ikili testi yaptırırken açmısını diye sormuştu hemşire kafam bu yüzden karıştı
o zaman bilemicem canım.4b ultrasona girecen değil mi.bi de kan alacaklar senden.bana öyle yapıldı.aç karnına gel denmedi.istersen bi sor öyle git.
günaydın temmuz ayının güzel annelerii
umarım herşey yolundadır
hepinizi öpüyorumm
ama bebişleri daha çokkkkk Şeniz
kızlar benim kızım rahat durmuyor bugun, tekmeler bir sagdan b soldan :=)sizde durumlar nasıl?
valla benim oğlum hiç hareket etmiyor.sizleri böyle okudukça korkmaya başladım.doktor 22.haftaya kadar hissetmeye bilirsin demişti ama.
Arkadaşlar inşşllah beni hatırlarsınız ben ağustos annesiyim ama sizi de çok yakından takip ediyorum.dün dr dan aldığım güzel haberi sizinlede paylaşmak istedim. Dün dr a gittim ve ni hayet bi kızıımmmmm olacağını öğrendim .çookkk muluyum bi çocuğum olacak hem de kız .allahım sana çookk şükürrr...
günaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
günaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
Geçmiş olsun canım.Bebişin de iyidir tabiki.Kendine iyi bak.a.s.
ah canım benim çok geçmiş olsun.nazar değdi buradaki annelere yahu.Allah yardım etsin canım.Dualarım seninle.Allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömür versin:Saruboceq:
Herkese günaydın, artık sabahları büyük bir korkuyla girmeye başladım foruma kime ne olmuş olabilir diye... Sanırım üstümüzde birşey var aman allah korusun nazarlardan.
Nilaycım cok geçmiş olsun umarım senin içinde bebegin içinde en iyi ve hayırlısı olur.
Eyetkinercim bende 2 hafta once aynı nedenden 24 saat hastanede yatmıstım. Sanırım gebelikte bir geçiş dönemi yaşıyorus. Umarım bir an once iyileşirsin.
Bende dün senden sonra doktora gittim. Kan tahlili istedi. Kanımda cok yogun iltihap var antibiyotik kullandım kutu kutu ama geçmiyor artık doğal seylere (sarımsak vb.) yönelicem. Benim için sorun yok ama bi çözüm bulmamız gerekliymiş düşürmek için. Bebegim süper ama gülücüklerini bile gördüm dün, cok hareketliymiş ben hissetmesemde ki yakında hissedermisim anormal bir durum yokmuş.
Ve cok büyük bir ihtimal kız olcakmıs, Erkek diye basladıgım yolculuga kız olarak devam edicem sanırım. Saglıklı olsunda ben onu her haliyle yerimmmm.
günaydın arkadaşlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?