2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

diloşum ordamısın kırıldınmı yoksa banasenağlama

canım benim niye kırılayım bunda kırılcak bişey yok :)kız ağlama hee ağlancak ne varki sen söylemesen başkası uyarırdı neyse benim için sorun yok güzelim sakın yanlış anlaşılcak bişeyde yok çıktın sanırım hadi öptüm seniŞeniz

teyzeleri bakın oğlişimin resimleri

maşallah canım oğluşuna allah nazarlardan korusun çok tatlılar böyleykende melekler yaa heran aklımda acaba içimde ne yapıyo diye:)

:roflol: canım geçmiş olsun vallahi iyi bir macera yaşamışsın ben olsam boğardım. sen yine sabretmişsin.ama yine işini halledebilmişsin en güzel yanı bu.tekrar geçmiş olsuncanım a.s

kıyamam yaa kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten acımadı benimki yapılırken sonra çıktı acısı akşamına tutuldu kolum 3 gün kaldıramadım üstüne yatamadım sende atlatmışsın geçmiş olsun canım :1hug:

bende badem yağını duştan sonra kullanıyorum.şükür şimdilik bişey yok sırnaşık şeyileride olurmu bilmem artık ...fisfisfis

selsin maşallah paşana..Rabbim nazarlardan korusun inş :asigim:

star_dust hadi geçmiş ola canımm..şu dr.lar varya insani çileden çıkartıyo klava:neyseki işin olmuş zor olsada :1hug:

merhaba güzel anne adayları bende inşallah temmuz annesi olacağım.bu güzel mutluluğu benimle aynı şeyleri hisseden kişilerle paylaşmak istedim.

hoş geldin canım..güzel paylaşımlarr :1hug:

selsin maşallah prensine artık gün geçtikçe fotolara sığmayacaklar daha bi kaç ay öncesine kadar mercimek kadarlardı maşallah yavrularımıza sağlıkla gelsinler inşallah:Saruboceq:

hoşbuldukkk.bebişim 20h+4g lük.cinsiyetine %95 kız dedi ama eşya alma gelicek ay tekrar bakalım dedi.salı günüde detaylı ultrasonumuz var orda kesin belli olur dimi?

crazybambus kullanıcısından alıntı
merhaba güzel anne adayları bende inşallah temmuz annesi olacağım.bu güzel mutluluğu benimle aynı şeyleri hisseden kişilerle paylaşmak istedim.

aramıza hoş geldin canım kız dedilerse kesin kızdır kız denilen bebekler hiç değişmedi cinsiyetleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin meleğin ultrasonda güzel çıkar herşey tam belli olur yerimseniben

amin inşallah saglıklı bir şekilde hepimiz kucagımıza alırız bebişlerimizi.inşallah öyledir ben gerçi doktoru dinlemedim minik minik kırmızılı bodyler almaya başladım bile:)

selsincim onun hokka burnunu yerim ben koca adam olmuş valla senin oğluşun Allahım bebeklerimize ömürler versin hepimizinkine:Saruboceq:

slm arkadaşlar
bende yarın inşlh cinsiyetini öğrenicem
benim doktorum 18 haftadan önce söylemezmiş
aysonunda çağırdı ama ben dayanamadım 1hafta önceden gidicem umarım söyler:Saruboceq:

slm arkadaşlar
bende yarın inşlh cinsiyetini öğrenicem
benim doktorum 18 haftadan önce söylemezmiş
aysonunda çağırdı ama ben dayanamadım 1hafta önceden gidicem umarım söyler:Saruboceq:

aynı haftayız canım senle benim bebek inatla 1 aydır göstermiyor inşallah seninki gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…