2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım öyle yaparsın artık
bebeğini de özledin ya yarın bu durumun düzelir onu görünce
çok özledim kızımı ya çokkkkkkkkk
inşallah herşey yolunda gider muaynede........

kaydirigubbakcemile3 sende ben gibi inatsın anlaşıldı konuşma peki

ehh inat mı gurur mu bilmem..............
dikkat etsin bidahakine ............gözü telefonunda olsun...........
ya bana önemli bişey olsaydı.....................1 saat sonra iş işten geçince mi arıcaktı..
gerçekten çok alındım ya:dilcikar:

canım rennıyı ıcıyorum zaten ıctıgım halde fayda etmedı bugun:çok üzgünüm:
bende kibele önermıstı ananas suyu ıctım ama dahada beter oldumsenağlama

Canım saç olayı hurafeymiş :) bebek büyüdükçe mide yukarı çıkıyor biliyosunuz bundan dolayı mide öz suyu yemek borusuna ilerliyomuş buda bizde mide yanması yapıyor. Ben henüz ilaca başlamadım ama çok kötü olursam talcidve gaviskon alıcam şimdilik süt içiyorum rahatlatıyo beni deneyin bakalım faydası olur bence

halley geldiiiiiii oley............
yiyebildiğim tek tatlı.............
eşimin yüzünden canım çekti.................
aramıştı temin gel bak sana halley aldım dedi.........
ben de istemem dedim...........
ama canım çekti.........
aldırdım burdan şöföre ..
akşama onun aldığı halleyi de yemicem iştesenağlama

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum...Ben çıkıyorum...Bebişleriinize kendinize iyi bakın...

evet canım bende öyle dusunuyorum ama buyuklerı kırmamak gerek tabıyerimseniben
gavıskonu cok kullandım onceden oda cok etkılı bır surup süt ıcemıyorum malesef okadar cok sevmeme ragmen tıskındım
sadece k flakes ve cıleklı nesguıkle ıcıyorum bıraz faydası oluyo ama malesefkı gecıcı

body shop da hamıleler ıcın kakaolu yagı kremı vardı. onu almayı dusunuyorum. 30 tl ımıs

ne kadar pahalı olursa olsun bı ıse yaradıklarını dusunmuyorum artık
benım kremımın fıyatıda 42 tl ama hıc ıse yaramadıkaydirigubbakcemile
zaten doktorumda eger catlıcaksa bunu engelleyemeyız demıstı ve gercektende öle oldu
senağlama

evet çatlama olacaksa oluyormuş
bakalım biz ne olacağız
hüzün yılı göbeğin çok büyümüşmüydü canım

Evet çatlama olayı genetik ne yazıkki yapabileceğimiz tek şey bol su içmek birde vücudu nemsiz bırakmamak nemlensin de herşey olabilir bebeyağı (ben kullanıyorum) kakao yağı susam veya badem veya çok pahalı kremler fark etmiyor kıslar

DİLARACIM ÖZLEMİŞTİK SENİ HOŞGELDİNNNNhihoyyyt

hoş buldum canım sanırım bugün seni hormonlar tavan yapmışdelikafadulden halleyini ye belki keyfin yerine gelir canım eşim msj görmediyse yada o an çok meşguldu tlf bile duymamış olabilir onşarın kafası bizden daha kalabalık iş güç bin kişiyle akşama kadar kolay değil bence yüklenme ve bişey olmamış gibi davran bende senin gibi bi gün iyiysem bigün suratım düşük:) yani hormonları bize oyunları ne yaparsın biraz çekicezŞeniz

şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.

canım inşallah herşey güzel çıkar kontrole gittiğinde ama bi sorun olsaydı ciddi bişekilde seni uyarırlardı bebişin iyi maşallah ona çoğu bebekte böyle problemler oluyo ve ileriki haftlarda kayboluyo buda onlardan biridir ve sorun çözülür en yakın zamanada :1hug:

canım çatlaklara güç yetmez o yüzden ben hiç bişey kullanmıyorum nemlendiri sürüyorum vücudum gergin olmasın diye rahatlatıyo kızımda yeterince çatlamıştım :) aynı izler aynı yerden belirginleşiyo yine ne yapalım bizde doğumdan sonra çaresine bakarızkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çatlak konusunda en pahalıkremi kullanıyorum 142 ytl...............
Ama doktorum çatlayacağı varsa çatlayacak ama bunun garantisi yok........
ırsiymiş biraz ....
Birde kilo fazla alınmasıyla ilgiliymiş..........
Benim annemde ve ablamda hiç çatlak yok.........
Ve bişey kullanmamışlar...
Bakalım..

kızlar benim kızda bugün pek bi uslu nerdeyse sabahtan beri 2 kere oynadı acaba içerde napıyo akşam ben yatarım o tepinmeye başlar dün gecede öyle yaptıkaydirigubbakcemile2 :icecream:benimde canım güzel bişey istedi şimdi onu yapıcamcokacimcoook

kızlar lutfen canınızın ıstedıgı seylerı özelden yazarsanız bırbırınıze hem burdakı hamışlerı dusunmus olursunuz!
gecenlerde canım cook arayıp bulamadıgım bır meyve cektı ama hıcbıryerde yok ne guzel unutmustum fakat burda bır arkadas yazmıstı tekrar hatırladım ve canım yıne ıstemeye basladı
rıca edıyorum bu tur seylerı özelden soyleyın!

tamam canım valla bian unuttum hiç böyle yapmazdım bugün işte yapacağım tuttu hepinizden özür dilerim bundan sonra özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…