2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bugün aşı olan arkdaşlar,hiç şikayeiniz var mı?
Ben maşallah hiç bir şikayetim yok.
Akşam bir şey olur mu acaba ?
Ne güzle korktuğum gibi olmadı.:)
bir de bazı arkadaşalra banyo yapmayın 2 gün demişler.
Ama bana demediler ve yapabilirisn dediler.yapacağım yoksa ben duramam.:)

Son düzenleme:
bugun aşı oldum ve pek bir şikayetim yok. sadece o kolum biras daha ağırlastı diğerine göre canı.m banyo olayını sordum bende yapabilirsin dedi .ama ben bgn değil yarın yapıcam ne olr olmaz

kızlar meleğimin resmi

masallah nurcum koskocaman olmus bebegin. allah nazardan saklasin. o kist olayini da takma kafana onemsiz bisidir ins.

KIZLAR MEKTUP GELMİİŞŞŞŞ.....:ecrin_bebek:
canim cok tesekkurler. bayildim mektuba.gozyaslarima engel olamadim.
canim ozletme kendini. habersiz birakma bizi. opuyorum
hayirli olsun canim. darisi benim gibi ogrenemeyenlerin basinaa
canim gecmis olsun. rabbim en kisa zamanda sifa versin. bebisin iyidir uzme kendini..
ahh canim ne gusel yazmissin. hayali bile gusel. hayirlisiyla havalar bi isinsaydii...
merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım ve 19 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize selamlar..
hosgeldin canim aramiza..
Bugün bi arkadaşım Polen ile ilgili yazı atmış sizlerlede paylaşmak istedim."

canim paylasimin icin cok tesekkurler...

taaa çocukluğumdan bu yana her gün hatta evlendiğimden bu yana günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum..........
çok çok bayılacak duruma gelmedikçe dışarıda umuma açık yerlerde wc ye girmiyorum....
evim harici yerlerde wc yw girdiğimde asla klozete oturmuyorum hem ihtiyacımdan önce hemde ihtiyacımdan sonra sifonu çekiyorum............
bu konulaarda çok hassasım..evde de klozetim haftada 3 domestosla yıkanır............
anlayamadım neden oldu..........hamilelikten olabilir diye düşünüyorum..............
yoksa bu kadar dikkat etmemek mi gerekir diye düşünüyorumsenağlama

İnan bende aynı durumdayım inanılmaz hijyen düşkünü bi tipim ama beni de buldu. Yalnız benim ekstra bir durumum var inanılmaz agrılarım olmasına karsın sistit belirtileri gostermiyorum. Kandaki iltihap oranına da sinüzit ve soguk algınlıgı dahil tüm iltihap cesitleri giriyo. Belki de vücudumda baska bi yerde iltihap olabilir ve ağrı ateş yapabilir diye düşünüyorum ama gebe oldugumuz icin bunu film vb. seylerle kanıtlama şansımda yok. Bence sarımsağı sende dene en azından 1 hafta... Hiçbirsey yapmasa yardımcı olur... Kesinlikle hamilelikten diye düşünüyorum basımıza gelenler, vücut direncimiz düşük hastalıklara cok açığız, umarım hepimiz bir an once saglıgımıza kavusurus

zuzum ben hiç hayatımda..................
soğan,sarımsak,biber,pırasa,.................yemedim..............hiç sevmem o yüzden yemem mümkün değil sarımsağı...........

slm kızlar bende bugün 5. aşımı yaptırdım geldim.ebe daha 50 yıl aşıya ihtiyacın yok dedi.darısı sizinde başınıza

selam arkadaslar nasilsiniz bakalim?? ben iyiyim cok sukur. bugun misafirim vardi biraz kosturdum ama cok sukur boyk bi sikintim. yarin nasipse doktora gidicem. test sonuclarimi gorcek doktor. size bisi sorcaktim gobek deligimin sag kenarinda bi agri oluyo zaman zaman. sizde de oluyo mu?? acaba karnim buyudugu icin olabilir mi?? gerci yarin doktora da sorucam bu bahaneyle ultrasona ikna edebilirim. 15 gun oldu en son ultrasona gireli. sizce sakincali olur mu girmem?? burda biliyosunuz biraz kati gorusluler yaa..

işte geldim biraz yürüyüş yaptım hergün 40 dakika yürümezsem gece zor uyuyorum iyi geldi dışarısıda buz gibi iyice atkımı şapkamı sardım sarmaladım:1ninca:

canım benimde bebek ne tarafımdaysa sanırım kendini geriyo yada yukarı çıktığında sağ yada solda acı oluyo bende ters tarafa yatıyorum bi 5 dakika bebek otarafa geliyo bi dene belki bebiş sabit bi yerdedir ondan acı olan tarafa değil ters tarafa yat bakalım belki geçerfisfisfis

Son düzenleme:

sagol canim benim.. deneyeyim bari. bugun baya bi zorladi beni yaramaskaydirigubbakcemile3

Bende acı yokda göbeğim akşamları sertleşiyo sanırım gaz oluyor diye düşünüyorum davul gibi oluyo sizde böyle bir durum varmı kıslar ??

kızlar bişey sorcam gerçi diğer topiğin konusu ama oda kimse yok.şimdi ben kızıma ciciler alırken hep yarım kollu kolsuz bady aldım 0-3 aylık yazın giysin diye ama bunların uzun kollu çıtçıtlıları ya da patikli altlarıda varya onları kaç aylığa göre almak lazım yani yazın giyermiki öle bişey,ya biz ne giydircez yazın bu bebişlere.

Yarın görüşürüz çıkıyorum şimdi iyi akşamlar bol bol dinlenmem lazım tansiyon berbat bişeymiş ya İyi Akşamlar

ben çıkıyorum kızlar.................
iyi akşamlar herkeze............
2-3 gündür görümceM KAYINVALİDEMLERDE..............
biz de her akşam uğramak zorunda kalıyoruz..........
o yüzden çok huzursuzum 4-5 gün önce gerçi bitti ışın tedavisi ama acaba hala bişey olur mu korkusu var bende...........
neyse bana dua edin bişey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…