2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba anneler.
nasılsınız?
bu aralar pek baslıga bakamadım kk ya gıremedım.
gecmısın hepsını okuyamadım,ınsallah herkes ıyıdır.
bu arada tetanoz asısını yaptırdınızmı?acıyormu?delikafadulden

canım ben iyim şükür ama birlikte gidemeyiz sanırım biz kalabalık olacağız 5 kişi gibi o yüzden sana yardım edebileceğimi sanmıyorum ama eşinle git derim hem keyifli olur sizin içinde sakın yanlış anlama biz önceden plan yaptığımız için yani bu konuda sana yardımcı olamam sakın alınma haa Şeniz

hoşgeldinn canımm nasılsınn... özledikk walla..
ben yaptırdım aşımı :))))) çok şükürrr... acımıyo cnm sadece o okşam ve ertesi gün aşı olduğun yerde aprı oluyor ama o kadar önemsencek bi ağrı değill benim geçtii çok şükürr

hosbulduk canım.bende sızlerı ozledım.:1hug:
ne gusel sen atlatmısın.bende yarın saglık ocagına gıtmeyı dusunuyorum.delikafaduldenpekı sen kacıncı haftada yaptırdın asıyı?

hoşgeldin rosemŞeniz

aşı bende henüz yaptırmadım ve de çok korkuyorum oğlumda yaptırmıştım ama unuttum nasıldı:1closedeyes:

hosbulduk canım.bende sızlerı ozledım.:1hug:
ne gusel sen atlatmısın.bende yarın saglık ocagına gıtmeyı dusunuyorum.delikafaduldenpekı sen kacıncı haftada yaptırdın asıyı?

canım ben 19+4 düm yaptırdım. bence de git sakın ihmal etme. 26 mart da 2. doz için çağırdılar bi de.. alıştık artıkk napalımm kaydirigubbakcemile3

sağol canım teşekkürler.büyüyoruz artık yavaş yavaş.yüzüstü yatınca da kımıl kımıl kıpırdıyoruz sanki atardamarın son hız atmasına benziyor bu duyguhihoyyyt
]

evet canım ya bende hafif hafif hissediyordum iki gündür baya güçlü hissetmeye başladım gece attığı tekmeye uyandım allahım ne güzel bişey

evet canım ya bende hafif hafif hissediyordum iki gündür baya güçlü hissetmeye başladım gece attığı tekmeye uyandım allahım ne güzel bişey

ne güzelll darısı başımızaa.... tek istediğimiz kuvvetli tekmecikler... kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin rosemŞeniz

aşı bende henüz yaptırmadım ve de çok korkuyorum oğlumda yaptırmıştım ama unuttum nasıldı:1closedeyes:
canım merhaba.ıkıncı bebekte tetanoz asısı yaptırılmıyor dıye duymustum ben.bır sor bakalım saglık ocagından ne dıyecekler.

canım ben 19+4 düm yaptırdım. bence de git sakın ihmal etme. 26 mart da 2. doz için çağırdılar bi de.. alıştık artıkk napalımm kaydirigubbakcemile3
bırde ıkıncı doz mu varmısdelikafadulden
yarın gıdem de aradan cıksın barı.pekı bu asının bebege bır zararı yok degılmı?

biri beni sakinleştirsin.
benim bebeğim neden çok hareket etmiyor deneyimli hamişler beni cevaplayabilirler mii...?

cnm aynı şeyi dün akşam yaşadım hissetmiyorum bebğimin hareketlerini burda okudukça arkadaşların bebek hareketlerini gece yatırmama falan dahada panik oldum ama dün akşam paniğin son anına geldim artık dokunsan ağlıycam o dereceyim aklıma kötü şeyler geliyo gözlerim doluyo o derece , neyse doktorumu aradım olabilir 22. haftaya kadar hissetmiyen olabilir dedi ama yarın yine gel dedi tabi ben durabilirmiyim sabahı sabah edemem dedim gittim bi hastanenin nöbetçi doktoruna çok komiktim :roflol: doğum sancısı tutmuş o saatte hastaneye gitmiş gibi delikafadulden. doktor baktı bebğim çok iyi maşallah kıpır kıpır hareket ediyo ama ben hissetmiyomuşum kalp atışınıda gösterdi hissetmemen gayet normal dedi bebek küçük daha çünkü dedi, sonra bana doktor lütfen biraz hamileliğin güzel yanlarını düşün dedi eski tarlada çalışan kadınları ultrasona giremeyen kadınları düşün diyince ben utandım tabi. işte böyle bi macera yaşadım akşam akşam ama çok şükür bebeğim iyi olduğu için rahat rahat uyudum.

tetanoz içn ben yarın gidiyorum inşallahç
sabah işe biraz geç gelip ,çözmeye çalışacağım.
inşallah fazla acımaz çünkü aşıdan sonra işe geleceğim .:)ve iğneden süper korkarım ben de

kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için

slm anneler herkez iyidir inşallah
ben işler yüzünden pek okuyamıyorum
boş kaldıkca bakıyorum
cuma doktora gittim ayrıntılı ugs için
bebeğin kan akış sesini bile duydum çokk heycanlıydı ve çokk güzeldi :CüvCüv:
herşey yolunda gelişimi falan çok güzel allaha şükürhihoyyythihoyyyt

evet cnm bi de ikinci doz var.. bebişime en ufak bi zararı yok cnm aksine ına da faydası var doğunca göbeğini kesiyorlar ya... meraklanma cnm ben atlattım darısı başınıza...

bebişinin iyi olmasına çok sevindim cnm.. dr unda haklı aslında biz panik annişler olucaz sanırımm kaydirigubbakcemile3

hadii bakalım.. hayırlısıyla ol aşını gel cnm merak etme bende aşıdan sonra işe geldimm. sorun yok yanii o günün akşamı biraz ağrısı oluyo o kadarr....
kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için

bende en çok ateşlenmekten korkuyordum cnm ama çok şükür olmadı böyle bişeyyy ama yine tedbirli davran tabii....

maşallah bebişinee

gamzecim gözün aydın.ikinizede maşallah.bende sabırsızlanıyorumama daha çok var

gamzecim gözün aydın.ikinizede maşallah.bende sabırsızlanıyorumama daha çok var

tşkler canım 2 haftan falan var
az kalmış aslında
bazı doktorlar gerek yok diyolar ama bence
gerekiyo en ince ayrıntısına kadar bakılıyo sonuçta .
normal doktorda bukadar ayrıntılı bakılmıyo
en azından sorun yok diye rahatlıyosun varsada
zamannında öğrenip önlemini alıyosun:CüvCüv:

bende yarın gıdecem bakalım ınsallah acımaz canım.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…