nasıl bir ağrı canım sen anlarsın kendini benneyaptımki
benımde agrım var sanırım idrar yollarımı üsüttüm :çok üzgünüm:
karnımın sol tarafı ve belimin sol tarafı felç olmuş gibi tutuldu..sürekli çıçak saplanır gibi sancı girip çıkıyor.........
çok korkuyorum ve şu an burda durmak bana ölüm gibi geliyor
teşekkür ederim hüzünyılı sağolasın canım...........
saat 12 de gideceğim doktora inşallah kortuğum şeyler olmaz
Yaaaa ben niye hiçbisey hissetmiyorum. 20.haftam ama zerre kadar bir hareket hissetmiyorumsenağlama
biri beni sakinleştirsin.
benim bebeğim neden çok hareket etmiyor deneyimli hamişler beni cevaplayabilirler mii...?
geçmiş olsun canım...
beyler iyi iş öğrendiler bu arada:roflol: Ben bulaşık makinemi doldurmaya kimse dokunmasın isterim normalde çünki kendime göre bi düzenim var ve karışık kondumu deli oluyorum:mymeka: Valla sırf ben yapmayayım diye o düzeni bile öğrendi aşkım benim yaaaa:lepi:kaydirigubbakcemile3 İyiki varlar:asigim:Şeniz
haftalarımız ve durumlarımızz aynı cnm bende aynıı durumdayım ve bazen acayip endişeleniyorumm...
Cnm endişe edilecek bişey yok. Ben ilk hamilelğimde 6. ayımda bebğimin ilk hareketini hissettim ve çok az hareket ediyodu ama bu bebeğim 4. aydan beri kıpır kıpır sanırım ilk hamileliği olanlar daha geç hissediyor.
Ben endişe boyutunu aştım bugun okudugum mesajlar sonucu depresyona girebilirim her an. Cok ucak yolculugu yaptım aptal bi fransız yüzünden x-ray ışınına maruz kaldım. 1 haftadır neredeyse bebege yararlı hicbirsey yiyip içemedim acaba birşey oldu da onu bile hissetmiyo muyum diyorumsenağlama
Ben endişe boyutunu aştım bugun okudugum mesajlar sonucu depresyona girebilirim her an. Cok ucak yolculugu yaptım aptal bi fransız yüzünden x-ray ışınına maruz kaldım. 1 haftadır neredeyse bebege yararlı hicbirsey yiyip içemedim acaba birşey oldu da onu bile hissetmiyo muyum diyorumsenağlama
biri beni sakinleştirsin.
benim bebeğim neden çok hareket etmiyor deneyimli hamişler beni cevaplayabilirler mii...?
canımm aklında kalmasın bi dr a görün istersen ben de biliyorsundur belki ev taşıyorumm onun için endişelendimm...
dilaracım hangi holde bii bilgin var mı fuar
ay maşallah becerikli kocalara.
azıcık ben kocaya getirip siznkilerin sırtıne bir dokunsun.bir el verisnler benimkine.
akşiama kada r evde ama tek yaptığı iyilik , tabak yada tepsinini tezgehuın üzerine gietirip bırakmak.
yalvarıyorum,bazen ne olur makineye koy ben gelince bzouksa düzeltirim ortada olmasın yeter ki diye ,,,,,,,,
ahhh ben bilmem diyor çıkıyor.c.tesi çamaşır sermeyei öğretmeye çalıştım.galiba azıcık da olsa öğrenecek.
makineden çıktığı gibi çamaşır teline bırkaıyor yaaaaaaa ahhhh deli edecek ebeni ama öğrenecek inşallah.
tekrar maşallah becerkili olanalra maşallah
canım fuar cnr de zaten o gün kalabalık ana baba günü gibi orası oraya ulaşman yeterli sen nerde oturuyosun bilmiyorumki ben 2 vesaitte gidicem burdan ilk önce demir kapı yapıcam ordan biraz yürücem bayrampaşa metrosuna kadar ordan havaalanı metrosuna ve en son 1 durak kala iniyosun zaten metrodada cnr diye yaza metrodan inincede en fazl 5 dakika kadar yürüyosun daha fazla bi bilgim yok önceki seneler bu fuar lütfi kırdar salonunda yapılıyodu geçen sene ve bu sene cnr de orda yapılıyo geçen sene gidememiştim ama kısmetse bu pazar ordayım yada cumartesi giderimsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?