2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BEYAZ MELEK SANA KIZICAM ARTIK.....

BİRAZ RELAX OL ÖYLE KOLAY AnnE OLUNMUYOR BAK SÜREKLİ Bİ AYAĞIN DR.DA ALLAHA ŞÜKÜR KONTROLDESİN.... DEMEKKİ HERŞEY NORMAL ...

BU AĞRILARDA NORMAL ... SEN BEBEĞE VE KENDİNE ZARAR VERİYORSUN ......

YAPMA BU KADARINI .....

idrarında bakteriyal falan göründü diyor belki de idrar yolunla ilgili bir sorun sebbiyle batmalar oluyor .

kesınlıkle katılıyorum tatlım kaydirigubbakcemile

allah hepinizden razı olsun sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..........
Ağrım geçmedikçe içim rahat etmiyecek sanırım

bencede yapma artık.kendini ve bebeğini strese sokma.bebekleri kucağımıza alana kadar bence hiçbirimizin içi rahat etmicek.bende öyleyim.hala içimde şüpheler var.düşünmemeye çalışıyorum.doktor birşey olmaz dedi.ama ya olursa.aslında hata yapıyoruz.

beyaz melek doktorun iyi görmesine sevindim.3 hafta önce bendende kültür almıştı doktor.bakteri çıkmıştı bendede,vaginal fitil verdi ve önemli bişey olmadığını söyledi hiç telaş yapma.genelde gebelik döneminde özellikle sık karşılaşılan bir durummuş

Melekcim geçmiş olsun kötü bişey yokmuş bak rahatla artık aklınada kötü şeyler getirme lütfen,boşu boşuna üzüyosun kendini.Öykücükte iyiymiş bununla geçmiş olsun,inşallah olmaz bi daha

Bende pazartesi doktora gittiğimde rahim ağzına baktı ultrosonla.ama vajinal değil.rahim ağzı kapalı hiçbir açıklık yok.gayet iyi dedi.

Eyetkiner iyi haberle dönemeni diliyorum cnım .....

Artık korkuyu kenara bırakalım kızlar ......

Eğer allah bize bu bebekleri nasip ettiyse bi şekilde kollarımızda olacaklar .....

Rabbim vermesin nasip değilse biz kendimizide yırtsak bişey yapamayız ....

Bu günlere geldsiğimize bile şükretmeliyiz ..... Bu lütuf bize verildi.... Meleklerimiz üzmeyelim ..... Bol bol dua edelim...

Hepimizin bebekleri allaha emanet ....... Rabbim kourusun onları sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.. Acılarını göstermesin....

beyaz melek gecmıs olsun canım.

elımızın altında ınternet oldukca herseyı arastırdıkca sanırım daha cok tedırgın oluyoruz.
bende herseyden etkılenır oldum son zamanlarda.kaydirigubbakcemile

bu arada rahım agzı kontrollerınızı doktormu onerıyor sızmı soyluyorsunuz?
ıllakı vajınal ultrason mu gerekıyor?ben vajınal ultrasondan cok korkuyorum cok canım acıyor.delikafadulden

canım ıcını ferah tut bırseycıkler yoktur ınsallah.
belkı yorgunluktan olabılır, belkıde gaz felan vardır o yapıyordur.

sağoll canım inşallah gazdırr...

bi daha yormak yok kendini ayaklarınıda sıkı giyin kendin için değil minik oğluşumuz için seni düşünmüyorum hıh

çoık tatlısın bu halimle bile güldürdün beni cnm benimm sağoll

canım sen dikaktli ol.
düz bir yere uaznıp ,ayakların mı yükseğe kaldır bekle.canım eşini ama sakin ol.şekerim

işteyim cnm eşimin gelmesi 1 saati bulur sanıyorum.. o gelmeden gitmek istemiyorumm

güzelll haberlerine çok sevindim cnm meleğinin iyi olması çok güzell bi haberr...maşallahh allahım tüm bebişleri ve annişleri korusun :Saruboceq:

eyetkiner nasıl oldun canım

sağoll canım hep aynıyım aklım karnımda kasıklarımda....

iyi haftalar güzel anneler,eyetkiner inşallah önemli bişey değildir

Eyetkiner tatlım çok geçmiş olsun.................
Ben de henüz rahatlıyamadım.............
Hala ağrım var çünkü..........

teşekkürler kızlarrr sağolun umarım önemli bişey değildirr :Saruboceq:

amin bitanem:1hug:

Eyetkiner geçmiş olsun canım,doktora mı gidiyosun ?

evet cnm doktora gidicem bebeğimin kalp sesini duymak bana yetecekk

eyetkıner ınsallah ıyı haberlerle dönersın canım

[
quote=istiridyeyim_incimsin;5435633]Eyetkiner iyi haberle dönemeni diliyorum cnım .....

teşekkürler kıslarrr çok sağolunn.. eşim aradı 5 dk ya gelicekmişş

aminn canım benim için de dua edin allhım bebeğimi bana bağışlasınn

Son düzenleme:
kızlar kızmayın babna ne olur keşke elimde olsa böyle huzursuz olmak beni de çok üzüyor ama rahatlayamadım işte...............
Akşam bademi düşündüm ve çok üzüldüm.........allahım ona nasıl bir sabır verdin dedim.............öyküme bişey olursa çok kötü olurum...........allah bunu kimseye yaşatmasın.

bencede doktor bana internette yazan herşeyi dikkate almayın dedi.haklı aslında kafamızı bulandırıp duruyoruz.valla bundan önce gittiğim doktor hiç bakmamıştı rahim ağzına.bu gittiğim doktor normal ultroson ile rahim ağzını ölçtü.bende nefret ediyorum vajinal ultrosondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…