2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bebekle ilgili bi problem değilse..........
Vajinaya doğru iğne batması ve besınç neden olur acaba kızlar......

CANIM BAK BENİMDE SOLUMDA SÜRKLİ Bİ AĞR VAR ÖZELLİKLE YÜRÜDÜKÇ ADIM ATTIKÇA OLUYOR. BENDE SEN GİBİ ENDİŞLENDİM DR. DEDİM BUNLAR NORMAL OLUCAK DEDİ.... YORULMA DEDİ... DİNLEN DEDİ...

SENDE KİDE ÜŞÜTMEDEN OLABİLİR ... ZTEN BEBEK BÜYÜDÜKÇE HER ZAMAN FARK LI ŞEYLER HİSSEDECEĞİZ CNIM.... AĞRIMIZDA OLUCAK SIZIMIZDA ..... :1hug:

NE BİLEYİM KIZLAR HİÇ YAŞAMADIĞIM İÇİN TUHAF GELİYOR...........
NORMAL HERALDE..........AMA DAHA ÖNCE OLMAMIŞTI.........
ÜŞÜTTÜM GALİBA...
BU GİDİŞLE BEBEĞİM DOĞANA KADAR AKLIMI ÜŞÜTÇEM HERALDE-tatlicadiarzu-

selamlar kızlar,

ben gidiyorumm bana dua edin kıslarrr....
canım inş güzel haberlerle geleceksin için rahat olsun. ve tabi geçmiş olsun.

beyaz melek sana da geçmiş olsun. test sonucuna göre enfeksiyon da görünmüyor canım. gaz gibi basit bi sorun galiba seninki. önemli bişey olsa dr farkederdi zaten.

kızlar yarın bi çoğumuz aşı için gidiyormuş. ben de aşı oalcaklar kervanındayım yarın. inş acısız ateşsiz geçer hepimizinki

Melekcim idrar yolları ile ilgili problem bendede mevcut üstelik benzer şikayetler taşıyorus hatırlarsan bende 24 saat hastanede kalmıstım inanılmaz agrılarm olmustu. Suan agrılarım ve şikayetlerim gecti ama kanımdaki iltihap gecmiyo güçlü antibiyotikler kullanamadıgım icin. Bence içini ferah tut ve bol bol su iç, bu aksam bende aynı problemden doktora gidicem, doğal yollardan ne yapabilceimi sorcam. Geçmiş olsun sakın üzülme ve minik Öykücüğü de üzme... İnan o da suan senin ona baglı oldugun kadar baglı...

Bu arada cahilligimi mazur görün ama bademe kötü bişey olmadı dimi 10 gündür okuyamıyorum da mesajları

canım maalesef bırbırımızden cok etkılenıyoruz.
benımde aklıma hep burda yazılanlar gelıyor zaman zaman.
ıcını ferah tut canım hersey kader kısmet.
ALLAH ım saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

canım maalesef ınternetın hem faydası hem zararı var.
bırde hamılelık donemı cok hassas bır donem oldugu ıcın en ufak bırsey hepımızı etkıleyebılıyor.
bende doktoruma kontrole gıdınce soyleyeyım barı.rahım agzına bır baksın.kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar, bizler nasipse anne olacağız, güçlü olmalıyız. Ağrımız da sızımız da olacak. Siz rahat ve mutlu olun ki bebekleriniz de hem karnınızdayken hem doğunca öyle olsunlar. Zaten doktorlarımız gereken tahlilleri takipleri yapıyorlar. Allah yazmışsa iyisi de olur, kötüsü de. Nasipte varsa engelleyemezsiniz hiçbirşeyi. Ne istenmeyen düşürülmeye çalışılan ya da 6 aya kadar varlığı bile bilinmeyen bebeler sağ salim doğup geliyorlar. Bu kadar pimpirikli olmayın. Bir de vajinal muyeneden bile korkuyorsunuz, çok ayıp valla. Nasıl çocuk doğuracaksınız, eskiden sezeryan mı vardı.

BENİM DOKTORUM 15 GÜN ÖNCE SÖYLEMİŞTİ,18-22 DE VAJİNAL USG İLE SERVİKAL UZUNLUĞU ÖLÇECEĞİZ DEDİ...
İLK GİTTİĞİMDEN BERİ YANİ 3-4 HAFTALIK HAMİLELİĞİMDEN BERİ KARINDAN USG İLE RAHİM AĞZININ AÇIK VEYA KAPALI OLDUĞUNA BAKIP SÖYLÜYO.........
AMA BU FARKLI BİŞEY MİŞ.ERKEN DOĞUM RİSKİ VEYA RAHİM YETMEZLİĞİNİ TEŞHİS EDİYORLARMIŞ.UZUN BİR YOL ÖLÇTÜ.........NORMAL HATTA İYİ DEDİ.yerimseniben

kızlar istanbul anadolu yakasında hastanesinden memnun olanlar yazabilirler mi ssk ile anlaşmalı olan ve ümraniyeye yakın

Kızlar ateşim yükseliyor şu an 37.8......................
Bi enfeksiyon geçiriyorum ama ne.............
Doktorumu aradım tit ile ilgili.............
Idrarda intihap çıkmış..........ampisina 1gr lık antibiyotiği al ve başla dedi...........
Korktuğum başıma geldi antibiyotik içmekten çok korkuyorum.............
Bebeğimizz iyi erken doğum riskin yok.muhtemelen kum döküyorsun onun sancısı var dedi.........rahatlasam mı üzülsem mi bilemedim

Canım iltihaptan yükslemiştir ateşin .
şuan ilacla ilgili tehlkeli bir dönemde değilsin hemen al basla canım

canım geçmiş olsun bence ilaçlarını ihmal etme ve iç yoksa daha kötü enfeksiyon felan daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalırsın öyküyü düşün ve ilacına başla ben daha 2 aylık hamileyken antibiyotik kullandım çok şükür iyiyim allahın izniyle hiç bişeycik olmaza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…