biliyorum canım tüp bbek bölümünden seni takip ediyordum o zamanlar zaten ne zorluklarla kavuştuğuna bebeğine benim gibi iyi düşün canım iyi olsun korkma bişeycik olmuyacak bebişineŞeniz
merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım ve 19 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize selamlar..
bu arada idrar yollarımda bakteri bulundu çok ağrı verdi bana ama şükürler olsun ilaça gerek kalmadan bol su içerek temizledim bakterileri 2,testim temiz çıktı
sağoll canım teşekkürler ben şimdi uzanayım biraz 2 gibi çıkarım evden 15:30 da randevu biraz da erken giderim.. uyuyayım biraz en azından geldiğimde yazarım sizee...
merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım ve 19 haftalık hamileyim.allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize selamlar..
comebaby hosgeldin hihoyyyt.
Bu arada badem nerelerde? Bende uzun süredir forumda olmadıgım icin gecmis mesajları okuyamadım. Neden girmiyo yada giriyo da ben mi görmüyorum. Kibele ve babaylon u da görmüyorum.
Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..
gözün aydın ebush.
hayırlı olsun oğluşun.
ne güzel patikler ördüün ha miniğine.
güle güle giysin.
merhaba arkadaslar
iki hafta aradan sonra nasilsiniz?
turkiyede bebisimin cinsiyetini ogrendim, veeeee biii oglusum oluyo....hihoyyyt cin takvimi felan hikaye, tutmadi hicbiri,
buarada orda kaynanam bana orgu de ogretti,
yelek ve patik ordum bebisime,,,, azsonra resimlerinide eklicem....
buarada bulantilarim yavas yavas gecmeye basladi allaha sukur, neler cektim su bulantilardan birtek yasayan bilir, tr de bile gunlerim hastanede gecti kusmalarim yuzunden...
Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?