2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

anneler sizde nefes almada zorluk oluyor mu?
sanki nefes nefese kalmış gibi.
ben konuşurken bile nefes nefese bir halde konuştuğumu farkediyorum.
birde yolda yürürken ayaklarımda dizlerimd ederman kalmamış gibi bir anda enerjisiz kalıyorum.ve tabi hep nefes nefese bir halde.
2 haftadır canım sıkılıyor bu durmua acaba kg dan mı oluyor.bebek yerleşiyor ondan mı ki?

jimer daha mı iyi bir hastane canım
ben ismini çok duymuştum oranın

DAHA BÜYÜK DAHA MODERN VE DAHA KONRORLU SUİT ODALARI VAR.........kaydirigubbakcemile2
7 YILDIZLI OTEL GİBİ KISACA...........
İNTERNER SİTESİNDEN BAKABİLİRSİN GOGLEYE JİMER HASTANESİ BURSA YAZ.........
ZATEN BEN ORAYA GİDİYORDUM DOKTORUM ORDAYDI..SONRA DOKTORUM BAZI PROB.DOLAYI PEMBE MAVİYE GEÇMİŞTİ..........
ŞİMDİ BU GÜN TOPLANTILARI VARDI ANLAŞMIŞLAR HALLETMİŞ PROBLEMLERİ........
YARINDAN İTİBAREN JİMERE GEÇİYOR ÇOK SEVİNDİM.........kaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun.bak kızın iyiyimiş.benim de aklım sende kaldı.yeni girebildim. Allah yardımcın olsun.öykünü sana bağışlasın

Son düzenleme:
evet nilay hiç merak etme.
stent diye anlatınca ben korkmuştum.ama o rahat olduğunu takılırken korktuğunu söyeldi ama doğum yapacak insanlarız biz .değil mi güzelim.
maşallah bir de normal doğum yaptı arkdaşım.bana da ben bu kadar karşı koymaya ve uğraşmaya birl normal yaptım sen de normali dene diyor.
maşallah afacan oğluda çok şeker ve sağlıklı,allah korusun .onun iç karnı çok azmış.hartta minick çıkıyordu karını bu ayalrda.ondanmış.
5-6 doktor gezdi eşi sağlıkçı çok uğraştıalr en doğrsu bu mu diye ?
korkma canım.
herşey ne için ,bebekler için:)))))))

BEN ÇIKIYORUM HERKEZE İYİ AKŞAMLAR KIZLAR...
KENDİNİZE İYİ BAKIN EVE GİDİP DİNLENEYİM BİRAZ
KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPTÜM HEPİNİZİŞeniz

Canım ya...Çoookkkk geçmiş olsun...Allah'ım seni de bebeğini de korusun inşallah...Dilerim en kolay ve sorunsuz şekilde atlatırsın bu dönemi...:Saruboceq:

Bir yerde okumuştum nefes nefese kalmak çabuk yorulmak kansızlık belirtileri olabiliyormuş.Bu arada çarpıntın varmı? Kansızlık çarpıntı da yaparmış.Dr.una gitmene daha varsa o güne kadar kan hapı da vermediyse pekmez , kuru siyah üzüm ye bence.Geçmiş olsun canım.

kizlar hepinize iyi aksamlar melekcim antibiyotikten hic korkma ben 2 hafta one beta oldum 10 gun boyunca 1000 lik antibiyotik ictim hic de bisey olmadi.ben 4 gun gun once amniyosentez oldum bebegime bisey olucak diye cok cok korkuyorum ya

Aynen bende de oluyor canım.Tıpkı tarif ettiğin gibi...

kizlar hepinize iyi aksamlar melekcim antibiyotikten hic korkma ben 2 hafta one beta oldum 10 gun boyunca 1000 lik antibiyotik ictim hic de bisey olmadi.ben 4 gun gun once amniyosentez oldum bebegime bisey olucak diye cok cok korkuyorum ya

Geçmiş olsun canım.13 gün önce ben de amniyosentez yaptırdım.Bol bol uzanarak dinlenmeye çalış zaten ilk 2-3 gün tehlikeli ve bol bol su iç.Bişeycik olmaz bebişine merak etme.1 haftayı tamamladıktan sonra korkma.İnşallah sonucun da güzel çıkar.Bence gene de fazla antibiyotik kullanmamaya çalışın.

canım bu sorun bendede vardı özellikle gece çok fena çarpıntı ve uykusuzluk yapıyodu heran boğulrmuş gibi bayılma hissi bi an kendimi panik atak oldum sanmıştım ve ben doktorun verdiği hiç bi ilacı kulanmadığım için oluyomuş çok araştırdım ve kansızlık belirtisinden olacağını kendimde inandım hemen kan haplarına başladım ve allahıma şükür 20 gündür böyle bişey kalmadı sende kullan vitaminlerini kan haplarını ve strese girme sakin yerlerde dur kalabalıktan kaçın biraz kendini dinle iyi geliyo Şeniz

çok geçmiş olsun canım inşallah bi aksilik çıkmazda sağlıkla haftalarını tamamlayıp bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun

canim sana doktorun ilk uc gun mu tehlikeli demisti surekli yatiyorum zaten ilk sonuclarimda geldi %90 temizmis

canim sana doktorun ilk uc gun mu tehlikeli demisti surekli yatiyorum zaten ilk sonuclarimda geldi %90 temizmis

Canım dr.2 gün yatıp dinlenmemi söyledi.Daha sonrasında kendini yormadan günlük işlerine dönebilirsin dedi ve ağır kaldırmamamı söyledi.Düşük olursa genelde ilk 1 hafta içinde oluyormuş.Ama merak etme bişey olmayacak dedi.Zaten normalde her gebenin %3 düşük tehlikesi varmış amniyosentezle tehlike %3,2 oluyormuş yani çok az bir artış oluyor.Kendine iyi bak.:))

Arkadaşlar birşey sorcam.Sürekli rahim kısmında sancılarım var ince ince çekilmeler oluyor veya bişey saplanıyor gibi oluyor dünden beri. Acaba üşüttüm de ondanmı yoksa başka bişeymi anlamadım.Sizlerde hiç sancı veya ağrı gibi şeyler oluyor mu.?

Benimki de 19+3'de 26,5 cm çıktı. Biraz uzun gibi. Ama seninki .

bebişi kız olup da, tekmelerini hisseden var mı?kız çocuğu geç hissedilirmiş diyorlar

Kızımı 20. haftada hissetmeye başladım canım. Çok geç de sayılmaz di mi?

Daha önce de hareketi azalıyor demiştin. Daha 22 hafta bitmedi Dilara'cım. İstersen aza daha sabret. Eğer 22'den sonra da gariplik olursa o zaman endişelenirsin. Bazen çok içlerde oluyorlar. Derinden zayıf tekmeler hissediyorum. Dışarıdan dokununca birşey anlaşılmıyor. Bazen de çok net tekme savuruyor. Galiba bebeğin duruşundan kaynaklanıyor canım. Rahat olmaya çalış.

kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için
Ben sorsum ateş yapmıyormuş. Hakikaten bende yapmadı. Ama biraz acıyor.

Bende de 2 gündür resmen rahim kasılması var. Sızlama da oluyor. İnşallah kötü birşey yoktur. Cuma gününü iple çekiyorum. Detaylıya gireceğim. Orada herşey netleşecek. Badem'den sonra hepimiz paranoyak olduk galiba.

ay canım.çok çok geçmiş olsun.çok dikkat et canım.

kızlar ben geldim meleğimi gördük çok tatlıydı teyzeleri muhteşemdi organ gelişimi çok güzelmiş sadece kafasının sol tarafında bi kist varmış drum çok önemsiz dedi ama içim cız etti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…