2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana:)yerimseniben

eyetkiner zuzum endişelenmeyin bende bugün ilk defa sabahtan beri çok net hissediyorum daha önceleri 2 kez veya hiç hissetmiyordum bir günde hatta hemen sol tarafıma yatıyorum hissetmek için bazen hissed,iyorum bazende hiç zaten hafif bir ağrı oluyor

maşallah canım artık göbişler büyümüş sağlıkla gelsin oğluşunhihoyyyt

göbüşüne de oğluşuna da maşallah canım

izmirde oturan arkadaşlar ayrıntılı usgye izmirde nerde gireceksiniz star dust eyetkiner aklımda olanlar bende haftaya pazartesi gelicem izmire drum beni alsancakta ege spect diye bir yer varmış trt binasının karşısında ergun öziz ona yönlendirdi radyoloji uzmanıymış

maşallah canım artık göbişler büyümüş sağlıkla gelsin oğluşunhihoyyyt

sağol canımcım sen nasıl oldun iyi oldun mu?görüşemedik fuara varmış gidersen birlikte gidelim benim ilk bebeğim en azından deneyim olur yanımda olman burda arkadaşım yok çünkü:1no2:ve bir sürü ihtiyacım var canımcıma.s.

eyetekiner endişelenmene gerek yok çok normal kolay gelsin ev taşıyormuşsun en kısa zamanda hissettirecektiir kendini sana . beyaz melek geçmiş olsun önemli bir şey olsa doktor hemen çağırırdı seni bence güzel haberlerle gel inş. nesquik göbüşün çok güzel hamile kıyafetide giymişisn maşallah

nesquikcim göbüşün çok tatlı 41 kere maşallah

sağol canım teşekkürler.büyüyoruz artık yavaş yavaş.yüzüstü yatınca da kımıl kımıl kıpırdıyoruz sanki atardamarın son hız atmasına benziyor bu duyguhihoyyyt

sağol cnm çok teşekkürler...evet bir sürü kıyafetimiz var ablası,bu kk.dan bir arkadaştan yılbaşı hediyesi gelmişti bize :) ne giysekte yakışıyor sankim :)

Son düzenleme:
sanırım beyaz melek şu saatlerde içini rahatlata haberleri almış.
öyküsn görmüştür.
inşallah bizede gecikmeden güzel haberleri verir.

benimde hareket etmiyor canım.geçen hafta doktora gittiğimde bebeğin hareket ediyor sen hissetmiyorsun dedi.bazen 22.haftadan sonra hissedilebiliyor dedi.sen almıştın değilmi dinleme cihazı.nasıl yaptın mı

anladım canım inşallah sağlıkları yerindedir.. :Saruboceq:
dinleme cihazımı aldım ama kalp etışını net duyamıyorum yanii anlamadım karnımda çok ses var ve hangisis bebeğimin kalp sesi anlamıyorumm eve gidince tekrar bakıcam. eşim bakıp işte oğlumun kalp atışı falan demişti.. o duyabiliyor sanırım ben panikten algılayamıyorumm....

haklısın cnm aynıu şeyi bende söylemiştimm.. kuruntu yapıyoruz dur umarım tamamen taşınmam haftaya pazara oalcak şimdilik toplanıytorum yavaş yavaş ama toplanmak da yerşelmek de çok zor. şimdiye kadar evime yardımcı almamıştım ama eşim ısrarlı alacak birini sesim çıkmadı en azından camlarımı ben ssilemem 1-2 gün birinin yardımcı olması iyi olacak sanırım....

canım ben çiğli de kordon kliniğe gidiyorum kontrollerime. ayrıntılı ultrason a da alsancak ta ki kordon klinik gittiğim klinikle bağlantılı oraya yönlendiriyorlarmış... oraya gitmeyi düşüyüyorum 3 mart salı ya randevum var bakalım nasıl bişeyy....

maşallah maşallah

canım çok sağoll inşallah en kısa zamanda hissederim kuzumu....

nesquik canım maşallah göbüşüne ve bebişine akşama bende çekicem karar verdmm artıkk bizde çook büyüdükk.....:lepi:
oğluşumm bi de tekme atsa anneciğinee.... :Saruboceq:

maşallah maşallah
sağol canım...ama biz yüzüstü yatmayı çok seviyoruz lülülülülülüben yan yatınca rahat edemiyorum hem.niye yatmıyorsunki sakıncası yokki nasıl rahatsan öyle yat bana doktorum öyle demişti...sanırım bizim oğluşumuzda doğduktan sonra sürekli yüzsütü yatacak gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…