2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam güzel annişler...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...

ayakta oksurdugumde falan bır ıkı sefer oldu. cok fazla degıl ama bıraz canımı sıktı. normal mı acaba

canım bebek büyüyo buda gayet normal kişiden kişiye değişir ben çok hapşırırım bazen bendede idrarım hafiften kaçıyo bunuda hiç doktora sormadım:sm_confused:

canım çok geçmiş olsun( inşallah dahada fazla sorun yaşatmaz sana doktorun ne derse uygulamaya çalış sağlıklı olsunda 37. haftada alsınlar bebişini ikinizde riske girmektense kafana takma canım inşallah bunların hepsi geçecek hepimizde ayrı bi sorun duaa edicem senin için:Saruboceq:

Canım ya geçmiş olsun,neyseki çaresi varmış bak bu süreçte biraz sabırlı olman gerekiyor seninde.Kendini üzüp harap etme sakın,herşeye güzel tarafından bak.Doğumdan sonrası için ne yapacaklar peki bişey dedi mi doktorun?

çok geçmiş olsun cnm benimde sağ böbreğimde var taş geçen gün tuttu ağrı sıcak havlu falan koydum geçti geçmeseydi oktora gidicektim ama gidinncede pek müdahale edemiyolar hamilelikten . üzülme ama bak çaresi varmış stent takıcaklarmış

nilaycım çok üzüldüm bitanem ya eskiden de vardı sende demekki :hayırlısıyla doğumunu sağlıklı bir şeklide gerçekleştirirsinde sonra tedavine de baslarsın .kum hadi neysede taş çok sancı yapar .. Tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar

nialya çok geçmiş olsun canım.
senin olayın aynısı arakdaşımda oslu.hatta bugün konuştuk.
karın genişliği çok oladığı için böbreklerin üzerinde durmduş bebek hep ve ağrı yapmış büyüme yapmış
stent onada taklılmıştı.doğumda çıkarıldı.
çok şükür şimid hiç bir rahatsızlığı yok.
sen de inşallah rahatlıkla atlatacakısn.
bebeğini de seni allah korusun canım

CANIM YA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM..........
BEN DE ÇOK KÖTÜYÜM ATEŞİM VAR VE İDRAR YOLU ENFEKSİYORU ALT KASIKLARIMDA VE SOL BÖBREĞİMDE BASINÇ VAR İDRARDA ÜREME VAR MUHTEMELEN.DOKTORUM..ANTİBİYOTİK VERDİ...GEÇMEZSE ÜROLOJİYE SEVKETÇEK BENDE ENDİŞELİYİM ÇOK
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BEBEKLERİMİZ İYİ OLSUN DA BİZ HER ŞEYE RAZIYIZ.kaydirigubbakcemile5
TEKRAR ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNa.s.

sağolun kızlar takmıyorum kafama zaten napıyım bebeğim için herşeyi yaparım..
doğumdan sonra herhalde sorun kalmazmış beeğimden kaynaklandığı için...
desteğiniz için teşekkürler kızlar...
swethome canım karın genişliği çok olmadığı içinmi böbrekte büyüme yapıyormuş bilmiyordum onu...iyiki söyledin canım benim içim rahatladı valla arkadaşın yaptırmış o zaman çokta zor birşey değil demekki ikiside sağlıklıymış ne güzel darısı bizim başımıza inşallah..

bir günde ikinci şok........................
Doktorumla görüştüm şimdi yine hastane değiştiriyor............
Beniö için daha iyi oldu gerçi aha büyük bir hastaneye geçiyor..
özel jimer hastanesine başlıyormuş yarından itibaren..telefonlaşır haberleşiriz dedi............
Ben sevindim oraya geçmesine............
Umarım hayırlısı olur

melekcim geçmiş olsun tatlım sanada inşallah antibiyotikler geçirir..
bebekler iyi olsun Allahım onları korusun...
nilay geçmiş olsun canım inş canım doğumdan sonra birşeyin kalmaz

amin canım çok teşekkürler inşallah...

kızlar ben çıkıyorum abimler yemeğe gelicekler..
çok öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin ben hepiniz için dua ediyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…