ay maşallah becerikli kocalara.
azıcık ben kocaya getirip siznkilerin sırtıne bir dokunsun.bir el verisnler benimkine.
akşiama kada r evde ama tek yaptığı iyilik , tabak yada tepsinini tezgehuın üzerine gietirip bırakmak.
yalvarıyorum,bazen ne olur makineye koy ben gelince bzouksa düzeltirim ortada olmasın yeter ki diye ,,,,,,,,
ahhh ben bilmem diyor çıkıyor.c.tesi çamaşır sermeyei öğretmeye çalıştım.galiba azıcık da olsa öğrenecek.
makineden çıktığı gibi çamaşır teline bırkaıyor yaaaaaaa ahhhh deli edecek ebeni ama öğrenecek inşallah.
tekrar maşallah becerkili olanalra maşallah
Ben endişe boyutunu aştım bugun okudugum mesajlar sonucu depresyona girebilirim her an. Cok ucak yolculugu yaptım aptal bi fransız yüzünden x-ray ışınına maruz kaldım. 1 haftadır neredeyse bebege yararlı hicbirsey yiyip içemedim acaba birşey oldu da onu bile hissetmiyo muyum diyorumsenağlama
Bugün tam 19 haftayız :ecrin_bebek: Oğlumu görmeme az kaldı:sm_cool:Onu o kadar çok seviyorumki kızlar,sevip ona şarkılar bestelerken bile gözlerim sulanıyo resmen ağlıyorum:1rolleyes:Ben oğlumu çok seviyorum,merakla bekliyorum
izmirde oturan arkadaşlar ayrıntılı usgye izmirde nerde gireceksiniz star dust eyetkiner aklımda olanlar bende haftaya pazartesi gelicem izmire drum beni alsancakta ege spect diye bir yer varmış trt binasının karşısında ergun öziz ona yönlendirdi radyoloji uzmanıymış
merhaba anneler.
nasılsınız?
bu aralar pek baslıga bakamadım kk ya gıremedım.
gecmısın hepsını okuyamadım,ınsallah herkes ıyıdır.
bu arada tetanoz asısını yaptırdınızmı?acıyormu?delikafadulden
slm anneler herkez iyidir inşallah
ben işler yüzünden pek okuyamıyorum
boş kaldıkca bakıyorum
cuma doktora gittim ayrıntılı ugs için
bebeğin kan akış sesini bile duydum çokk heycanlıydı ve çokk güzeldi :CüvCüv:
herşey yolunda gelişimi falan çok güzel allaha şükürhihoyyythihoyyyt
kızlar merhaba naber nasıl gidiyor çok güzel hiç kötü haber yok şükürler olsun sanırım herkes çok iyi bende ilk çocuğumda 2 doz vurulmuşdum bu defeda doktor yine 2 doz vurulmam gerekdiğini söyledi bende 1 hafta sonra gidicem 20 haftanın sonunda gel demişdi ebe o zaman yaparız aşını kızlar aşıdan korkmayın ateş falan yapmıyor bir anlık birşey tırsıcak bişey yok
beyaz melek gecmıs olsun canım.
elımızın altında ınternet oldukca herseyı arastırdıkca sanırım daha cok tedırgın oluyoruz.
bende herseyden etkılenır oldum son zamanlarda.kaydirigubbakcemile
bu arada rahım agzı kontrollerınızı doktormu onerıyor sızmı soyluyorsunuz?
ıllakı vajınal ultrason mu gerekıyor?ben vajınal ultrasondan cok korkuyorum cok canım acıyor.delikafadulden
Tebrik ederim. Bu demek oluyor ki TAKVİMİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIMMMArkadaşlar inşşllah beni hatırlarsınız ben ağustos annesiyim ama sizi de çok yakından takip ediyorum.dün dr dan aldığım güzel haberi sizinlede paylaşmak istedim. Dün dr a gittim ve ni hayet bi kızıımmmmm olacağını öğrendim .çookkk muluyum bi çocuğum olacak hem de kız .allahım sana çookk şükürrr...
Herkese günaydın, artık sabahları büyük bir korkuyla girmeye başladım foruma kime ne olmuş olabilir diye... Sanırım üstümüzde birşey var aman allah korusun nazarlardan.
Nilaycım cok geçmiş olsun umarım senin içinde bebegin içinde en iyi ve hayırlısı olur.
Eyetkinercim bende 2 hafta once aynı nedenden 24 saat hastanede yatmıstım. Sanırım gebelikte bir geçiş dönemi yaşıyorus. Umarım bir an once iyileşirsin.
Bende dün senden sonra doktora gittim. Kan tahlili istedi. Kanımda cok yogun iltihap var antibiyotik kullandım kutu kutu ama geçmiyor artık doğal seylere (sarımsak vb.) yönelicem. Benim için sorun yok ama bi çözüm bulmamız gerekliymiş düşürmek için. Bebegim süper ama gülücüklerini bile gördüm dün, cok hareketliymiş ben hissetmesemde ki yakında hissedermisim anormal bir durum yokmuş.
Ve cok büyük bir ihtimal kız olcakmıs, Erkek diye basladıgım yolculuga kız olarak devam edicem sanırım. Saglıklı olsunda ben onu her haliyle yerimmmm.
merhaba arkadaslar
iki hafta aradan sonra nasilsiniz?
turkiyede bebisimin cinsiyetini ogrendim, veeeee biii oglusum oluyo....hihoyyyt cin takvimi felan hikaye, tutmadi hicbiri,
buarada orda kaynanam bana orgu de ogretti,
yelek ve patik ordum bebisime,,,, azsonra resimlerinide eklicem....
buarada bulantilarim yavas yavas gecmeye basladi allaha sukur, neler cektim su bulantilardan birtek yasayan bilir, tr de bile gunlerim hastanede gecti kusmalarim yuzunden...
Kızlar mrb randevum vardı benimde bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucu öğleden sonra alıcam perşembede detaylı ultrasona giricem kısmetse..Bebişim kocaman olmuş 470gr dı çok tatlı yaaaa..
Kızlar 2 gündür topikte hastalık fırtınası geziniyor. Artık kurşun mu dökersiniz, dua mı okursunuz bilemem birşeyler yapın acil toparlanın. Herkese geçmiş olsun.
Nur'cum bebişinin kistine üzüldüm ama geçici diyor herkes. İnşallah bir sonraki buluşmanızda kistin kaybolduğunu görürsünüz.
Ya stardust bir varsın bir yoksun. Bak arkadaşım birazdan yemek yapmak için kalkacam. Bir sabit dur.
çok sağol canım inş yakın zamanda kayolurNurcum masallah ne güzel bir bebek bu
o kist olayını çoğu kişide duymuştum zamanla kayboluyormuş
evet canım ya tam bi mucizemaşallah canım ya ne kadar belli artık heryeriyle tam bi bebek allahım sen kadar büyüksün ya rabbim allahım kucağınada almayı nasip etsin:1hug:
çok sağolcanımGÜNAYDIN KIZLAR GÖZÜN AYDIN NUR BEBİŞİN ÇOK TATLI OLMUŞMELEKCİM SENDE SICAK TUT KENDİNİ BİRDE SIK SIK TUVALETE GİT BUGÜN RAHATLARSIN İNŞALLAH
canım ayrıntılıda gördü çok önemsiz bişey dedi zatencanım çok geçmiş olsun üzüldüm..nasıl farketti peki doktor ne dedi....
görünürde bişey mi vardı senin de gördüğün..........
geçer tatlım merak etme..son zamanlarda çok duydum
inş canım dr çok önemsiz dedi ama insan yinede telaşlanıyorgeçmiş olsun canım.Aynı benim bebeğimin başında da kist görüldü.doktor önemsiz dedi.üçlü test sonucu iyi çıktı.üçlü test iyi çıkınca bi anlam ifade etmiyormuş.24.haftada kaybolurmuş.ben de ilk başta korktum ama şimdi önemli olmadığına inandım.
canım çok geçmiş olsun bundan sonra dikkat etmezsengünaydın arkadaşlarr...
dün hastaneye gittim tabii kendi dr um değildi saat geç olmuştu ve gittiğim dr umun kliniği bana uzaktı onun için en yakın hastanenin aciline gitttim.. kan ve idrar testi istedi dr. idrarda enfeksiyon çıktı. tansiyonum çok düşmüş. serum taktılar 2 tane litrelik. dr eşime benim drumla konuşmak istediğini söyledi dr umu aradı eşim konuştular. bana antibiyotik bi toz vermesini söylemiş. akşam son serumu evde tamamlamak istediğimi söyledim acilde yatmak çok daha sinir bozucu 2. litre serumuma evde devam ettim. gece uyuyamadım hiç.
şimdi de ağrım var. dr umu aradı bugün 15:30 da randevum var. nolurr bana dua edin bebeğim iyidir inşallah tek dileğim bu...
amin canım hepimizin yavrusunu inşmasallah nurcum koskocaman olmus bebegin. allah nazardan saklasin. o kist olayini da takma kafana onemsiz bisidir ins.
]
Arkadaşlar erken doğum için gilaboru suyu iyiymiş..Rahim kasılmalarını önlüyormuş ayrıca böbrek taşlarını da eritiyormuş...Aklınızda bulunsun...Rapunzel arkadaşımızın taşını eritmesine yardım etmiş bu gilaboru suyu...Aktarlarda satılıyor....Ben aldım..şimdilik akşam yemeklerinden sonra meyva suyu ile karıştırıp birer bardak içiyoruz eşimle....
kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün
bunuda şimdi çektik
nurcummaşallah göbüşüne canım
kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün
bunuda şimdi çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?