bende midesi çok bulananın oğlu olur diye bilirim benim halamın 3 tane oğlu var en küçüğü benim kızla yaşıt o doğum yapana kadar hep çıkarmıştır 3de kız olsun diye yaptılar daha 2 aylıktı kusmaya başlayınca dedik 3. oğlan geliyo hakikat te öyle oldukaydirigubbakcemile3 çevremdede bi kaç kişi oğlan dğurdu onlardada mide bulantısı çok olurdu ben kızımdada hiç çıkarmadım bundada buda kesin kız zaten
dilaracım bence o bünyeden bünyeye değişiyo.çünkü bende önceki hamileliğimde tuvaletten kafamı hiç çıkaramadım üstelik 5.ayıma kadar ve kızım oldu.şimdi cinsiyeti belli değil ama bundada öleyim bakalım hayırlısı.
bayanlar merhaba.şöyle bir baktım yazılanlara daha dedim çok var bizim bu hikayeleri anlatmamıza.ama sancısı olan ve nazara gelen arkadaşım dua oku bu kadarda cemiyette bulunma ne diyelim nazar alınıyor demek ki .Allah'a emanet hepimiz,bebişlerimizle tabi.
ben eylül anne adaylarındayım ve arkadaşlarla sorarken elevit,folik asit ve ferrum fort'u ne zamana kadar kullanacağız merak ettik.bende sizlere sorayım tecrübeliler olarak bize bilgi versenis yaa.çok çok teşekkürler şimdiden.
ferrum ben henüz kullanmıyorum ama diğer arkadaşlarada bilgi olsun diye sordum.ben folik asit ve elevit kullanıyorum.çok çok teşekkür canım bilgi için.ben 4. ayda basladım. genelde de 16. haftada veriyorlar
ama kanında bir sorun yoksa kan hapına 5. ayında da baslayabilirsin.
hayırdır inşallah yaa du bakalım ne olacak bizlerin.Evet bence de bu topcikte kimin midesi bulanıyorsa bebeği erkek:))
canım çok çok sağol çok faydalı oldu yazdıkların.dediğin gibi hepimiz inşallah iyi birer hamilelikle beraber yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.canım ben elevit ve demir hapını kullanıyorum doktorumda doğuma kadar devam dedi ne yapalım içicez he eleviti aksat aam sakın demir hapını aksatma kanın düşerse çok kötü olursun halsizlik çarpıntı uyku bozuklukları yaşarsın güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin umarımyerimseniben
benimde hiç bulanmadı midem.benimki erkek.
canım benimde 3 ayıma kdar hafif bulantım oldu ama şükür hiç çıkarmadım tabiki yapı bünye herkeste farklı görülüyo demekki seninde 2. kız yolda:teytey: :teytey:
Meraba cnm ben elevite hala devam ediyorum sanıım sonsuza kadar kullanıcam oyle bi his olustu içimde. Folik asit 1 kutu kullandım ve bıraktım şuan elevite ek olarak ferrosanol içiyorum doktorum 4,5 ayı doldurmamı bekledi ve oyle baslattı kan hapına sanırım genel kanı da bu... Bu arada zaman cabuk geciyo bi anda 20 hafta oluveriyo haberiniz olsunkaydirigubbakcemile2
Ayyyyyyyyyyy benim kızım sanırım çıldırdı aşırı derece de kıpırdıyor maşallah yaa çok güçlü artık...........
Sanırım çok yaramaz olacak benim kızım
kıslar selam geçmişi okuyım dedim yok yetişilmiyor işlerimde çok okuyamadım yarıda bıraktım melekcim senin sancın felan olmuş son durum nedir gittinmi doktora nedenmil gaz sıkışması felanmı canım
Canım işler çok yoğundu giremedim nette sorun oldu bağlanamadık teknolojiye ne kadar alışmışız ya.
Bugünde başım çatlıyor tansiyonum 8 e 5 düşmüş gözümü açamıyoorum bölümde kimse yokki eve gideyim müdürüm toplantıda diğer arkadaşımında bi yakını vefat etmiş cenazeye gitti yanlızım kaldım burda akşam olsun diye bakıyorum inan çok kötüyüm
Tuzlu ayran içtim ama banamısın demedi yasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?