- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
sarımsak doğal antibiyotiktir zuzucıuğum birdeo nu dene bakalım
zararı yok sonuçta
masallah nurcum koskocaman olmus bebegin. allah nazardan saklasin. o kist olayini da takma kafana onemsiz bisidir ins.kızlar meleğimin resmi
canim cok tesekkurler. bayildim mektuba.gozyaslarima engel olamadim.
KIZLAR MEKTUP GELMİİŞŞŞŞ.....:ecrin_bebek:
canim ozletme kendini. habersiz birakma bizi. opuyorumHanimlar hepinize merhaba, uzun zamandir pek ugrayamiyorum, merhaba diyeyim dedim. cecogunu goren cinsiyetini ogrenen annelerin hepsine binlerce tebrikler. nazarsiz masallah butun yavrukuslarimiza.
ben de insallah persembe ogrenecegim cinsiyetini. heyecanliyim.
yarin da giremem muhtemelen. hepinizi opuyorum.
hayirli olsun canim. darisi benim gibi ogrenemeyenlerin basinaaArkadaşlar inşşllah beni hatırlarsınız ben ağustos annesiyim ama sizi de çok yakından takip ediyorum.dün dr dan aldığım güzel haberi sizinlede paylaşmak istedim. Dün dr a gittim ve ni hayet bi kızıımmmmm olacağını öğrendim .çookkk muluyum bi çocuğum olacak hem de kız .allahım sana çookk şükürrr...
canim gecmis olsun. rabbim en kisa zamanda sifa versin. bebisin iyidir uzme kendini..günaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
ahh canim ne gusel yazmissin. hayali bile gusel. hayirlisiyla havalar bi isinsaydii...son 1 ay kızlr ............
Bir ay sonra bahar geliyor o zaman rahatlayacağız...
Bol bol yürüyüş yapacağız ne güzel...
Mis gibi bahar çiçeklerinin kokusu dolacak içimizde...
Kuşların nakaratlarıyla neşe dolacak içimiz...
Bebeklerimiz de kocaman olacak daha kuvvetli hissedeceğiz onları son bir ay sabredelim
hosgeldin canim aramiza..merhaba arkadaşlar bende temmuz anne adayıyım ve 19 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepinize selamlar..
Bugün bi arkadaşım Polen ile ilgili yazı atmış sizlerlede paylaşmak istedim."
Bende 1 gr lık antibiyotik kullandım melekcim bi zararını görmedim ama ek olarak bol su da içmek lazım. İç çamaşırını hergün değiştirmek ve pamuklu iç çamaşırı giymek dahi etkiliyomus bunu da en son rahatsızlandıgımda ögrendim.
taaa çocukluğumdan bu yana her gün hatta evlendiğimden bu yana günde 2 kez iç çamaşırımı değiştiriyorum..........
çok çok bayılacak duruma gelmedikçe dışarıda umuma açık yerlerde wc ye girmiyorum....
evim harici yerlerde wc yw girdiğimde asla klozete oturmuyorum hem ihtiyacımdan önce hemde ihtiyacımdan sonra sifonu çekiyorum............
bu konulaarda çok hassasım..evde de klozetim haftada 3 domestosla yıkanır............
anlayamadım neden oldu..........hamilelikten olabilir diye düşünüyorum..............
yoksa bu kadar dikkat etmemek mi gerekir diye düşünüyorumsenağlama
selam arkadaslar nasilsiniz bakalim?? ben iyiyim cok sukur. bugun misafirim vardi biraz kosturdum ama cok sukur boyk bi sikintim. yarin nasipse doktora gidicem. test sonuclarimi gorcek doktor. size bisi sorcaktim gobek deligimin sag kenarinda bi agri oluyo zaman zaman. sizde de oluyo mu?? acaba karnim buyudugu icin olabilir mi?? gerci yarin doktora da sorucam bu bahaneyle ultrasona ikna edebilirim. 15 gun oldu en son ultrasona gireli. sizce sakincali olur mu girmem?? burda biliyosunuz biraz kati gorusluler yaa..
canım benimde bebek ne tarafımdaysa sanırım kendini geriyo yada yukarı çıktığında sağ yada solda acı oluyo bende ters tarafa yatıyorum bi 5 dakika bebek otarafa geliyo bi dene belki bebiş sabit bi yerdedir ondan acı olan tarafa değil ters tarafa yat bakalım belki geçerfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?