CANIM İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH..BEBİŞİN İYİ ANNESİ TELAŞ ETME..........günaydın anneler
dün giremedim felaket sancım vardı
bebeğimide iki gündür hissetmiyordum taki sabaha kadar
moralim çok bozuktu delirdim resmen eşimde nöb. ulaşamadım
şimdi eşimi bekliyorum dr gidecez
sancım yok şükür sabahta kıpırtılarını hissettim ama yinede oğluşumu görüyüm içim rahat etsin
hasta olan tüm annelere geçmiş olsun
günaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
günaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
günaydın arkadaşlarr...
Canımcım merak etme bebeğinde iyidir sen de iyi olcaksın...herkes senin gibi hasta olabilir...sıkma canını şeker....bebeğin şimdi geriniyor,oynuyor,dönüyor,pıtır pıtır....kötü şeyler düşünme....bende 1 hafta grip oldum yattım ve boğazlarım davul gibi oldu konuşamadım bile burnum dahi kapandı gözleerim ağlamaktan şişti...5 ayrı ilaç kullandım....sende iyi olmaya çalış ve konuş bebeğinle canımcım....çokkk geçmiş olsun
CANIM İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH..BEBİŞİN İYİ ANNESİ TELAŞ ETME..........
CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.............:teselli:
BU ARALAR HAVALARDAN SANIRIM ÜŞÜTTÜK KENDİMİZİ BİZ YA...........
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH BEBEĞİN DE ÇOK İYİ....
BEN DE DÜN ÖYKÜYÜ GÖRMEME RAĞMEN RAHATLAYAMADIM........benneyaptımki
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE İYLEŞİRİZ...
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZa.s.
canım geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin canım bebeğinde iyidir inşallah güzel haberlerle gelirsina.s.
Çok geçmiş olsun canım ya noluyo bize hepimizde bi iltihap,bi sıkıntı son zamanlarda.Dikkat edin kendinize,bebişinde iyidir annesi merak etme dualarımız seninle olacak
son 1 ay kızlr ............
Bir ay sonra bahar geliyor o zaman rahatlayacağız...
Bol bol yürüyüş yapacağız ne güzel...
Mis gibi bahar çiçeklerinin kokusu dolacak içimizde...
Kuşların nakaratlarıyla neşe dolacak içimiz...
Bebeklerimiz de kocaman olacak daha kuvvetli hissedeceğiz onları son bir ay sabredelim
çook sağol tatlım benim ve bebeğim için dua etmeniz beni çok rahatlatacak. Inşallah bebeğim iyidir. Hamilelikten önce de yaşamıştım ben sisti i. Ilaç kullanmıştım ama hamile olunca kendimi değil tamamen bebeğimi düşünüyorum o iyi olsun da gerisi önemli değilll
aşı oldum geldim
kızlar sakın korkmayın hiç acımıo. zaten bit kadar :)) minik bir iğne .
hemşire 3 gün kolun ağrır dedi .ateş yapmazmış ama.
Emelcim çok geçmiş olsun tatlım .
bebişinde iyi olsun ama sende iyi ol tatlım.iyice dinlen . sanirim meleğin dediği gibi nazar değdi bu topicteki anneelere.
Allah tüm melekleri ve anneleri korusun.
canım çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşirsin.bebeğinide sapasağlam görürsün canım.haberlerini beklicez
yihuuuuuuuuu dolu dolu 5 aylık olduk yaşasınnnn:teytey:hihoyyyt allahım bugünleri gösterdiyaaa şükürler olsun inş önümüzdeki günlerde böyle geçecek:Saruboceq:
aşımızı olduk geldik hiç acımıyor sakın korkmayın bebeğimin kalp atışınıda dinledik eşimle beraber çok güzeldi 1 ay sonra ikinci aşı
eyetkiner geçmiş olsun canım inan çok merak ettik seni üşüttünüz kızlar siz havalarda çok soğuk ben evden dışarı çıkmıyorum ama siz mecbur çalışıyorsunuz iyi haberlerini bekliyoruz canım:1hug:
maşallah canımm yolun yarısına geldikk maşallah
aşını da olmuş bunu da atlatmışsın ne güzell
inşallah sadece üşütmedir dediğin gibi başka kötü şeyler duymak istemiyorum artıkk bebeğimi çok zor buldumm onu kaybetmeyi bile düşünemiyorumm bu beni çok incitiyor.. iyi olsun bebeğim yeter bana... ,inşallahh :Saruboceq:
Ilsucum erken olmuşsun aşını geçmiş olsun...........
Ben ne zaman olsam acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?