2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi pazarlar annişler

hüzün yılı canım verdikleri kağıtta ölüçeri yazar bebişi kilosu birde tahmini doğum tarihini yazıyor benimkide .

canım bizim doktor herhalde kimse sormasın diyemi veriyo anlamadım herkesin elinde oluyo o kağıt sırf bana değil zaten en çok sorulan bebeğin kilosu boyu felan diğer ölçümler gibi doktora ben bi kere söylemiştim ben kağıt vericem ordan bebeği gelişimini takip edersin demişti:)

kızlar ya ben kalabalık ortamlarda dayanamıyorum başım kaldırmıyo önceden böyle değildim helede evde biraz kalabalık olsun herkes bi avazda konuşunca başım yerinden çıkacak gibi nerde sesssiz sakin yer var oaraya kaçmaya çalışıyorum 2 gün annemde kaldım sağolsunlar onların misafiri hiç bitmez ben çok severim ama hamileliktenmidir nedir tv sesini bile çok az açtırıyorum sanki beynimin içinde konuşuyo herkes tahammülsüz oldum seslere karşı öncdden yüksek seste müzik dinleyen ben şimdi böyleyim:bbo::mymeka:

bende günboyu çocuk sesleri arasında olduğum için alıştım artık gürültüye

gunaydın kılzra
gecmıs sayfalarda bebek yatakları var cok gzl cok hosumuza gıttı kızım anne kardesıme korsanlıyı alalım erkek olcak ya dıyor ama gercekten cok gzlller;;;;;;;;;;;;;;,

kikoleyim seninkinin cinsiyeti belli mi bizim gibi aynı haftada olan 4 kişi var seninle beraber 5 kiişi oluyoruz.allah bilirde herkesin cinsiyetleri hep kız oldu.herhalde bi ben varım daha cinsiyetini öğrenemeyen
GRAFİTİŞcim evet aynı haftadayız ama malesef benimkide halen göstermedi.bende martın ilk haftasını bekliyorum

ya kızlar hepinize maşallah ama ben daha 1 kilo aldım. çünkü hep çıkardım durdum. halende arada bi çıkıyo.ve halen herşeyi yiyemiyorum.ama göbüşüm büyüdü baya. eşimle hayret ediyoz zaten.sizdede bölemi.yani tiskinmeleriniz bulantılarınız varmı halen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…