2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çooooooooook geçmiş olsun canım a.s.
hiç uzatmadın , neler yaşamışsın yaaaa :çok üzgünüm:
inşallah iyi bir dr. bulursun canım bir an önce :1hug
:

ooo iyisiniz sevtap hanım , anneler felan gelecekmiş :teytey:
benimki de pazar günü gelecek naaaaaaber :dilcikar:kaydirigubbakcemile3 Şeniz
seninki kıııııııızzzzzzzzzzzzzzzz hihoyyyt
hastane kapılarında yatmana gerek yok
bizim paşa hiç zorlamadı 2 dr.umuzu da , bağdaş kurup yatıyo , dr.larda aradan görüveriyorlar evladımın her bi yerini kaydirigubbakcemile3
yarın yine buradaki dr.la kontrol var , bakalım keyfi yerinde miymiş küçük böcüüüümün :asigim:

kızlar benimde dün aksam vajinamdan bir ağrı girdi ki çok kötü oldum hemen uzandım dinlenince geçti .çok korktum.sizde de benzzer ağrılar oluyor mu

çok geçmiş olsun canım , şiddetli edğilse belki sorun olmayabilir ama bu konuda sen dr.unu mutlaka bilgilendir .. bazen bizim önemsemediğimiz şeyler ( benim öksürüğümü önemsememem gibi klava: ) aslında ciddi şeyler olabiliyormuş a.s
inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsın canım :1hug:

şu anda bebeğim gayet sağlıklı sadece bağırsaklarında hafif bir grilik gördü önemli değil dedi.15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.hem banta bakıcak hemde bağırsaklarına.

selsincimmmmm , dr.dan güzel haberlerle dönmene çoooooook sevindim ..
2 gündür merak ediyordum seni , şükür oğluşumuz sağlıklıca devam ediyor gelişimine :Saruboceq:
bir daha böyle telaşlar , endişeler yaşamaman dileğiyle Şeniz

maşallah oğluna selsinim.
çok iyi oğluşun doğduğunda da çok iyi ve sağlıklı oalcka inşallah.
sen hiç üzüntü duyma canım.her zaman içimizde açan bu bahar .içeklerini mutlu edecek şeyler düşünmeliyiz değil mi?
iyi hafta osnalrı hoşçaklaınç
tekara maşallah maşallah
iyi akşamlar

maşallah selsincim oğluşuna..sennle gunumuz aynı sanırım ..bende 20 artı 1 deyim sanırım.birde benim kızımın boynunda kordon vardı ama dr çok önemsemedi acaba kuzum onun içinden çıkabilecek mi ilerleyten zamanda:=(bazen buyutuorum kafamda..

BU ARADA SELSİNCİM BEBEİŞİNİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM,GÖZÜN AYDIN MERAK ETMİŞTİK.
ARKADAŞLAR BENİM GÖĞÜSLERİM 2 GÜNDÜR,GÖBİŞİMDE DÜNDEN BERİ BİR KURU ANLATAMAM NE SÜRDÜYSEM OLMADI RESMEN DOKUNUNCA HİSSEDİYOSUN KURULUĞU YAŞLILARIN DERİLERİ GİBİ OLDU,NAPCAAAAAMMMMMMM:çok üzgünüm: ÇATLIYCAMMI ACABA?:uhm:

Maşallah maşallah selsin oğluna,bende yarın nasipse 4 boyutluya gircemde böyle net görülür dimi,hep normal ultrasonda baktırmıştım merak ediyorum

büyütme canım.sanırım kordon dolandığında doğumda sorun oluyor.yani normal doğum yapamıyorsun diye biliyorum ben.sezeryan yapılıyor.arkadaşımın bebeğine dolanmıştı kordon.ben 3 gündür çok üzgündüm.ama çok şükür bebeğim iyiymiş.allah hepimizin bebeklerini korusun

Herkes benim gibi tuvalete taşınıyormu arkadaşlar,okulda her tenefüsüm tuvalette geçiyo kafayı yicem daha erken değil mi ya

sende üzülme artık selsincim..inş hersey yolunda gidicek ve hepimiz temmuzda meleklerimizle uyanıcaz sabahlara:=)..kordon konusunda dogumu etkilio evet ama inş kuzum yinede çıkar o kordondan...

bu da benim sağlık ocağı ve tetanoz maceram ..............

sağlık ocağına gittim bugün , aile hekimimiz kayıt açtırmam için bir toplum sağlığı merkezine yönlendirdi ve kendisnin değil başka bir hekimin hastası olacağımı , kendi hasta sayısının çok oduğunu felna söyledi ( ben de bayılıyordum zaten onun hastası olmaya yada oraya gelmeye klava: ) söylediği yeri bulana kadar canım çıktı .. taksi bekle , taksi geçmez .. mecburen yürü - minübüse bin , yok ot fotokopisi çöp fotokopisi , sonra bakarlarki " siz İst.dan gelmişsiniz , İst. henüz aile hekimliğine geçmedi , o yüzden geldiğiniz sağlık ocağına gidin , aile hekiminiz size kayıt açsın " .. beni gönderen o dr.a ne kadar kızdığımı anlatamam , çünkü adama ilk defa ve İst.dan geldiğimi , orada böyle bir uygulama olmadığını ve bunun benim ilk kaydım olacağını söylememe rağmen bir dünya yol gidip dönmeme sebep oldu kötükedihüso
neyse geldim tekrar sağlık ocağına , kaydımı yaptı hemen dr. ve hemşiresi , hemşire tansiyonumum ölçtü 13-8 çıktı yine :1shok: en son bebeğim için çok endişelendiğim o gün çok ağlamıştım ve o gün çıkmıştı 13-8 .. genelde 10-6 yada 9-5 gibidir .. biraz aç olduğumu , yorulduğumu , 2 saatten fazladır bu işlem için oraya burya gittiğim ve ayakta kaldığımı ( bu yüzden ve dr. savsaklığı yüzüden sinir olduğumu söylemedim ) , ondan olup olmayacağını sorduğumda dr. olabileceğini ama tuzlu ve hamur işinden uzak durmamı söyledi .. ayrıca fazla yorulmadan hareket edip genelde dinlenerek geçirirsem günümü sıkıntı yaşamayacağımı da ekledi ..
bu arada gelmişken tetanoz aşını da yapalım dediler a.s
eyetekinerrrrrrr , hürremssssssss yedim sizi , yandı benimki yawfsss
hemşire aşı kartı verdi , aklıma gelen herşeyi sordum , dr. da hemşiresi de çok ilgiliydiler sağolsunlar .. doğumdan sonra çağırıyorlarmış , bakalım emzirebiliyor muyum bebeği felan diye , eğitimini veriyorlarmış bilmeyenlere yerimseniben
ben de sıramı savdım , kalanlara kolay gele hihoyyyt

merhaba güzel anne adayları bende inşallah temmuz annesi olacağım.bu güzel mutluluğu benimle aynı şeyleri hisseden kişilerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…