2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canımcım yılma sakın yerimseniben
belki o yıldırma taktiği uyguluyor olabilir
Allaha şükür eşim bu konuda ben 1 desem 2.yi sorar yapayım mı diye ama babamdan ötürü annemden biliyorum , amman " taaam ya taam , bırak vs. " deme , pes etme .. birinin o işleri yapması gerekiyor değil mi kaydirigubbakcemile5

yaaaa çok üzüldüm ... yani gerilmene üzüldüm .. benim göründüğüm takiplerimi yapan tüp bebek uzm. dr.lar " herhangi bir sakıncası yok o panelden geçmenizde ama içinize sinmezse rica edin ve yan taraftan geçin .. sonuçta cep telefonu , bilgisayar kullanıyoruz , cep telefonunda daha çok radyasyon var " demişlerdi .. eminim bebişin miskinlik yapıyordur , o yüzden belki durgundur :1hug:

maşallah
çok tatlı olmuş göbişinnnnnn :asigim:

canım İst.daki dr.um gerek yok demişti , ben buradan herşeyi görüyorum , iç organlarını , omurgasını , parmaklarını vs. herşeyi görüyorum demişti .. usg nin zararlı olup olmadığını sorduğumda kan dolaşımına bakılan başka bir başlık kullandı sanırım , o işlemin amniyon sıvısının ısısını arttırdığı için zararlı olabileceğini söyledi .. bir arkadaşın mesajından ayrıntılıda kan akışını bile duyduğunu söylemişti , şimdi bunu duyunca dr.umdan açıkçası çekimser kaldım ayrıntılıya girip girmeme konusunda .. ama zararlı bir şey olsa diğer dr.lar önermez yada yönlendirmezdi siye de düşünüyorum :sm_confused: benim dr.um biraz fazla sağlamcıdır da ....

canım ben yaptırdım , valla yandı benimki benneyaptımki
belki de benim acı eşiğim düşüktür ..
yalnız geceleyin en çok hangi tarafına yatıyorsan o koluna yaptırma yerimseniben 2-3 gün o tarafına yatamıyorsun çünkü ..

gamzecim , ayrıntılı usg yaklaşık kaç dakika sürüyor ?
bebişine

sen hep arada bir uğra iyi mi klava:
herşey yolunda değil mi Şeniz

trasnvajinal acımazki , prezervatif takıp üstüne usg jeli sürüyorlar , hissetmiyorsunuz bile neredeyse ..
yada biz çok alıştık , tüp bebekte yumurta ölçümü takiplerinde hep transvajinal kullanıldığından alıştık belki de kaydirigubbakcemile3
bu hafta sonu 16+5ken dr.uma sordum , rahim ağzını ölçelim mi diye .. bakıldı 41 mm miş , iyi dedi .. plesanta aşağıdaymış , 1-2 aya çıkar yukarı , çıkmazsa yine dinlenmeye devam dedi .. yani sen istersen bakıyorlar sanırım yerimseniben
bu arada ingilizce olayı nasıl gidiyor yerimseniben

Tebrik ederim. Bu demek oluyor ki TAKVİMİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIMMM

Seni de tebrik ederim Zuzuum. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bebişlerimizin cinsiyeti değişti.

Erkekler depara kalktı. Valla tebrikler. Bugün herkeste cinsiyet heyecanı var.

Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..

Canım maşallah. Senle ben günü gününe aynı gidiyoruz. Yarın kısmetse tam 22 hafta olacağız.

Kızlar 2 gündür topikte hastalık fırtınası geziniyor. Artık kurşun mu dökersiniz, dua mı okursunuz bilemem birşeyler yapın acil toparlanın. Herkese geçmiş olsun.
Nur'cum bebişinin kistine üzüldüm ama geçici diyor herkes. İnşallah bir sonraki buluşmanızda kistin kaybolduğunu görürsünüz.

Son olarak Aybike mektubu çok sevdim. Yorum yapmadan geçemeyeceğim. Bebişimin dediklerini yapacağım. Mesela Arka Pencere'nin film müziğini çok severim. Herhalde doğururken de onun çalmasını isterim. Tabi takan olursa:)
Şimdi yemek yapmak için çıkıyorum. Herkes kendine iyi baksın. Sağlığına mukait olsun.

Allah bizi ve beişlerimizi nazardan,hastalıktan korusun.:Saruboceq:

Ya stardust bir varsın bir yoksun. Bak arkadaşım birazdan yemek yapmak için kalkacam. Bir sabit dur.

canımcımmm eşim geldiğinde çıkıyorum siteden , sanki bu zamana kadar girmemişim gibi yapıyorum , uslu uslu oturuyorum tv karşısında yerimseniben o geldikten bir süre sonra giriyorum , o kaş - göz edince de " bütün gün girmedim , bi bakıp çıkcam hemen " diyorum , yerse tabi kaydirigubbakcemile3
ondan bi varım bi yokum ..
sen çok varmışın gibi klava: iyiki diğer mail adresinden ulaşabiliyoruz Şeniz

Arkadaşlar erken doğum için gilaboru suyu iyiymiş..Rahim kasılmalarını önlüyormuş ayrıca böbrek taşlarını da eritiyormuş...Aklınızda bulunsun...Rapunzel arkadaşımızın taşını eritmesine yardım etmiş bu gilaboru suyu...Aktarlarda satılıyor....Ben aldım..şimdilik akşam yemeklerinden sonra meyva suyu ile karıştırıp birer bardak içiyoruz eşimle....

Nurcum masallah ne güzel bir bebek bu
o kist olayını çoğu kişide duymuştum zamanla kayboluyormuş
çok sağol canım inş yakın zamanda kayolur
maşallah canım ya ne kadar belli artık heryeriyle tam bi bebek allahım sen kadar büyüksün ya rabbim allahım kucağınada almayı nasip etsin:1hug:
evet canım ya tam bi mucize
GÜNAYDIN KIZLAR GÖZÜN AYDIN NUR BEBİŞİN ÇOK TATLI OLMUŞ MELEKCİM SENDE SICAK TUT KENDİNİ BİRDE SIK SIK TUVALETE GİT BUGÜN RAHATLARSIN İNŞALLAH
çok sağolcanım
canım çok geçmiş olsun üzüldüm..nasıl farketti peki doktor ne dedi....
görünürde bişey mi vardı senin de gördüğün..........
geçer tatlım merak etme..son zamanlarda çok duydum
canım ayrıntılıda gördü çok önemsiz bişey dedi zaten
inş canım dr çok önemsiz dedi ama insan yinede telaşlanıyor

canım çok geçmiş olsun bundan sonra dikkat etmezsen klava: gelecek
masallah nurcum koskocaman olmus bebegin. allah nazardan saklasin. o kist olayini da takma kafana onemsiz bisidir ins.

]
amin canım hepimizin yavrusunu inş

Kızlar benimde ağrım oldu bugün doktora gittim tahlil yapıldı maalesef benimde idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi bide bi toz verdi gece içmek için ama ben kullanmak istemiyorum napıcam bilmiyorum..

çok çok sağol canım .. Allah razı olsun :Saruboceq:

kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün

bunuda şimdi çektik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…