- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Canım diğer evrakta hastaneden alınacak doğum belgesi yada nufustan alınacak nufus kayıt örneği birde vizite kağıdı istiyorlarmış eşim bu hafta sgk ya gidecek ondan tam öğrenip bilgi veririm ayrıca doğumdan önce bir sene içinde 120 günlük primin olması gerekiyormuş seninde 120 günün varsa yararlanabilirsin
hürremcim teşekkür ederim cevabın için, bu gerekli evraklar konusunda net bilgin var mı? Bir de mesela ben mart basında işten çıksam sgkm 6 ay daha gecerli bildiim kadarıyla..yani yinede dogum parasından yararlanabilirmiyim ?
cnm evrak falan verilmiyo sadece rapor. Doğumdan 2 ay önce çıkman gerekiyo haklarından yararlanmak için ondan sonraki 4 ay ssk yatmayacak bide önceden 6 ay sağlıktan yararlanamıyodun şimdi 3 aya düştü
canım teşekkürler cevabın için..peki ben 32. Haftada iş göremez raporu aldıktan sonra izne ayrılsam ve sonrasında da işten ayrılsam yani hiç işe başlamasam dogum sonrası n olacak?sormak istediğim bu yardımdan 4 ay yararlanabilioruz ve sonrasında işimize devam edio olmamız mı gerekiyor?
cnm evrak falan verilmiyo sadece rapor. Doğumdan 2 ay önce çıkman gerekiyo haklarından yararlanmak için ondan sonraki 4 ay ssk yatmayacak bide önceden 6 ay sağlıktan yararlanamıyodun şimdi 3 aya düştü
kızlarr yaa şunun güzelliğine bir bakınnnn:asigim:Şeniz
kızlarr yaa şunun güzelliğine bir bakınnnn:asigim:Şeniz
herkese kocaman sevgiler hayırlı cumalar kızlar işte geldim 2 gün geçti bile:) maşallah biraz okumaya çalıştım sayfalar okadar çok ilerlemişki keyifler yerindedir inşallah maşallah bebiş odaları bile bakınılmaya başlanmış:) zaman daralıyo yolu yarıladık oleyyy:lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nurr üzüldüm şimdi, yani şimdi mayıs basında cıkarsam 3 ay yararlanabilicem öle mi..peki bu 120 gunluk sigortamın olması olayı değiştirmiyor mu?yani 6 ay yararlanamaz mıyım?
Birde gaydin bana ssk doktorlarına da arada gözük demişti.kaçıncı haftada gözükmem lazım 32 de mi öncesinde mi?
nurr üzüldüm şimdi, yani şimdi mayıs basında cıkarsam 3 ay yararlanabilicem öle mi..peki bu 120 gunluk sigortamın olması olayı değiştirmiyor mu?yani 6 ay yararlanamaz mıyım?
birde gaydin bana ssk doktorlarına da arada gözük demişti.kaçıncı haftada gözükmem lazım 32 de mi öncesinde mi?
herkese kocaman sevgiler hayırlı cumalar kızlar işte geldim 2 gün geçti bile:) maşallah biraz okumaya çalıştım sayfalar okadar çok ilerlemişki keyifler yerindedir inşallah maşallah bebiş odaları bile bakınılmaya başlanmış:) zaman daralıyo yolu yarıladık oleyyy:lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
HAFTADA 1 BAZEN 2 KERE BALIK YİYORUM AMA GENELDE TON BALIĞI,BİDE ŞİMDİ SARDALYA KONSERVE KEŞFETTİM ODA GÜZEL OLUYO,SÜTÜ GENELDE GÜNDE 1 BARDAK İÇİYORUM,CEVİZ ATIYORUM AĞZIMA HERGÜN,HER AKŞAM MEYVE YEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM...ŞÖYLE BİR OKUYUNCA NEDEN KİLO ALIYORUM DEMEMEK LAZIM HALE BAKsırnaşık şey
CANIM YA ÇOK TATLISIN NASILDA UZUN YAZMIŞSIN VALLA MORAL BULDUM,KİLOLU HAMİLE KALDIĞIM İÇİN HERKES NE ZAMAN YARIM DÜNYA OLCAM DİYE BAKIYOR,İLK BAŞLARDA ÇOK KİLO ALMAYIP HATTA VERİNCE DEDİMKİ KORKTUĞUM BAŞIMA GELMİYECEK AMA KİLO ALMAYA BAŞLAYINCA HER TARTIYA ÇIKIŞIMDA AĞLAYASIM GELİYO:1shok:
slm anneler
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsuna.s.
selsin üzüldüm canım sanada umarım bi sorun yoktur
geçen haftadan beri pc nin remi yandığından yeni girebiliyorum buraya
starduştcum çok özledim seni ben Şeniz
eyetkiner senide Şeniz
ve tanıdığım diğer anneleride Şeniz
kızlar selam herkese maşallah göbüşler büyüyor benimde baya büyüdü ve kilo alıyorum.veeee bebeğimi çok iyi hissetmeye başlaım allhım onların eksikliğini göstermesin.
canım sana aynen katılıyorum. bir yerde okumuştum ayrıca bir anne ne yerse hamileliğinde bebeğin içerisinde bulunduğu amniyon sıvısı o tadı alıyormuş. biliyorsunuz kızlar bebeklerimiz bu sıvıyı içiyorlar devamlı. ve sıvının tadına alışıyorlarmış bu şekilde. doğal olarak ne kadar çeşitli beslenirsek bebeklerimiz de alışır her tada.
kızlar ton balığı çok faydalı değil diye biliyorum. fazla fosfor birikimi oluyormuş balıklarda ve hamilelikte çok fazla tüketilmesini uygun bulmuyorlar. benim okuduğum bi makalede ayda 2 defa en fazla diyordu yanlış hatırlamıyorsam. araştırdınız mı siz bu konuyu.
canim cevizi omega 3 icin yiyorsan, gunde 2 tane ceviz yeterli. ama zaten sardalye ya da ton yiyorsan cevizi yemen gerekmiyor. ceviz tam bir kilo deposu. emin ol digerleri kilo yapmaz ama ceviz feci kilo yapiyor.
günaydın güzel anneler.
bebekler ne durumda ,
benim minik kızım oynamamakta inat ediyor
hoşgeldin dilara annenle hasret giderdin demek :)
hoşgeldin dilaracımŞeniz
HOŞ GELDİN CNM
SAYFALARI Bİ KAÇIRDINMI TOPARLAMAK İMKANSIZ OLUYO :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?