canım ben halkalıda oturuyorum eşimle gideriz muhtemelen veya bende iki araçla giderim evimden ataköye ordan metro ile cnra geçerim artık teşekkür ederim verdiğin bilgi için hafta sonuna annem gelecek belki hafta sonu giderim ama dayanamayabilirim
Bugün tam 19 haftayız :ecrin_bebek: Oğlumu görmeme az kaldı:sm_cool:Onu o kadar çok seviyorumki kızlar,sevip ona şarkılar bestelerken bile gözlerim sulanıyo resmen ağlıyorum:1rolleyes:Ben oğlumu çok seviyorum,merakla bekliyorum
rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana:)yerimseniben
Bugün tam 19 haftayız :ecrin_bebek: Oğlumu görmeme az kaldı:sm_cool:Onu o kadar çok seviyorumki kızlar,sevip ona şarkılar bestelerken bile gözlerim sulanıyo resmen ağlıyorum:1rolleyes:Ben oğlumu çok seviyorum,merakla bekliyorum
maşallah canım artık göbişler büyümüş sağlıkla gelsin oğluşunhihoyyyt
göbüşüne de oğluşuna da maşallah canım
nesguik maşallah göbüşüne canım
tabiki oldun canım sen nerde oturuyorsun
nesquikcim göbüşün çok tatlı 41 kere maşallah
eyetekiner endişelenmene gerek yok çok normal kolay gelsin ev taşıyormuşsun en kısa zamanda hissettirecektiir kendini sana . beyaz melek geçmiş olsun önemli bir şey olsa doktor hemen çağırırdı seni bence güzel haberlerle gel inş. nesquik göbüşün çok güzel hamile kıyafetide giymişisn maşallah
benimde hareket etmiyor canım.geçen hafta doktora gittiğimde bebeğin hareket ediyor sen hissetmiyorsun dedi.bazen 22.haftadan sonra hissedilebiliyor dedi.sen almıştın değilmi dinleme cihazı.nasıl yaptın mı
haklısın cnm aynıu şeyi bende söylemiştimm.. kuruntu yapıyoruz dur umarım tamamen taşınmam haftaya pazara oalcak şimdilik toplanıytorum yavaş yavaş ama toplanmak da yerşelmek de çok zor. şimdiye kadar evime yardımcı almamıştım ama eşim ısrarlı alacak birini sesim çıkmadı en azından camlarımı ben ssilemem 1-2 gün birinin yardımcı olması iyi olacak sanırım....Bugun gidiyorum zaten cnm... Hep sikayet ettigim sistitim 1 kutu antibiyotige ragmen zerre oynamamıs. Harekette hissetmiyorum, cinsiyeti de belli diil bebegimin. İyki de aman stressiz bi hamilelik geciriyim dedim. Yok benim dilimde kesin bi terslik var iste. Hersey üstüste geliyo.
Aman sende dikkat et aman sunun ucundan tutuveriyim falan deme. Tasınmak cok ciddi iş ama eskiden hafif gelen seyler bile agır artık bizim icin. Dikkat et kendinea.s.
izmirde oturan arkadaşlar ayrıntılı usgye izmirde nerde gireceksiniz star dust eyetkiner aklımda olanlar bende haftaya pazartesi gelicem izmire drum beni alsancakta ege spect diye bir yer varmış trt binasının karşısında ergun öziz ona yönlendirdi radyoloji uzmanıymış
sağol canım teşekkürler.büyüyoruz artık yavaş yavaş.yüzüstü yatınca da kımıl kımıl kıpırdıyoruz sanki atardamarın son hız atmasına benziyor bu duyguhihoyyyt
maşallah ,canım oğluşuna annesine.
ben yüzüstüyatamıyorum ,biraz zorluyor.
zatn yatmamak içinde gayret gösteriyorum:)
sağol cnm çok teşekkürler...evet bir sürü kıyafetimiz var ablası,bu kk.dan bir arkadaştan yılbaşı hediyesi gelmişti bize :) ne giysekte yakışıyor sankim :)
eyetekiner endişelenmene gerek yok çok normal kolay gelsin ev taşıyormuşsun en kısa zamanda hissettirecektiir kendini sana . beyaz melek geçmiş olsun önemli bir şey olsa doktor hemen çağırırdı seni bence güzel haberlerle gel inş. nesquik göbüşün çok güzel hamile kıyafetide giymişisn maşallah
5848BL seninde bebişin hayırlı olsun.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bende 2005 te eylül annesiydim
sağolmaşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?