kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün
bunuda şimdi çektik
kızlar göbüşümü ekliyorum bu dün
bunuda şimdi çektik
kizlar Dun hurriyet gazetesinde bir yaz vardi hamilelik ve kilolar ile ilgili. buraya yapistirayim dedim. ancak karakterler farkli cikti kopyalayamadim.
isteyen asagidaki linkten okuyabilir.
Hamilelik kiloları neden zor veriliyor - Hürriyet
günaydın kızlar? nasılsınız? bebişler nasıl? geçmişi okuyamıyorum kızlar baya birikmiş.
size sormak istediğim birşey var benim bugün kasıklarım çok ağrıyor... 2 taraflı.... çok korkuyorum yaa....aha dün gittim dr a allaha şükür bebişim çok iyiydi. ama bugün ağrı ile uyanınca şaşırdım.sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo..... sizde de oluyomu ?
günaydın kızlar? nasılsınız? bebişler nasıl? geçmişi okuyamıyorum kızlar baya birikmiş.
size sormak istediğim birşey var benim bugün kasıklarım çok ağrıyor... 2 taraflı.... çok korkuyorum yaa....aha dün gittim dr a allaha şükür bebişim çok iyiydi. ama bugün ağrı ile uyanınca şaşırdım.sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo..... sizde de oluyomu ?
merhabaaa günaydın canlarımmmmm....
:cüvcüv: Ayy çok mutluyum akşam giremedimm eşimle dr sonrası alışverişe gittim kendime ciciler aldımm:))))) hihoyyyt
bebeğimi gördümm çok iyiymiş kalbi güm güm atıyordu dr um korkmana gerek yok herşey yolunda gelişiyor dedii allahımmm çok şükürrr bebeğimi koruu sana emanet bütün bebişlerrr
bütün bebişleree benden bi maşallahhhhh
bol bol sıvı alacakmışımmm biraz da istirahat önerdii.. Artık evin bütün işi eşime kaldıı..
bu arada sistit i yanii idrar yollarında iltihap olanlar dr um bana bu iltihap geçene kadar cinsell ilişkiyi yasakladıı.. Size ne dedi bilmiyıorumm ama dikkat edin canlarımm..
merhabaaa günaydın canlarımmmmm....
:CüvCüv: ayy çok mutluyum akşam giremedimm eşimle dr sonrası alışverişe gittim kendime ciciler aldımm:))))) hihoyyyt
bebeğimi gördümm çok iyiymiş kalbi güm güm atıyordu dr um korkmana gerek yok herşey yolunda gelişiyor dedii allahımmm çok şükürrr bebeğimi koruu sana emanet bütün bebişlerrr
bütün bebişleree benden bi maşallahhhhh
bol bol sıvı alacakmışımmm biraz da istirahat önerdii.. artık evin bütün işi eşime kaldıı..
bu arada sistit i yanii idrar yollarında iltihap olanlar dr um bana bu iltihap geçene kadar cinsell ilişkiyi yasakladıı.. size ne dedi bilmiyıorumm ama dikkat edin canlarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?