2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

seninde gözün aydın canım
kızlar öndeydi bu hafta ne yaptık eşitledik sonunda:CüvCüv:

dilara ve gamze tesekkurler,
ben kendimi hep kiza hazirlamistim ama erkekmis, cin takvimi, yorumcu, hissetigimde hep kizdi, hatta ruyamda bile kiz goruyodum, bi ogrendim ve sok oldum,

çatlak oluşan var mı vucudunda ,
ben hep inceliyorum ama hnüz göremedim.acaba oluşıyorda görmüyor muyuz
ben çünkü hızlı kg aldım biraz bence 7 kg aldım şimdiye kadar.
ve bire de göbüşümün maşallahı var,:))
bugün aşı olmaya gittiğimd ekaç aylık dedilr.
4,5 aylık dedim.
aaa biz doğum agittiğizmde bu kadar dı diyroalr.
nazar oalcak koca göbüşüme:))) maşallah.
bir de ikiz mi diye soruyorlar:)))))))))

Cnm aç karna gidiyosun önce kan alıyolar sonra bir bardak şekerli limonlu su veriyorlar ama büyükçe bir bardak limonata gibi onu içiyosun sonra 1 saat hiçbişey yiyip içme tuvaletede gitme 1 saat sonra tekrar kan ve idrar alınıyo. 2 saate kadarda sonucunu veriyolarmış cnm

dilara ve gamze tesekkurler,
ben kendimi hep kiza hazirlamistim ama erkekmis, cin takvimi, yorumcu, hissetigimde hep kizdi, hatta ruyamda bile kiz goruyodum, bi ogrendim ve sok oldum,

gözünaydın canım.sağlıcakla al oğluşunu kucağına.aynen bende senin gibi o kadar çok hazırlamıştımki kendimi kıza.her görende kız diyordu.ama erkekmiş.duyduğumda şok olmuştum ve üzüldüm.ama şimdi oğluma çok alıştım.şimdi kız deseler üzülürüm.inşallah bütün bebeklerimiz sağlıkla gelirler dünyaya

canım maşşallah göbüşüne
7 kg evet biraz hızlı bende 4kg aldım
bende hızlı gidiyorum 2 ayda aldım çünk
bu hafta tartıldım yine almışım bende artık aburcuburu kestim
ekmeğide az yicem faydasıda yok zaten bebeğime
hergün düzenli yürüyebilsem çok iyi olacak:CüvCüv:

zuzm badem arkadasımız malesef bebeklerini kaybetti erken doğumla .

Ciddi misin senağlamasenağlamasenağlama İnanmıyorum inanılmaz üzüldüm resmen karnıma bişey saplandı. İyi de kötü de allahtan malesef mucizenin her türlüsüne hazırlıklı olmalı insan ama yinede çok üzücü...Sizlerede tekrar hatırlattım ama...

Ebrucum oğlun oluyormuş hadi hayırlısı...ben hep kız düşünmüştüm çok kusman olduğu için .

Ebushcum hayırlı olsun, allah oğluşunu güle güle büyütmeyi nasip etsin cnm a.s.

Bende senin tam tersini yaşadım cnm. Her gören erkek diyodu ben bile öyle hissetiştim oyle alısmıstım 1 ay oncesine kadar doktorda %70 erkek demisti ama sanırım kızım olcak en son artık kız diyebliriz dedi doktorum gerci 14 martta detaylı usg ye gircem o zaman kesinlik kazancak ama. Bende basta cok üzülmüştm ama üzüntümün ertesi gunu hastaneye kalkınca ve bebegimi kaybetme korkusuyla karsılasınca üzülmeyi bıraktım ve saglıklı olsun dogsunda ne olursa olsun dedim içimden

sağol canım inşallah güzel çıkarda tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın bu sefer 2 saatden fazla aç bırakılyolar bildiğim kadarıyla ( bende normalde biraz şeker var gibi bakalım inşallah fazla çıkmaz bendedeyerimseniben

Son düzenleme:

nilaycım çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlanmaz a.s.

aynen canım.bende de amniyotik bant görünene kadar ve ne olduğunu öğrenene kadar hep içimde bir burukluk vardı.ama o sıkıntıları yaşadıktan sonra bebeğim sağlıklı olsun cinsiyeti farketmez dedim.yeterki sağlıklı olsun.allahım beni cezalandırma dedim.

beyaz melek çok sevindim canım öykünün iyi olmasına maşşallah ona bende gidicektim bugün ama dr umun konferansları varmış bugün haftaya gidicem inşallah benimkide iyidir ufak ufak tekmelerini hissediyorum sanırım iyidir seninki kadar :ecrin_bebek:

geçmiş olsun canım inşallah bir daha ekrarlanmaz krizlerin bende bırakmıştım tedaviye başladığımda işimi hayırlısı olsun canım

melekcim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine nazar değmişdir belkide sen genede yorma kendini bugünde git bi dr una

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…