2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım bulamadığın şeyi merak ettim doğrusu migrosta inan her meyve var birde taksimde balık pazarında bir sürü manavlar var ordada ne ararsan bulabilirsin bi bakabilirsiniz canım söylediğim yerlere bulmak lazım biliyosun:1hug:

kızlar çatlak kreminde son noktayı ögrendim arkadaşımdan.fiyatı biraz uçuk ama süperrrr..243 ytl ama baya gidicek gibi görünüyor.

dr um tavsiye etti.bence çatlaklar evet genetik ama mudahale edildiğinde kırmızı iken kayboldugunu biliyorum, tecrübe ettim

karen çok pahalıymış ya one öyle vavvvv bende şimdilik yok ama olmayacak anlamına gelmiyor tabi bol yağlıyorum bende kendimi ablamda yok belki bende de olmaz diye ümit ediyorum :)

gaydincim olmazsa zaten gerek yok ama olursa haber ver..b guzellik salonuna gidip karboksi terapi yaptırcagına milyarlara su an önlemini almak mantıklı gelio.bnm annemde vardı, bende de olur diorum..o yuzden bu kremin 243 ytl olması çok gozumde buyumuyo.

canım inş hiç çatlağı olmaz ama benim 2. hamileliğim ilk hamileliğimde toplam sadece 8 kilo aldım kullanmadığım yağ pahalı kremler kalmadı. çatlayacak olduktan sonra istediğinizi kullanın yine çatlıyor.ve hiç bir şekilde de geçmiyor. ben doğumdan sonra ufak bir operasyona giricem ancak öyle kurtulucam moralinizi bozmak istemem ama ben yaşadığım için bilginiz olsun isterim.

Kıslar ben kaçtım iyi akşamlar arkadaşıma gidicem akşama :) haftasonu uğrayamam ben herkes kendine ve meleklerine çok çok iyi baksın öpüldünüz... İyi Haftasonları:CüvCüv:hihoyyytdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…