2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[
ya bende de yoktu ama 1-1,5 aydır var gibi .. sıcaklık , açlık , açken yemek kokusu ( özellikle de sabahları yapılmış yağlı vb. kızartmaların kokusu ) , geceleyin susayınca su içersem , midem feci bulanıyor .. ( çok afedersiniz ) çok öğürüyorum ve öğürürken oğluşuma bir şey olacak diye korkuyorum benneyaptımki[/QUOTE]

canım aynı dert bendede mevcut ama ben 3 aydır böleyim bende bebeğe bişe olacak diye çok korkuyorum ama eldende bişe glmiyo işte.artı su içince benimde midem bulanıyo suya bir hasretimki anlatamam yudum yudum anca içebiliyom oysa bol bol içmek lazım

canım öncelikle geçmiş olsun.tecrübeliyiz ama inana bana ne sölesek sana bi faydası olmaz.bu ayda bebeğimiz ve rahmimiz hızlı bi büyümeye geçti kasılmalar bundan olabilir.anladığım kadarıyla birazda evhamlısın.dert etmemeye çalış.normal yaşayışına devam et bukadarda üstüne düşme ama dikkatlide ol tabi.ama bencede herkezin dediği gibi gaz sancısı olabilir.tekrar geçmiş olsun doktordan iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar merhaba naber nasıl gidiyor çok güzel hiç kötü haber yok şükürler olsun sanırım herkes çok iyi bende ilk çocuğumda 2 doz vurulmuşdum bu defeda doktor yine 2 doz vurulmam gerekdiğini söyledi bende 1 hafta sonra gidicem 20 haftanın sonunda gel demişdi ebe o zaman yaparız aşını kızlar aşıdan korkmayın ateş falan yapmıyor bir anlık birşey tırsıcak bişey yok

kızlarr benim ağrım batma şeklinde şiddetlendi eşimi aradım gelicek birazdan.. yürürken daha çok batıyo otururken pek bişey yok neden olabilir sizce...?

melek çabuk geldiğin için iyiyye yorumluyorum.
hiç bir şeyi yokmuş öykü bebeğin değil mi annesi
?
hadi canım yaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…