2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hürremcim bahar harika bi isim kulağa çok hoş geliyor,şimdiki zamanda alışılmış sanıyorum biraz değişik isim arıyo herkes.Baharım diye seversin düşünsene çok tatlı bence a.s.

geçmiş olsun canım acil şifalar versin Rabbim:teselli:Şeniz

kızlar bence de herkez söylediğimiz isimlere bişey der..........
Ama ben işimi garantiye aldım..........öyle site de ilan ettiğime bakmayın benim kızımın adı daha doğmadan eşim ve ben tarafından koyulmuştu...........
Adı öykü.....................
Ben bunu pek herkeze söylemiyorum...........kimsenin güzel ayy kötü demelerini duymak istemiyorum hem kızımın adı sürpriz olsun herkeze...........
Soranlara sağlıkla doğsunda isim kolay diyorum.............
Kimsede bidaha bişey diyemiyor..bende gereksiz konuşmalara isim irdelemelerine meydan vermiyorum..........
Doğduğu zaman babası gidip kimliğine yazdıracak adını gelince herkez öğrenir adı öykü olduğunu..........böylece koyulmuş olan bir isme de fazla söz söyleme hakkı doğmaz kimseye.............

hayırlı günler hayırlı cumalar herkese a.s.
tüm annecikler iyidir inş a.s.

çok güzel bi isim bencede gerçekten duyunca insanın içi açılıyo :1hug:
Canım Allah yardımcın olsun..o saata kadar çalışman ne zor olmuştur hastalık bi yandan yorgunluk bi yandan..inş en kısa zamanda iyileşirsin canımm :1hug:

kızlar badem artık buraya gelmiyor
tabiki onu anlıyorum
merak ediyorum profiline giriyorum ama söyliyecek bişey bulamıyorum
inşallah daha iyidir..
beyaz melek hiç konuştunmu canım

şükür çevremde şunu koy bunu koy diyen yok.heriki tarafta siz ne isterseniz onu koyun diyorlar..ama biz yinede söylemiyoruz süpriz olsun diye:jeyyar:bizimde çok önceden belliydi yavrumun ismi :asigim:

çiçekçim nerde çalışıyorsun senn çok geçe kadar çalışmışsınnn

ah canım sorma ya,şöyle devlet kurumunda bi işimiz olmadıki saatimiz belli olsun.özel yerlerin çoğu böyle sanırım arada oluyo işte idare ediyoruz bizde.kalmak bişey değilde hasta hasta durmak çok kötüydü bütün kemiklerim geçti birbirine.neyseki geçti :1closedeyes:

kızlar selam..sgknın yaptıgı dogum yardımı konusunda bilgisi olan var mı? benm gb özelde çalışıp ta bu duruma vakıf olan arkadaşlardan cevab bekliyorumm...

cokkkkk sekerr demet buuuudelikafadulden

evet canımmmm harikaaa:asigim:
özellikle odaları küçük olanlar için süpper:lepi:

ama altında diyor ki bunu piyasada bulamazsanız marangoza yaptırın
sanki nerde satıldığını söylese olmaz sinir şey:mymeka:

çok sinirlendim bak şimdiklava:

Canım Allah yardımcın olsun..o saata kadar çalışman ne zor olmuştur hastalık bi yandan yorgunluk bi yandan..inş en kısa zamanda iyileşirsin canımm :1hug:[/QUOTE]

Sağol canım ama şimdi iyiyim çok şükür hastalık çok zor eşimde bekledi yanımda içi rahat etmedi.Güya korunuyoruz üşütmüyoruz derken anlamadım nasıl olduğunu hassas dönemdeyiz ondan sanırım.Sende dikkat et kendine canım

Aminnnnnnnnnnnnnn.............:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…