selsin cok gecmıs olsun gozun aydın. Kurtajı neden olmustun dusuk mu kendı ıstegınle mı.
canım bence çok güzel bir isim inş kaderide bahar gibi olur.baharımıza çok iyi annesi.KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN[/QUOTE
BAHAR ÇOK GÜZEL BİR İSİM CANIM SEN HERKESİ BOŞVER İÇİNE SİNMİŞ KOY GİTSİNyerimseniben
canım sadece lazerle yapıldığını biliyorum.eşim araştırmış eşim gelince tam olarak öğrenirim yazarım buradan.sibelcim senin gecirecegin operasyon karboksiterapi mi yoksa başka bir operasyon mu olucak?
Demetciğim sorma ya...Son birkaç gündür çok zordu benim için.
Salı günü ;bebeğimin hareketlerini hissedemediğim için sağlık ocağına gidip bir kalp atışlarını duymak istedim.O gün eşiminde hastane randevusu vardı.Beraber gittik.Önce sağlık ocağına...Kalp atışlarını duydum bebeğimin çok rahatladım.Hemşire gelmişken tetenoz aşısını yapalım dedi.Erken değil mi diye sordum.Hayır dedi.O gün 20+0 idim.Aşı yapıldı.İdrar tahlili istedi.Onda da tortu bulundu.kalsiyum olabilir dedi doktor.Ertesi günü kan tahlili için gitmemi ve kanda kalsiyum ve böbrek faaliyetlerime bakılacağı söylendi.Bu arada mide yanması için ilaç yazdırmak istedim.Aslında ben Renni Duo'nun kullanılabileceğini araştırıp birkaç kez kullanmıştım.Sonra ilaç bitince hazır gelmişken sağlık ocağından yazdırmak istedim.Ordaki doktor kendi doktoruma sormadan ve onay almadan yazamayacağını söyledi.
Hastaneyi aradı eşim.Çok zor ulaştık ama doktorum için operasyonda dediler.Daha önce de birkaç kez birşey sormak için aramış ama ulaşamamıştım.O gün Büyükçekmece sigorta hastanesine eşime bir test yaptırmak için gitmişken benim hastaneye,doktoruma da uğrayıp hem ilaç adı soralım hemde cep no.sunu isteyelim dedim eşime.Hava çok soğuktu ve kar yağıyordu.Velhasıl gittik doktoruma...Kapıdan sordum.Bana kullanabileceğiimi söyledi.Sonra cep tel.istedim.Bana veremeyeceğini,hastane prensiplerine aykırı olduğunu söyledi.Şok oldum.yani acil bir durumda ben doktoruma ulaşamayacağım...
Eşim de ben de çok bozulduk.Eşim doktoru değiştirelim diye tutturdu o andan sonra.
Sağlık ocağına gelip Renni duo yu yazdırdık.Mide yanması yanında ağrı da oluyordu midemde.O gece başım çok şiddetli ağrıdı yatınca geçer diye uyumaya çalıştım.
Gece bir ateş...Başağrısı...Aşı yapılan kolumun ağrısı ve bütün vücudumda ağrı...Sabahı zor ettim.Aşıdan dolayı ateş olabilir diye düşündüm.
Sabah yorganın altında tir tir titriyorum...Olacak gibi değil.Yanlış olduğunu bile bile eşimden üstüme bir kat battaniye daha istedim.Çok terleyince titreye titreye yataktan çıkıp zar zor bir ılık duş aldım.Ama daha kötü oldum.Eşim sağlık ocağını aradı.Aşıdan olabilir mi bu durum diye.Olmaz dediler ve hemen hastaneye gitmemi söylediler.Yataktan çıkacak durumda değildim.Ateşten annemi sayıklayıp durdum.Annem çoook uzaklarda oysa...Yine zar zor giyindim.Büyükçekmece devlet has.acile gittik.
Acil demeye bin şahit ister.Kapıda 30 kişi sıra bekliyor.Eşim yaygarayı kopardı.Doktor çıktı ne oluyor diye.Durumumun aciliyetini anlatmaya çalışıyor eşim,ben ayakta duramıyor,titreyip duruyorum,ateşim çok yüksek...Doktor bir güzel bağırıp hiç birşey yapamayacağını ve sırayı beklememizi söyledi.Herkes bize bakıyor.ve hiçbirinde acillik bir durum göremiyorum bu arada.Aralarında konuştuklarını duyuyorum.''Kadın hamileymiş,ateşi 41...Orda beklemem ne mümkün! Eşime dedim bizim hastaneye gidelim.O doktoruma kızdığı için önce oraya gitmek istememişti ama mecburduk artık...
Gittik...Orda da saat 18 e 10 var mesai bitmek üzere.Acilde ateşime bakıldı, 39 ...Doktor yok ortalıkta.Nöbetçi doktor gelecek biraz bekleyin dediler.10 dk,20 dk,30 dk...Bekle bekle...Hastane boşaldı.Sonunda geldi doktor.Önce bebeğime baktı ultrasonda.Çok şükür iyiydi.En büyük korkum ona bişey olacak diye idi...Yüksek ateşten birşey olacak diye ödüm koptu...
kan tahlili yaptırdım.Viral enfeksiyon dedi.Fena üşütmüşüm yani.Serumla ateşi düşürelim dedi önce...İdrar yollarımdaki problemden dolayı antibiyotik kullanmış ve daha yeni bitirmiş olduğum için yazmadı.Ilık duş,vitamin ,dinlenme ve minoset ile 24 saate kadar ateşim düşmesse serumla düşürürüz dedi.O geceyi de zor geçirdim.Ateşimi sirkeli suyla ,ılık duşla biraz düşürdük.Dün biraz toparlandım.Bugün daha iyiyim.
Çoooooook uzattım farkındayım.Ama yaşadıklarımın belki size de faydası olur...
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet stardustcum valla kaybolmak istemiyorum bende ama ne yapıyım bu seferde pc nin remi yanmıştı düzeldi şükür
evet gittim dr a ama gene göstermedi benimki cinsiyetini bu çocuk beni daha doğmadan göbeğimden çatlatacak kesin kız göstermiyor yaa valla salı günü bi daha gidicem bakalım gösterecekmi yakındır drum muayenehanesinin önünde yatmam benim :)kaydirigubbakcemile3
ama güzel bi haberrr artık bebeğim kımıldıyor karnımda benim hissediyorum artık hareketlerini
bidee yarın annem geliyorr 1 haftalığına bana kalmaya :)
kızlar benimde dün aksam vajinamdan bir ağrı girdi ki çok kötü oldum hemen uzandım dinlenince geçti .çok korktum.sizde de benzzer ağrılar oluyor mu
dün doktor detaylı ultroson çekti.amniyotik bant gerçekten var.ama bebeğin hiçbiryerine dolanmamış.benimki ince bir bant.kitaptan gösterdi kalın olanlarını bebeğin heryerini sarıyor.bundan sonra tıp olarak birşey olmayacağını söyleyebiliriz dedi.allah korusun bebeğimi.ayaklarına,ellerine,yüzüne,omurgasına her tarafına baktılar.
şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.
teyzeleri bakın oğlişimin resimleri
selsincim bu ultrason kaç boyutlu
maşallah selsincim oğluşuna..sennle gunumuz aynı sanırım ..bende 20 artı 1 deyim sanırım.birde benim kızımın boynunda kordon vardı ama dr çok önemsemedi acaba kuzum onun içinden çıkabilecek mi ilerleyten zamanda:=(bazen buyutuorum kafamda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?