severmisin bilmem :) ben bayılırım kabak mücveri bol yeşillik içine baharatlı :jeyyar::1rolleyes:
tamam canım valla bian unuttum hiç böyle yapmazdım bugün işte yapacağım tuttu hepinizden özür dilerim bundan sonra özelden
kızlar lutfen canınızın ıstedıgı seylerı özelden yazarsanız bırbırınıze hem burdakı hamışlerı dusunmus olursunuz!
gecenlerde canım cook arayıp bulamadıgım bır meyve cektı ama hıcbıryerde yok ne guzel unutmustum fakat burda bır arkadas yazmıstı tekrar hatırladım ve canım yıne ıstemeye basladı
rıca edıyorum bu tur seylerı özelden soyleyın!
Canım bulamadığın şeyi merak ettim doğrusu migrosta inan her meyve var birde taksimde balık pazarında bir sürü manavlar var ordada ne ararsan bulabilirsin bi bakabilirsiniz canım söylediğim yerlere bulmak lazım biliyosun:1hug:
KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN[/QUOTE
BAHAR ÇOK GÜZEL BİR İSİM CANIM SEN HERKESİ BOŞVER İÇİNE SİNMİŞ KOY GİTSİNyerimseniben
teyzeleri bakın oğlişimin resimleri
canım inş hiç çatlağı olmaz ama benim 2. hamileliğim ilk hamileliğimde toplam sadece 8 kilo aldım kullanmadığım yağ pahalı kremler kalmadı. çatlayacak olduktan sonra istediğinizi kullanın yine çatlıyor.ve hiç bir şekilde de geçmiyor. ben doğumdan sonra ufak bir operasyona giricem ancak öyle kurtulucam moralinizi bozmak istemem ama ben yaşadığım için bilginiz olsun isterim.kızlar çatlak kreminde son noktayı ögrendim arkadaşımdan.fiyatı biraz uçuk ama süperrrr..243 ytl ama baya gidicek gibi görünüyor.
dr um tavsiye etti.bence çatlaklar evet genetik ama mudahale edildiğinde kırmızı iken kayboldugunu biliyorum, tecrübe ettim
amin evt canım elimiz hep yüzümüzdeydi utandı teyzesi.yüzünü sakladı.canım masallah oğlusuna nazar degmesın ınsallah elini gördüm yanılmıyosam:lepi:
evt canım çok nette değil dökümden ceple çektim çünkü nasıl küçültülür bilgim yok.Sibel çok büyük olmuş resimler canım anlaşılmıyor çokkkkmirmirmirmir
Kıslar ben kaçtım iyi akşamlar arkadaşıma gidicem akşama :) haftasonu uğrayamam ben herkes kendine ve meleklerine çok çok iyi baksın öpüldünüz... İyi Haftasonları:CüvCüv:hihoyyytdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?