2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok teşekkür edeim sevtapçım gittim doktora çok şükür kızım iyi.de benidrar yolu enfeksiyonu oldum........
atlatmaya çalışıyorum hayırlısıyla

vee artık sanırım devir değişti............
midesi çok bulananların oğlu...............
az bulananların kızı oluyr...............

evet valla kg aldım ama yemem de içmem de pek fark yok.
sadece artık işyerinde de öğle yemeği kalktı.kahvaltı ediyoruz.
aç kalıcna mecbur 1-2 dilim ekmek ile birlikte yiyorum.
sabahları pek ekmek yemesem de ,akşama eve gidince normal bir yemek yiyorum ama aralara sürekli meyve yiyyorum.
aslında alacak kadar değil ,eşim de diyor fazla değişen bir şey yok ama diye.
bilmiyorum alıyorum işte kg :))))))))
birde aileden geliyor büyük göbüş:))))))sengözlerimebaksanab
ne yapalım bebeğimizin yeri rahattır diye teselli buluyorum:)))) :roflol:

bayanlar merhaba.şöyle bir baktım yazılanlara daha dedim çok var bizim bu hikayeleri anlatmamıza.ama sancısı olan ve nazara gelen arkadaşım dua oku bu kadarda cemiyette bulunma ne diyelim nazar alınıyor demek ki .Allah'a emanet hepimiz,bebişlerimizle tabi.
ben eylül anne adaylarındayım ve arkadaşlarla sorarken elevit,folik asit ve ferrum fort'u ne zamana kadar kullanacağız merak ettik.bende sizlere sorayım tecrübeliler olarak bize bilgi versenis yaa.çok çok teşekkürler şimdiden.

bende midesi çok bulananın oğlu olur diye bilirim benim halamın 3 tane oğlu var en küçüğü benim kızla yaşıt o doğum yapana kadar hep çıkarmıştır 3de kız olsun diye yaptılar daha 2 aylıktı kusmaya başlayınca dedik 3. oğlan geliyo hakikat te öyle oldukaydirigubbakcemile3 çevremdede bi kaç kişi oğlan dğurdu onlardada mide bulantısı çok olurdu ben kızımdada hiç çıkarmadım bundada buda kesin kız zaten

Son düzenleme:

ben 4. ayda basladım. genelde de 16. haftada veriyorlar
ama kanında bir sorun yoksa kan hapına 5. ayında da baslayabilirsin.

menekse nekadar büyümş bebişin masallah tombiş şey:)))
seker yüklemeyi ben 6. ayda biliyordum sen erkekn yaptırmışsın

canım ben elevit ve demir hapını kullanıyorum doktorumda doğuma kadar devam dedi ne yapalım içicez he eleviti aksat aam sakın demir hapını aksatma kanın düşerse çok kötü olursun halsizlik çarpıntı uyku bozuklukları yaşarsın güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarımyerimseniben

meraba güzel anneler ve minik şekerler.
gülşen arkadaşım hoş geldin aramıza.
cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum(darısı başıma)
hasta olan tüm arkadaşlar sizlerede çok geçmiş olsun.allah şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…