asigim:
bebekler genelde akşamları daha hareketli olurmuş , doğru mu canım , akşamı bekle bakalım yerimseniben :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…