2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kabusum geri döndü
eşim yatarken güldürdü , sanırım o esnada boğazıma / yemek boruma , bir yere işte , hava kaçtı , bir şeyler oldu tıkandım ve öksürüyorum yine benneyaptımki
uykum kaçtı , dahası kafamı koyar koymaz başladığı için öksürük yatmaya korkuyorum ..
inşallah çok sürmez bu kez:Saruboceq:
ay kimsecikler yokkk
ne güzel mışıl mışıl uyuyosunuz siz şimdi hemi mirmirmirmir

Son düzenleme:
Günaydın herkese... Umarım bugun herkes iyidir. Ben dün sarımsak kürüme basladım bakalım işe yararsa sizede önericem. Melekcim sende o zaman belki burnunu kapayarak bilascık yersin, iyileşte gerisi önemli diil.

Stardust cım o mesajı yazdıgım gün doktora gittim. Bıdı bıdı hareket eden bebişimi gördüm, doktor hissetmemen normal 1-2 haftaya mutlaka hissedersin dedi.

Bademcim allah sana bir an once sabrını versin ben butun aksam cok fazla düşündüm seni, videoları izleyemicem dayanamam. Ama eminim allah sana cok daha güzel bir mutluluk verecek bunun için dua edicem.

İpeğimu bende senin foruma girmeni bekliyodum. Cinsiyeti seninde değişmiş sonunda. Gerçi tam belli diil artık kaptırmıcam kendimi 14 marta kadar sora baslıcam pembe bişiler almaya. Tabi birde isim düşünmem gerek

sağolasın kibelecim bilgiler güzel ve şekil ben olarak ilk hamilelğimde toplam 24 kilo almıştım baya bi abarttım yeme işini tabiki bunun yanı sıra çevrendekilerinde çok büyük rolü var aman yemezsen bebek küçük olur gelişmez hastalık çabuk kapar işte sen yiceksin bebek kuvvetlensin iki canlısın yee ve sonuç çocuk 3,300 doğdu:çok üzgünüm: ve geriye kalan kilolar benim düşünün yani aman siz siz olun sakın abartmayın yeme işini başıma ne geleceğini bildiğim için şimdi çok dengede gidiyorum kimsenin lafınada bakmıyorum ilk doğumumdan 9 kilo hediye kaldı şimdi duaa ediyorum bari bunda hemencik kiloma geri döneyim diye yoksa halim kötü:mymeka:

günaydın kızlar? nasılsınız? bebişler nasıl? geçmişi okuyamıyorum kızlar baya birikmiş.

size sormak istediğim birşey var benim bugün kasıklarım çok ağrıyor... 2 taraflı.... çok korkuyorum yaa....aha dün gittim dr a allaha şükür bebişim çok iyiydi. ama bugün ağrı ile uyanınca şaşırdım.sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo..... sizde de oluyomu ?

canım geçmiş olsun ama üşütmüş olabilirsin büyük bi ihtimal aramızda çoğu bu ağrılardan şikayetçi doktora gidenlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bence tahlil yaptır ağrın devam edersea.s.

merhabaaa günaydın canlarımmmmm....

:CüvCüv: ayy çok mutluyum akşam giremedimm eşimle dr sonrası alışverişe gittim kendime ciciler aldımm:))))) hihoyyyt
bebeğimi gördümm çok iyiymiş kalbi güm güm atıyordu dr um korkmana gerek yok herşey yolunda gelişiyor dedii allahımmm çok şükürrr bebeğimi koruu sana emanet bütün bebişlerrr

bütün bebişleree benden bi maşallahhhhh

bol bol sıvı alacakmışımmm biraz da istirahat önerdii.. artık evin bütün işi eşime kaldıı..
bu arada sistit i yanii idrar yollarında iltihap olanlar dr um bana bu iltihap geçene kadar cinsell ilişkiyi yasakladıı.. size ne dedi bilmiyıorumm ama dikkat edin canlarımm..

Günaydın kıslar nasılsınız bugün bakalım ben dün akşam gittim hemen ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim çok iyi geldi tansiyonum normale döndü neyseki
İstanbul çok soğuk yağışlı daha ne kadar devam edicek bakalım dört gözle baharı bekliyorum

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bence üşütmeden olmuş olabilir seninki kendini sıcak tutmaya çalış bakalım geçicekmi özellikle ayaklarını canımkaydirigubbakcemile5

Bende arada benzer agrılar cekiyorum cnm, rahim genislemesinden kaynaklı olabilir ama soguktan üşütmüşte olabilirsin tabi. Ben bilas dinlenip istiharat edince geciyo, uzun sure devam ederse doktoruna danış bence...En iyisini o bilir

Kıslar dün tansiyonum düştüğünden dolayı sizinle paylaşamadım 2 arkadaşımda tüp bebek tedavisi görmüşlerdi bi tanesi 14 Şubatta olumlu sonuçlandı haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidecekler Diğeri de dün sonuçlandı onunda kan değeri 241 çıkmış olumlu çok sevindim oğlumun bir sürü arkadaşı olucak Allahın izniyle
Daha önce sormuştum ananas suyu bol bol içsin demişti bi kaç arkadaşımız peki bundan sonra özellikle yapmaları gereken bişeyler varmı bebeklerin tutunması için tedavi ile hamile kalan arkadaşlarım bilgilerinizi paylaşırmısınız?

çok sevindim canım.gözün aydın.hep boşuna panik yapıyoruz.ama napalım elimizde değil işte

Cok sevindim senin adına cnm, bak cogumuz bosubosuna endişe yapıyorus, bıdıklar gayet memnunlar hayatlarından, tekme tokat büyüyolar :dance: Seninle aynı gidiyorus suan bakalım aynı gun dogabilcekler mi ufaklıklar, ay cok heycanlıııııı:sm_cool:

GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN BENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE

Hürremcim sanada geçmiş olsun ya birçok kişide enfeksiyon çıktı demekki hamilelikte idrar yolları çok hassas oluyor

Günaydınlar
e yetkiner çok geçmiş olsun.
Ve diğer hsta olupda mutlu haberleri veren arkdaşlarda dikkat etmeye devam lütfen...
Bu arada u idrar yolu enfeksiyonunda bir patlama var.bulaşıcı hastaık gibi hayret bir şey ,,,hamilelik tetikliyor galiba.
Bir an önce iyileşip, mutlu mutlu, bebeklerimizle güzel günler geçirelim inşallah.
Benim bıdık kızım rahatına düşükn galiba.ne zaman bilgisayara doğu biraz fazla eğilsem ,rahatsız olup pat pat vuruyor bana tabi ben hemen mutlu oluyrum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…