sağol canımcım sen nasıl oldun iyi oldun mu?görüşemedikfuara varmış gidersen birlikte gidelim benim ilk bebeğim en azından deneyim olur yanımda olman burda arkadaşım yok çünkü:1no2:ve bir sürü ihtiyacım var canımcıma.s.
merhaba anneler.
nasılsınız?
bu aralar pek baslıga bakamadım kk ya gıremedım.
gecmısın hepsını okuyamadım,ınsallah herkes ıyıdır.
bu arada tetanoz asısını yaptırdınızmı?acıyormu?delikafadulden
hosbulduk canım.bende sızlerı ozledım.:1hug:hoşgeldinn canımm nasılsınn... özledikk walla..
ben yaptırdım aşımı :))))) çok şükürrr... acımıyo cnm sadece o okşam ve ertesi gün aşı olduğun yerde aprı oluyor ama o kadar önemsencek bi ağrı değill benim geçtii çok şükürr
merhaba anneler.
nasılsınız?
bu aralar pek baslıga bakamadım kk ya gıremedım.
gecmısın hepsını okuyamadım,ınsallah herkes ıyıdır.
bu arada tetanoz asısını yaptırdınızmı?acıyormu?delikafadulden
hosbulduk canım.bende sızlerı ozledım.:1hug:
ne gusel sen atlatmısın.bende yarın saglık ocagına gıtmeyı dusunuyorum.delikafaduldenpekı sen kacıncı haftada yaptırdın asıyı?
sağol canım teşekkürler.büyüyoruz artık yavaş yavaş.yüzüstü yatınca da kımıl kımıl kıpırdıyoruz sanki atardamarın son hız atmasına benziyor bu duyguhihoyyyt
]
evet canım ya bende hafif hafif hissediyordum iki gündür baya güçlü hissetmeye başladım gece attığı tekmeye uyandım allahım ne güzel bişey
canım merhaba.ıkıncı bebekte tetanoz asısı yaptırılmıyor dıye duymustum ben.bır sor bakalım saglık ocagından ne dıyecekler.hoşgeldin rosemŞeniz
aşı bende henüz yaptırmadım ve de çok korkuyorumoğlumda yaptırmıştım ama unuttum nasıldı:1closedeyes:
bırde ıkıncı doz mu varmısdelikafaduldencanım ben 19+4 düm yaptırdım. bence de git sakın ihmal etme. 26 mart da 2. doz için çağırdılar bi de.. alıştık artıkk napalımm kaydirigubbakcemile3
biri beni sakinleştirsin.
benim bebeğim neden çok hareket etmiyor deneyimli hamişler beni cevaplayabilirler mii...?
canım merhaba.ıkıncı bebekte tetanoz asısı yaptırılmıyor dıye duymustum ben.bır sor bakalım saglık ocagından ne dıyecekler.
bırde ıkıncı doz mu varmısdelikafadulden
yarın gıdem de aradan cıksın barı.pekı bu asının bebege bır zararı yok degılmı?
cnm aynı şeyi dün akşam yaşadım hissetmiyorum bebğimin hareketlerini burda okudukça arkadaşların bebek hareketlerini gece yatırmama falan dahada panik oldum ama dün akşam paniğin son anına geldim artık dokunsan ağlıycam o dereceyim aklıma kötü şeyler geliyo gözlerim doluyo o derece , neyse doktorumu aradım olabilir 22. haftaya kadar hissetmiyen olabilir dedi ama yarın yine gel dedi tabi ben durabilirmiyim sabahı sabah edemem dedim gittim bi hastanenin nöbetçi doktoruna çok komiktim :roflol: doğum sancısı tutmuş o saatte hastaneye gitmiş gibi delikafadulden. doktor baktı bebğim çok iyi maşallah kıpır kıpır hareket ediyo ama ben hissetmiyomuşum kalp atışınıda gösterdi hissetmemen gayet normal dedi bebek küçük daha çünkü dedi, sonra bana doktor lütfen biraz hamileliğin güzel yanlarını düşün dedi eski tarlada çalışan kadınları ultrasona giremeyen kadınları düşün diyince ben utandım tabi. işte böyle bi macera yaşadım akşam akşam ama çok şükür bebeğim iyi olduğu için rahat rahat uyudum.
tetanoz içn ben yarın gidiyorum inşallahç
sabah işe biraz geç gelip ,çözmeye çalışacağım.
inşallah fazla acımaz çünkü aşıdan sonra işe geleceğim .:)ve iğneden süper korkarım ben de
kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için
slm anneler herkez iyidir inşallah
ben işler yüzünden pek okuyamıyorum
boş kaldıkca bakıyorum
cuma doktora gittim ayrıntılı ugs için
bebeğin kan akış sesini bile duydum çokk heycanlıydı ve çokk güzeldi :CüvCüv:
herşey yolunda gelişimi falan çok güzel allaha şükürhihoyyythihoyyyt
canım merhaba.ıkıncı bebekte tetanoz asısı yaptırılmıyor dıye duymustum ben.bır sor bakalım saglık ocagından ne dıyecekler.
canım ikinci bebekte ve ondan sonrakilerde aşı olmuyo doğrusun ama eksik.çünkü ilk gebelik ve sonrasında 5 dozu tamamlarsan birdaha gerek kalmıyo.3 gebelikte 2 de doğumdan sonra mesela benim son aşım kaldı.ve inananın sadece ilki ağrı yapıyo diğerleri yapmıyo.korkulcak bişe yok herşey bebekleriniz için.
slm anneler herkez iyidir inşallah
ben işler yüzünden pek okuyamıyorum
boş kaldıkca bakıyorum
cuma doktora gittim ayrıntılı ugs için
bebeğin kan akış sesini bile duydum çokk heycanlıydı ve çokk güzeldi :CüvCüv:
herşey yolunda gelişimi falan çok güzel allaha şükürhihoyyythihoyyyt
maşallah bebişinee
gamzecim gözün aydın.ikinizede maşallah.bende sabırsızlanıyorumama daha çok var
bende yarın gıdecem bakalım ınsallah acımaz canım.kaydirigubbakcemiletetanoz içn ben yarın gidiyorum inşallahç
sabah işe biraz geç gelip ,çözmeye çalışacağım.
inşallah fazla acımaz çünkü aşıdan sonra işe geleceğim .:)ve iğneden süper korkarım ben de
kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için
evet cnm bi de ikinci doz var.. bebişime en ufak bi zararı yok cnm aksine ına da faydası var doğunca göbeğini kesiyorlar ya... meraklanma cnm ben atlattım darısı başınıza...
ıyı barı buna cok sevındım.hihoyyyt
tesekkurler bızı bılgılendırdıgın ıcın canım.demek 5 dozu tamamlamak gerekıyor.pekte cokmus.delikafaduldencanım ikinci bebekte ve ondan sonrakilerde aşı olmuyo doğrusun ama eksik.çünkü ilk gebelik ve sonrasında 5 dozu tamamlarsan birdaha gerek kalmıyo.3 gebelikte 2 de doğumdan sonra mesela benim son aşım kaldı.ve inananın sadece ilki ağrı yapıyo diğerleri yapmıyo.korkulcak bişe yok herşey bebekleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?