2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim hala sancım var doktorum 72 saat sonra rahatlarsın dedi............
bekliyorumm...sol bel kısmım(böbrek) ve kasıklarım sancılanıyor..ara ara ateşim yükseliyor endişeliyim ama dua ediyorum allah daha beterinden korusun diye...

sağol ilsucum henüz pek rahatlayamadım akşam eve gider gitmez yatıp uyudum...........dinlenmişim biraz........ama hala sancım oluyor...inşallah 72 saate kadar atlatabilirim yoksa daha ileri testler yapılacak böbrekle ilgili..............

canım bol su içmeyide ihmal etme idrarla atılıyo enfeksiyon ama mümkünde su evin sıcaklığında iç soğuk içme:ecrin_bebek:

GÜNAYDIN KIZLAR GÖZÜN AYDIN NUR BEBİŞİN ÇOK TATLI OLMUŞ MELEKCİM SENDE SICAK TUT KENDİNİ BİRDE SIK SIK TUVALETE GİT BUGÜN RAHATLARSIN İNŞALLAH

canım bol su içmeyide ihmal etme idrarla atılıyo enfeksiyon ama mümkünde su evin sıcaklığında iç soğuk içme:ecrin_bebek:

canım ya içmeye çalışıyorum ama su midmi bulandırıyor nedense.............:çok üzgünüm:
offf atlatırız inşallah bakalımyerimseniben
birde su içince karnımı kocaman hissediyorum vucudumda bi ağırlık oluyor nedense.......:1closedeyes:
sizde de oluyor mu bu:bbo:

kızlar ben geldim meleğimi gördük çok tatlıydı teyzeleri muhteşemdi organ gelişimi çok güzelmiş sadece kafasının sol tarafında bi kist varmış drum çok önemsiz dedi ama içim cız etti ya

geçmiş olsun canım.Aynı benim bebeğimin başında da kist görüldü.doktor önemsiz dedi.üçlü test sonucu iyi çıktı.üçlü test iyi çıkınca bi anlam ifade etmiyormuş.24.haftada kaybolurmuş.ben de ilk başta korktum ama şimdi önemli olmadığına inandım.

Arkadaşlar inşşllah beni hatırlarsınız ben ağustos annesiyim ama sizi de çok yakından takip ediyorum.dün dr dan aldığım güzel haberi sizinlede paylaşmak istedim. Dün dr a gittim ve ni hayet bi kızıımmmmm olacağını öğrendim .çookkk muluyum bi çocuğum olacak hem de kız .allahım sana çookk şükürrr...

gözün aydın olsun.Allah kızına sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

bendede çok şişkinlik oluyo yemek yiyorum böyle karnım iyice geriliyo artık patlıcak gibi hissediyorum kendimi bende su hastasıyım elime suyu alırsam en az 2 bardak birden içerim üstüne bide su içince davul gibi hissediyorum kendimi bu sefer ne sağıma ne soluma yatabiliyorum 1 saat yemekten sonra evin içinde yapılcak işlerimi yapıyorum rahatlıyorum gezince helede bi yaz gelse yemeği yer dışarı atarım kendimi akşam yürüyüşü ne güzel olurdu vallahidelikafadulden

maşallah canım allah analı babalı büyütsün kızını yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…