çok özledim kızımı ya çokkkkkkkkkcanım öyle yaparsın artık
bebeğini de özledin ya yarın bu durumun düzelir onu görünce
kaydirigubbakcemile3 sende ben gibi inatsın anlaşıldı konuşma peki
:1shok: aa canım nerden anladın......görünürde hemen belli mi çatlaklar..........
yoksa kaşındığı için tahmin mi ediyorsunCADIARZU
canım rennıyı ıcıyorum zaten ıctıgım halde fayda etmedı bugun:çok üzgünüm:
bende kibele önermıstı ananas suyu ıctım ama dahada beter oldumsenağlama
body shop da hamıleler ıcın kakaolu yagı kremı vardı. onu almayı dusunuyorum. 30 tl ımıs
Canım saç olayı hurafeymiş :) bebek büyüdükçe mide yukarı çıkıyor biliyosunuz bundan dolayı mide öz suyu yemek borusuna ilerliyomuş buda bizde mide yanması yapıyor. Ben henüz ilaca başlamadım ama çok kötü olursam talcidve gaviskon alıcam şimdilik süt içiyorum rahatlatıyo beni deneyin bakalım faydası olur bence
body shop da hamıleler ıcın kakaolu yagı kremı vardı. onu almayı dusunuyorum. 30 tl ımıs
DİLARACIM ÖZLEMİŞTİK SENİ HOŞGELDİNNNNhihoyyyt
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.
ne kadar pahalı olursa olsun bı ıse yaradıklarını dusunmuyorum artık
benım kremımın fıyatıda 42 tl ama hıc ıse yaramadıkaydirigubbakcemile
zaten doktorumda eger catlıcaksa bunu engelleyemeyız demıstı ve gercektende öle oldu senağlama
Ne istedi bana da söyle çabuk ben de yapayım akşama
kızlar lutfen canınızın ıstedıgı seylerı özelden yazarsanız bırbırınıze hem burdakı hamışlerı dusunmus olursunuz!
gecenlerde canım cook arayıp bulamadıgım bır meyve cektı ama hıcbıryerde yok ne guzel unutmustum fakat burda bır arkadas yazmıstı tekrar hatırladım ve canım yıne ıstemeye basladı
rıca edıyorum bu tur seylerı özelden soyleyın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?