KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
Hepinize günaydınnn,gece 21.30 a kadar çalıştım maalesef eve gidip bi çorba içip uyudum.Sabah kalktığımda daha iyiydim sadece boğaz ağrım kalmış yine çorba içtim sıcak iyi geldi.Şimdide bol bol portakal suyu içiyorum umarım dünkü gibi olmam.Allah kimseye vermesin hastalık.Sizler nasılsınız güzel anneler yerimseniben
Derin senin de resmini gördüm. Maşallah :) Sen de güzel bir anne olcaksın
çok güzel bi isim bencede gerçekten duyunca insanın içi açılıyo :1hug:KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
Canım Allah yardımcın olsun..o saata kadar çalışman ne zor olmuştur hastalık bi yandan yorgunluk bi yandan..inş en kısa zamanda iyileşirsin canımm :1hug:Hepinize günaydınnn,gece 21.30 a kadar çalıştım maalesef eve gidip bi çorba içip uyudum.Sabah kalktığımda daha iyiydim sadece boğaz ağrım kalmış yine çorba içtim sıcak iyi geldi.Şimdide bol bol portakal suyu içiyorum umarım dünkü gibi olmam.Allah kimseye vermesin hastalık.Sizler nasılsınız güzel anneler yerimseniben
çiçekçim nerde çalışıyorsun senn çok geçe kadar çalışmışsınnn
geçmiş olsun canım acil şifalar versin Rabbim:teselli:Şeniz
kızlarr yaa şunun güzelliğine bir bakınnnn:asigim:Şeniz
kızlarr yaa şunun güzelliğine bir bakınnnn:asigim:Şeniz
cokkkkk sekerr demet buuuudelikafadulden
BU MUBAREK CUMA GÜNÜNDE EDİLEN HER DUANIZ GERÇEK OLSUN...........
KEŞKE DİYEREK HAYALİNİ KURDUĞUNUZ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ GERÇEKLEŞSİN...
MELEKLER BEBEKLERİMİZİ KORUSUN....
ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,,,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP UZUN YILLAR AİLECE MUTLU VE SAĞLIKLI VE HUZURLU OLMAYI DİLİYORUM HEPİMİZE...
CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?