2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

CANIM İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH..BEBİŞİN İYİ ANNESİ TELAŞ ETME..........

CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.............:teselli:
BU ARALAR HAVALARDAN SANIRIM ÜŞÜTTÜK KENDİMİZİ BİZ YA...........
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH BEBEĞİN DE ÇOK İYİ....
BEN DE DÜN ÖYKÜYÜ GÖRMEME RAĞMEN RAHATLAYAMADIM........benneyaptımki
İNŞALLAH BİRAN ÖNCE İYLEŞİRİZ...
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZa.s.

canım geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin canım bebeğinde iyidir inşallah güzel haberlerle gelirsina.s.

Çok geçmiş olsun canım ya noluyo bize hepimizde bi iltihap,bi sıkıntı son zamanlarda.Dikkat edin kendinize,bebişinde iyidir annesi merak etme dualarımız seninle olacak

son 1 ay kızlr ............
Bir ay sonra bahar geliyor o zaman rahatlayacağız...
Bol bol yürüyüş yapacağız ne güzel...
Mis gibi bahar çiçeklerinin kokusu dolacak içimizde...
Kuşların nakaratlarıyla neşe dolacak içimiz...
Bebeklerimiz de kocaman olacak daha kuvvetli hissedeceğiz onları son bir ay sabredelim

çok teşekkürler cnm sağoll bebeğime yalvarıyorum şimdilik sakın beni bırakma diye ama bugün dr dan umutlu gelmek isityorum bebeğimi görmek kalp seslerini duymak istiyorum.. allah ım inşallah bebeğim sağlıklıdır :Saruboceq:

sağoll canım inşallah bende meleğimi görürüm 1 hafta sonra aslında randevum ama bekleyemicem 1 hafta ağrım da var içim içimi yiyor resmen. gece uyuyamadım wc ye korkarak gidiyorum walla inşallah bebeğimi görürüm ve rahatlarım...

canım geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin canım bebeğinde iyidir inşallah güzel haberlerle gelirsina.s.

inşallah canım güzell haberlerle gelip bebeğimin resmini de göbeğimin resmini de eklerimm inşallahhhh :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım ya noluyo bize hepimizde bi iltihap,bi sıkıntı son zamanlarda.Dikkat edin kendinize,bebişinde iyidir annesi merak etme dualarımız seninle olacak

çook sağol tatlım benim ve bebeğim için dua etmeniz beni çok rahatlatacak. inşallah bebeğim iyidir. hamilelikten önce de yaşamıştım ben sisti i. ilaç kullanmıştım ama hamile olunca kendimi değil tamamen bebeğimi düşünüyorum o iyi olsun da gerisi önemli değilll

aşı oldum geldim
kızlar sakın korkmayın hiç acımıo. zaten bit kadar :)) minik bir iğne .
hemşire 3 gün kolun ağrır dedi .ateş yapmazmış ama.

günaydın annelerimiz galiba havalrın soğuk gitmesininin zorluğunu yaşıyoruz.
hep üşütmekten kaynaklana enfeksiyon bunalr diye düşünüyorum.
geçeçecek inşallah hepinzie geçmiş olsun.
inşallah bir daha da böyle hastalık felan olmadan geçiririz hamilelik dönemimizi.
ben aşıya gittim
aşı hiçççç acıtmadı.benden bir kan bir de idrar tahlili aldılar,idrar da öenmli bir şey yok.
ama kan yarın belli olacak inşallah.
bebeğimin kalp atışını dinlerken heşire ve doktor çok güldüler.
önce korku hissettim yüyüznde hemşirenin.
duymadı, sonra bir iki atıyor pat kaçıyor,tam yakalıyor pat öbür tarafa kaçıyor ufaklık,yeniden yakalıyor,maşallah hiç yerinde durmuyor dedi.ve ben hiç içimde hareket hissetmiyordum.düşünün, demek ki her hareketini bzi hissedemiyoruz.
doktor minick daha pıldır pıldır dolaşcak yeri çok kaçıveriyor dedi.
yreim ben onu içimden sıcacık bir duygu dolaştı o an.
ay kurban olsun onu veren allaha annesi.
aşı tavsiye ediliyor ,yaptırın arkadaşlar,acısı yok.belki 1-2 gün ağırlık olabilir ,kolunda diye sola yaptıla rki ,zorluk yaşamayayım diye.
işte böyle inşallah hayırla ve sağlıkla geçiririz bugünleri.

Emelcim çok geçmiş olsun tatlım .
bebişinde iyi olsun ama sende iyi ol tatlım.iyice dinlen . sanirim meleğin dediği gibi nazar değdi bu topicteki anneelere.
Allah tüm melekleri ve anneleri korusun.

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum Melek'e... Havalar düzelince psikolojimiz ve hayata bakışımızda bir anda aydınlanıcak. Suan birbirimizden de cok etkileniyorus ister istemez aylardır konusuyorus hem kendi problemlerimize hemde birbirimizin problemlerine üzülüyoruz ama hayatımın en güzel evresinin yarısını atlattık bile. Hepimiz bazı sorunlar yasasakta saglıklıyıs bebeklerimiz yanımızda. Bence evlerimizde birer ultrason cihazı olsa ve bis surekli bebeklerimizi görebilsek bu kadar problem yasamıcas :dance:

canım çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşirsin.bebeğinide sapasağlam görürsün canım.haberlerini beklicez

yihuuuuuuuuu dolu dolu 5 aylık olduk yaşasınnnn:teytey:hihoyyyt allahım bugünleri gösterdiyaaa şükürler olsun inş önümüzdeki günlerde böyle geçecek:Saruboceq:

aşımızı olduk geldik hiç acımıyor sakın korkmayın bebeğimin kalp atışınıda dinledik eşimle beraber çok güzeldi 1 ay sonra ikinci aşı

eyetkiner geçmiş olsun canım inan çok merak ettik seni üşüttünüz kızlar siz havalarda çok soğuk ben evden dışarı çıkmıyorum ama siz mecbur çalışıyorsunuz iyi haberlerini bekliyoruz canım:1hug:

aşı oldum geldim
kızlar sakın korkmayın hiç acımıo. zaten bit kadar :)) minik bir iğne .
hemşire 3 gün kolun ağrır dedi .ateş yapmazmış ama.

Emelcim çok geçmiş olsun tatlım .
bebişinde iyi olsun ama sende iyi ol tatlım.iyice dinlen . sanirim meleğin dediği gibi nazar değdi bu topicteki anneelere.
Allah tüm melekleri ve anneleri korusun.

ne güzell aşını olmuşsun sende cnm... akşama biraz ağrır ama geçiyoo...
dinleniyorum cnm sağoll bugün gidip bebeğimi sağsalim görsem çok rahatlıcamm tek dileğim bu.

canım çok geçmiş olsun.inşallah biran önce iyileşirsin.bebeğinide sapasağlam görürsün canım.haberlerini beklicez

sağoll canımmm inşallah bebeğimi göreyim sizi habersiz bırakmıcam mıtlaka girip haber vericem sizlere....

maşallah canımm yolun yarısına geldikk maşallah

aşını da olmuş bunu da atlatmışsın ne güzell

inşallah sadece üşütmedir dediğin gibi başka kötü şeyler duymak istemiyorum artıkk bebeğimi çok zor buldumm onu kaybetmeyi bile düşünemiyorumm bu beni çok incitiyor.. iyi olsun bebeğim yeter bana... ,inşallahh :Saruboceq:

biliyorum canım tüp bbek bölümünden seni takip ediyordum o zamanlar zaten ne zorluklarla kavuştuğuna bebeğine benim gibi iyi düşün canım iyi olsun korkma bişeycik olmuyacak bebişineŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…