canım maşşallah göbüşüne
7 kg evet biraz hızlı bende 4kg aldım
bende hızlı gidiyorum 2 ayda aldım çünk
bu hafta tartıldım yine almışım bende artık aburcuburu kestim
ekmeğide az yicem faydasıda yok zaten bebeğime
hergün düzenli yürüyebilsem çok iyi olacak:CüvCüv:
sağol canım inşallah güzel çıkarda tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın bu sefer 2 saatden fazla aç bırakılyolar bildiğim kadarıyla( bende normalde biraz şeker var gibi bakalım inşallah fazla çıkmaz bendedeyerimseniben
ebush tebrikler maşallah oğluşun sağlıkla gelsin..
sevindim cinsiyetini öğrenmene hayırlı olsun
vee artık sanırım devir değişti............
midesi çok bulananların oğlu...............
az bulananların kızı oluyr...............
bayanlar merhaba.şöyle bir baktım yazılanlara daha dedim çok var bizim bu hikayeleri anlatmamıza.ama sancısı olan ve nazara gelen arkadaşım dua oku bu kadarda cemiyette bulunma ne diyelim nazar alınıyor demek ki .Allah'a emanet hepimiz,bebişlerimizle tabi.
ben eylül anne adaylarındayım ve arkadaşlarla sorarken elevit,folik asit ve ferrum fort'u ne zamana kadar kullanacağız merak ettik.bende sizlere sorayım tecrübeliler olarak bize bilgi versenis yaa.çok çok teşekkürler şimdiden.
Evet bence de bu topcikte kimin midesi bulanıyorsa bebeği erkek:))
bayanlar merhaba.şöyle bir baktım yazılanlara daha dedim çok var bizim bu hikayeleri anlatmamıza.ama sancısı olan ve nazara gelen arkadaşım dua oku bu kadarda cemiyette bulunma ne diyelim nazar alınıyor demek ki .Allah'a emanet hepimiz,bebişlerimizle tabi.
ben eylül anne adaylarındayım ve arkadaşlarla sorarken elevit,folik asit ve ferrum fort'u ne zamana kadar kullanacağız merak ettik.bende sizlere sorayım tecrübeliler olarak bize bilgi versenis yaa.çok çok teşekkürler şimdiden.
evet bence de bu topcikte kimin midesi bulanıyorsa bebeği erkek:))
dilaracığım meneksenin göbüşü yok bebeğinin kilosu yüzünden ben öyle yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?