- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Bebekle ilgili bi problem değilse..........
Vajinaya doğru iğne batması ve besınç neden olur acaba kızlar......
Bebekle ilgili bi problem değilse..........
Vajinaya doğru iğne batması ve besınç neden olur acaba kızlar......
canım inş güzel haberlerle geleceksin için rahat olsun. ve tabi geçmiş olsun.ben gidiyorumm bana dua edin kıslarrr....
kızlar kızmayın babna ne olur keşke elimde olsa böyle huzursuz olmak beni de çok üzüyor ama rahatlayamadım işte...............
Akşam bademi düşündüm ve çok üzüldüm.........allahım ona nasıl bir sabır verdin dedim.............öyküme bişey olursa çok kötü olurum...........allah bunu kimseye yaşatmasın.
canım maalesef bırbırımızden cok etkılenıyoruz.kızlar kızmayın babna ne olur keşke elimde olsa böyle huzursuz olmak beni de çok üzüyor ama rahatlayamadım işte...............
Akşam bademi düşündüm ve çok üzüldüm.........allahım ona nasıl bir sabır verdin dedim.............öyküme bişey olursa çok kötü olurum...........allah bunu kimseye yaşatmasın.
canım maalesef ınternetın hem faydası hem zararı var.bencede doktor bana internette yazan herşeyi dikkate almayın dedi.haklı aslında kafamızı bulandırıp duruyoruz.valla bundan önce gittiğim doktor hiç bakmamıştı rahim ağzına.bu gittiğim doktor normal ultroson ile rahim ağzını ölçtü.bende nefret ediyorum vajinal ultrosondan.
ben gidiyorumm bana dua edin kıslarrr....
bencede doktor bana internette yazan herşeyi dikkate almayın dedi.haklı aslında kafamızı bulandırıp duruyoruz.valla bundan önce gittiğim doktor hiç bakmamıştı rahim ağzına.bu gittiğim doktor normal ultroson ile rahim ağzını ölçtü.bende nefret ediyorum vajinal ultrosondan.
kızlar istanbul anadolu yakasında hastanesinden memnun olanlar yazabilirler mi ssk ile anlaşmalı olan ve ümraniyeye yakın
Canım iltihaptan yükslemiştir ateşin .
şuan ilacla ilgili tehlkeli bir dönemde değilsin hemen al basla canım
Kızlar ateşim yükseliyor şu an 37.8......................
Bi enfeksiyon geçiriyorum ama ne.............
Doktorumu aradım tit ile ilgili.............
Idrarda intihap çıkmış..........ampisina 1gr lık antibiyotiği al ve başla dedi...........
Korktuğum başıma geldi antibiyotik içmekten çok korkuyorum.............
Bebeğimizz iyi erken doğum riskin yok.muhtemelen kum döküyorsun onun sancısı var dedi.........rahatlasam mı üzülsem mi bilemedim
sen mi gideceksin canım
ümraniyede camlıca medicana var güzel bie hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?