merhaba arkadaslar
iki hafta aradan sonra nasilsiniz?
turkiyede bebisimin cinsiyetini ogrendim, veeeee biii oglusum oluyo....hihoyyyt cin takvimi felan hikaye, tutmadi hicbiri,
buarada orda kaynanam bana orgu de ogretti,
yelek ve patik ordum bebisime,,,, azsonra resimlerinide eklicem....
buarada bulantilarim yavas yavas gecmeye basladi allaha sukur, neler cektim su bulantilardan birtek yasayan bilir, tr de bile gunlerim hastanede gecti kusmalarim yuzunden...
canım senin tam kaç haftalık oldu
maşşllah bebişin baya büyümüş
hoş geldin canım tebirk ederim maşallah oğluna hemde geçmiş olsun bulantın bian önce geçerde rahat bi nefes alırsın sende maşallah örgülerede başlanmış:) hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile2
hoş geldin canım inşallah şeker yüklemen iyi geçmiştir nasıl yaptılar anlat bi ben 25 haftalıkken yaptırcam:)
dilara ve gamze tesekkurler,
ben kendimi hep kiza hazirlamistim ama erkekmis, cin takvimi, yorumcu, hissetigimde hep kizdi, hatta ruyamda bile kiz goruyodum, bi ogrendim ve sok oldum,
çatlak oluşan var mı vucudunda ,
ben hep inceliyorum ama hnüz göremedim.acaba oluşıyorda görmüyor muyuz
ben çünkü hızlı kg aldım biraz bence 7 kg aldım şimdiye kadar.
ve bire de göbüşümün maşallahı var,:))
bugün aşı olmaya gittiğimd ekaç aylık dedilr.
4,5 aylık dedim.
aaa biz doğum agittiğizmde bu kadar dı diyroalr.
nazar oalcak koca göbüşüme:))) maşallah.
bir de ikiz mi diye soruyorlar:)))))))))
zuzm badem arkadasımız malesef bebeklerini kaybetti erken doğumla .
merhaba arkadaslar
iki hafta aradan sonra nasilsiniz?
turkiyede bebisimin cinsiyetini ogrendim, veeeee biii oglusum oluyo....hihoyyyt cin takvimi felan hikaye, tutmadi hicbiri,
buarada orda kaynanam bana orgu de ogretti,
yelek ve patik ordum bebisime,,,, azsonra resimlerinide eklicem....
buarada bulantilarim yavas yavas gecmeye basladi allaha sukur, neler cektim su bulantilardan birtek yasayan bilir, tr de bile gunlerim hastanede gecti kusmalarim yuzunden...
gözünaydın canım.sağlıcakla al oğluşunu kucağına.aynen bende senin gibi o kadar çok hazırlamıştımki kendimi kıza.her görende kız diyordu.ama erkekmiş.duyduğumda şok olmuştum ve üzüldüm.ama şimdi oğluma çok alıştım.şimdi kız deseler üzülürüm.inşallah bütün bebeklerimiz sağlıkla gelirler dünyaya
Cnm aç karna gidiyosun önce kan alıyolar sonra bir bardak şekerli limonlu su veriyorlar ama büyükçe bir bardak limonata gibi onu içiyosun sonra 1 saat hiçbişey yiyip içme tuvaletede gitme 1 saat sonra tekrar kan ve idrar alınıyo. 2 saate kadarda sonucunu veriyolarmış cnm
merhaba kızlar bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
bende senin tam tersini yaşadım cnm. Her gören erkek diyodu ben bile öyle hissetiştim oyle alısmıstım 1 ay oncesine kadar doktorda %70 erkek demisti ama sanırım kızım olcak en son artık kız diyebliriz dedi doktorum gerci 14 martta detaylı usg ye gircem o zaman kesinlik kazancak ama. Bende basta cok üzülmüştm ama üzüntümün ertesi gunu hastaneye kalkınca ve bebegimi kaybetme korkusuyla karsılasınca üzülmeyi bıraktım ve saglıklı olsun dogsunda ne olursa olsun dedim içimden
selam ben geldim biraz geç kaldık.........,
öykümü gördüm çok ama çok tatlıydı maşallah yavrukuşum benim...
bize gülümsedi ağzını açtı elini ağzına götürdü......
doktorum kemik yapısı çok düzgün elleri falan çok güzel olacak dedi...
çok şükür........
bize kalbini gösterdi 4 odacıklıydı allaha şükür....
352 gramolmuş benim öyküm kızlar maşallah..
ben de kilo almışım doğal olarak 55 kiloyum şu an....
toplamda 3 kilo almış oldum.....................
53 kiloyla başlamıştık..............
sağlık olsun...doktorum kilomun gayet iyi hatta az olduğunu söyledi.......
tansiyonum da 9-6 çıktı...........
haftaya kan ve idrar tahlillerimiz var hayırlısıyla
rutin hemogram falan......
şimdi çok yoruldum biraz dinleneyim resmini de eklerim.......kaydirigubbakcemile2
siz nasılsınızz
Ebrucum oğlun oluyormuş hadi hayırlısı...ben hep kız düşünmüştüm çok kusman olduğu için .
Ebushcum hayırlı olsun, allah oğluşunu güle güle büyütmeyi nasip etsin cnm a.s.
demetçim,dilaracım teşekkür ederim geçirdiğim panik atak krizinden sonra geldi başıma bu.. ve iş yerinde sıkıntılı zamanlar geçiriyorum tekrarlamasından korkuyorum ya iş yerinden ayrılacam bebişim için yada...bebeğin ve benim sağlığımı riske ederek katlanacam:1no2: bilmiyorum
Herkeze günaydın,,,,,,,,,,,,,,,,
güzel bi haftasonundan çıktık hepimiz...............herşey güzeldi.................cumartesi kızımı gördüm maşallah çok tatlıydı................çok ta büğümüş.......herşey normaldi...........
pazar da iyiydim sabah kalktık duş alıp kahvaltıya çıktık kızıma yeni ciciler aldım ordan da eşimle ablamlara geçtik..ablamın arkaaşları gelmişler oturmaya........eşim beni bıraktı eniştemle ikisi dışarı çıktılar malum ev kadın doluydu...........gitmek isteyince ara dedi..........
saat 4 e 5 e kadar oturdum ablamlarda.............
herkez hamileliğin bana çok yakıştığını vücudumun hiç kilo almadığını elimin bacaklarımın incecik olduğunu sadece küçük dik ve sivri dağılmamış bi göbüşüm olduğunu söyledi...
bütün gün benden ve bebeğimden bahsettiler....daha orda ruhum sıkılmaya başladı...
nazara pek inanmazdım ama burda konuştuklarımız aklıma geldi...çok kötü olmuştum acaba nazar mı değdi dedim............
neyse hemen eşimi aradım.geldi aldı beni eve gittik.........
eve bi girdik.........kayınvalidem bizin 1.katta oturuyor...evin önü ayakkabı dolu...
misafir var heralde dedim eşime uğrayalım istersen dedim..o da rahatsızsın zaten çıkıp uzan biraz boşver dedi................senağlama
eşke dinleseydim onu......................senağlama
bir girdik ki........................görümcem ve eşi gelmiş..................olan olmuştu o saatten sonra geri gönüp yok biz girmiyeceğiz diyemezdik..........gerçi 3 gün önce IŞIN VE KEMOTERAPİ TEDAVİSİ BİTTİ...........
içeri girdik kayınvalidem masayı kurmuş yemek yiyecekler ben yemedim ablamda yemiştik çünkü........
neyse muhabbet falan saat 10*30 a kadar durduk orda....orda otururken karnıma bıçak sancısı gibi sancı ve kasılmalar başladı...................midem bulanmaya başladı.........
karnımda tuhaf bi hareketlenme vardı..............bebek resmen alt karnıma toplandığını hissetmeye başladım....eve çıktık...bana 5 dk da bir sancı geliyor,kasılıyorum ve durmadan ağlıyorum....................senağlama
zavallı eşim ne yapacağını şaşırdı ıkınmalütfen deyip duruyordu başımda...........ölesiye korktum bebeğimi kaybediyorum diye ağlamaya başladım.....................senağlamaeşim hadi kalk hastaneye gidiyoruz dedi...........ben şu an gidemem çok kötüyüm biraz uzanayım dedim...............
uzandım ve kendimi sakinleştirmeye çalıştım..BANA NELER OLDUĞUNU SEZMEYE ÇALIŞTIM.......
bebeğim hareket ediyor ordan oraya toplanıp duruyordu..karnımda anlam veremediğim bir sıkışma oluyordu...bir ağrı dolanıyor ordan da belime sancım oluyordu............
sonra doktorumu aradım...............
bana sancımı tarif ettirdi..................söyledim o gün ne yediğimi sordu.........anlattım..gaz sancısı olabilir..çünkü bebek oldukça yukarıda ve rahim ağzı muntazam kapalı dedi..için rahat etmezse gelin hastane ye bakalım ama gaz sancısı olabilir dedi..bende biraz uzanayım kötü olursam tekrar ararım gelirsiniz hastane ye dedim..........
tamam dedi o da...............
sakinleşip uyumaya çalıştım zaten saat 2 olmuştu.................
öyküyü kaybetmekten çok korktum hala şoktayım bana ne oldu yaşadıklarım neydi anlam veremedim...bu sabah ta biraz uyumuşum iişe geç geldim eşim getirdi....
gelmek zorundaydım bu gün pazartesi raporlarım var çünkü...
şimdi akşamki gibi değilim................
daha rahatım ama hala hafif hafif sancım var...............
sol tarafımda bi sıkışma bi ağırlık tuhaf bi sızı var..................çok korkuyorum......hemde çok...................
doktorum aradı gel diye akşam üstü doktora gideceğim umarım önemli bişey değildir...bana dua edin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?