jimer daha mı iyi bir hastane canım
ben ismini çok duymuştum oranın
SELAM KIZLAR.........
doktordan geldim................öncelikle kızım iyi kalbi atıyor ve çok hareket ediyor....
doktorum vajinal muayne ve vajinal ultrasonla muayne etti...
servikal uzunluğu ölçtü maşallah gayet güzel erken doğum veya edüüşük tehlikesi kesinlikle yok endişelen me dedi...tabi ALLAH BİLİR AMA ŞU AN TIBBİ Bİ RİSK GÖRÜNMÜYOR..RAHİM AĞZI TAMAMEN KAPALI HATTA RAHİM AĞZI DARLIĞI VAR DAHA ÖNCE DE söylemiştim dedi...
sonra ordan 4d ye geçtik kızımı gördüm çok tatlıydı kalbi de atıyordu............
bebekle ilgili endişelenme dedi...
yalnız intihaptan şüpelendi............
özellikle böbrek ve idrar yoluyla ilgili...
tam idrar tahlili ve idrar kültürü verdim...sonuçlar nasıl çıkçak bilmiyorum yarın belli olacak........
idrar tahilimi aldım .........
sonuç:
görünüm:sarı..hafif bulanık
ph:7
idrarda proteyin:negatif
idrarda keton:+
idrada billurin:negatif
idrarda lokosit:negatif
idrarda eritrosit:+
idrarda nitrit:+++
mikrobiyolojisi:
3-4 lokosit,9-10 eritrosit,,7-8 yassı hücre
epitel hücre ve bol bakteri görüldü yazıyor.............
sonuçla ilgili henüz doktorumla görüşmedim...............
bu arada doktorum bana ddüşük önleyici bir iğne yaptı...............
biz yinede işimizi garantiye alalım için rahat oldun dedi...
genelde tüp bebek bekleyenlere yapılıyomuş bu iğne ama yine de sana da yapalım üzülme dedi...
doktorda ağladım..........çok kötü hissediyorum kendimi...........
sonuçlar çıkınca haberleşiriz dedi...
canım geçmiş olsun.bak kızın iyiyimiş.benim de aklım sende kaldı.yeni girebildim.demek taş çıktı sende Allah yardımcın olsun.
selam güzel annişler...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...
anneler sizde nefes almada zorluk oluyor mu?
sanki nefes nefese kalmış gibi.
ben konuşurken bile nefes nefese bir halde konuştuğumu farkediyorum.
birde yolda yürürken ayaklarımda dizlerimd ederman kalmamış gibi bir anda enerjisiz kalıyorum.ve tabi hep nefes nefese bir halde.
2 haftadır canım sıkılıyor bu durmua acaba kg dan mı oluyor.bebek yerleşiyor ondan mı ki?
birde yolda yürürken ayaklarımda dizlerimd ederman kalmamış gibi bir anda enerjisiz kalıyorum.ve tabi hep nefes nefese bir halde.
2 haftadır canım sıkılıyor bu durmua acaba kg dan mı oluyor.bebek yerleşiyor ondan mı ki?
kizlar hepinize iyi aksamlar melekcim antibiyotikten hic korkma ben 2 hafta one beta oldum 10 gun boyunca 1000 lik antibiyotik ictim hic de bisey olmadi.ben 4 gun gun once amniyosentez oldum bebegime bisey olucak diye cok cok korkuyorum ya
selam güzel annişler...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...
ayakta oksurdugumde falan bır ıkı sefer oldu. cok fazla degıl ama bıraz canımı sıktı. normal mı acaba
Geçmiş olsun canım.13 gün önce ben de amniyosentez yaptırdım.Bol bol uzanarak dinlenmeye çalış zaten ilk 2-3 gün tehlikeli ve bol bol su iç.Bişeycik olmaz bebişine merak etme.1 haftayı tamamladıktan sonra korkma.İnşallah sonucun da güzel çıkar.Bence gene de fazla antibiyotik kullanmamaya çalışın.
canim sana doktorun ilk uc gun mu tehlikeli demisti surekli yatiyorum zaten ilk sonuclarimda geldi %90 temizmis
günaydın arkadaşlar
dün oğluşum u görmeye gittim... buarada cinsiyetini yeni öğrendim:)
ama merak ettiğim birşey var, bizim bebiş 27 cm :s (bizimki devmi ne)
bana bu haftada çok geldi
sizin bebişler kaç cm güzel anneler
bebişi kız olup da, tekmelerini hisseden var mı?kız çocuğu geç hissedilirmiş diyorlar
Daha önce de hareketi azalıyor demiştin. Daha 22 hafta bitmedi Dilara'cım. İstersen aza daha sabret. Eğer 22'den sonra da gariplik olursa o zaman endişelenirsin. Bazen çok içlerde oluyorlar. Derinden zayıf tekmeler hissediyorum. Dışarıdan dokununca birşey anlaşılmıyor. Bazen de çok net tekme savuruyor. Galiba bebeğin duruşundan kaynaklanıyor canım. Rahat olmaya çalış.kızlar ya benim bebiş ilk zamanlar çok hareketliydi ama şu 4 gündür nesi var anlamıyorum yani zorla oynuyo ben yemk felan yiyorum bir iki dönüyo bi daha tık yok:bbo: sonra bide aç bırakınca biraz bi iki kere oynuyo yine ses soluk kesiliyo bi anlam veremedim ilk zamnlar ayaktayken bile hissediyordum bide netti şimdi yani öyle bi vurma hareket yok bu haftada böyle giderse burdaki doktora gözükücem bide iyice meraklandımfisfisfis
Ben sorsum ateş yapmıyormuş. Hakikaten bende yapmadı. Ama biraz acıyor.kızlar bende gidecem ama eşim ateşlenirim diye korkusundan götürmüyor şimdide annemin gelmesini bekliyor aşı için
Arkadaşlar birşey sorcam.Sürekli rahim kısmında sancılarım var ince ince çekilmeler oluyor veya bişey saplanıyor gibi oluyor dünden beri. Acaba üşüttüm de ondanmı yoksa başka bişeymi anlamadım.Sizlerde hiç sancı veya ağrı gibi şeyler oluyor mu.?
selam güzel annişler...
Ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
Sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... Ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
Ve bebeğimi 37. Haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
Sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
Off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?