2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

biliyorum canım tüp bbek bölümünden seni takip ediyordum o zamanlar zaten ne zorluklarla kavuştuğuna bebeğine benim gibi iyi düşün canım iyi olsun korkma bişeycik olmuyacak bebişineŞeniz

sağoll canım teşekkürler ben şimdi uzanayım biraz 2 gibi çıkarım evden 15:30 da randevu biraz da erken giderim.. uyuyayım biraz en azından geldiğimde yazarım sizee...

merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım ve 19 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize selamlar..

bu arada idrar yollarımda bakteri bulundu çok ağrı verdi bana ama şükürler olsun ilaça gerek kalmadan bol su içerek temizledim bakterileri 2,testim temiz çıktı

bu arada idrar yollarımda bakteri bulundu çok ağrı verdi bana ama şükürler olsun ilaça gerek kalmadan bol su içerek temizledim bakterileri 2,testim temiz çıktı

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.............
NEDİR BU İDRAR YOLU ENFEKSİYONLARINDAN ÇEKTİĞİMİZ YAA
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TATLIMkaydirigubbakcemile5
HOŞELDİN ÖZLEDİK SENİ:1hug:

sağoll canım teşekkürler ben şimdi uzanayım biraz 2 gibi çıkarım evden 15:30 da randevu biraz da erken giderim.. uyuyayım biraz en azından geldiğimde yazarım sizee...

Tekrar cok gecmiş olsun cnm korkma aynı seyleri yasadım cidden tecrübeyle sabittir. Cok güzel haberlerle döneceğine eminim. Kendine dikkat eta.s.

günaydın kızlar
okuyunca baya bi hasta olan varmış ya
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
evet nazar değiyo sanırım
havalar bi soğuk bi sıcak oda etkili tabi
bende bugün sağlık oğağına aşı olmaya gidecektim
ama gitmedim ya üf aşıdan nefret ederim
eşim zorladı nafile yarın gitmem şart oldu

Comebaby hosgeldin hihoyyyt.

Bu arada Badem nerelerde? Bende uzun süredir forumda olmadıgım icin gecmis mesajları okuyamadım. Neden girmiyo yada giriyo da ben mi görmüyorum. Kibele ve babaylon u da görmüyorum.

Bende 16 şubatta gitmiştim sağlık ocağına dosya açtırdım.bebek 19 haftalıktı.20 haftadan sonra dedi.bir dahaki aya gelirsin dedi.şimdi 16 mart gibi gidicem aşı olmaya.hemde aylık kontrole gidicem.yeni doktoruma.eskiyi bıraktım.biraz önce arayıp randevumu iptal ettirdim

comebaby hosgeldin hihoyyyt.

Bu arada badem nerelerde? Bende uzun süredir forumda olmadıgım icin gecmis mesajları okuyamadım. Neden girmiyo yada giriyo da ben mi görmüyorum. Kibele ve babaylon u da görmüyorum.

zuzm badem arkadasımız malesef bebeklerini kaybetti erken doğumla .

merhaba arkadaslar
iki hafta aradan sonra nasilsiniz?
turkiyede bebisimin cinsiyetini ogrendim, veeeee biii oglusum oluyo....hihoyyyt cin takvimi felan hikaye, tutmadi hicbiri,
buarada orda kaynanam bana orgu de ogretti,
yelek ve patik ordum bebisime,,,, azsonra resimlerinide eklicem....
buarada bulantilarim yavas yavas gecmeye basladi allaha sukur, neler cektim su bulantilardan birtek yasayan bilir, tr de bile gunlerim hastanede gecti kusmalarim yuzunden...

Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..

hoş geldin canım tebirk ederim maşallah oğluna hemde geçmiş olsun bulantın bian önce geçerde rahat bi nefes alırsın sende maşallah örgülerede başlanmış:) hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2

Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..

hoş geldin canım inşallah şeker yüklemen iyi geçmiştir nasıl yaptılar anlat bi ben 25 haftalıkken yaptırcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…