- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜNBENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE
Tebrik ederim. Bu demek oluyor ki TAKVİMİNİ DEĞİŞTİRMEMİZ LAZIMMM
Seni de tebrik ederim Zuzuum. Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bebişlerimizin cinsiyeti değişti.
Erkekler depara kalktı. Valla tebrikler. Bugün herkeste cinsiyet heyecanı var.
Canım maşallah. Senle ben günü gününe aynı gidiyoruz. Yarın kısmetse tam 22 hafta olacağız.
canım geçmiş olsun ama üşütmüş olabilirsin büyük bi ihtimal aramızda çoğu bu ağrılardan şikayetçi doktora gidenlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bence tahlil yaptır ağrın devam edersea.s.
Geçmiş olsun hürremcim, cidden hepimizde cıktı iltihap cok ilginc... Aslında buradan dahi cok rastlanılan bi durum oldugu ve endişe etmemize gerek olmadıgını cıkarabiliris, tedavilerimizi olucas ve iyileşices insallah :Saruboceq:
Bu arada arkadaşlar kan tahlilinde CRP diye bi değeri yüksek cıkan varmı?
bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.
bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.
teşekkür edrim canım crp benim genelde hep yüksek çıkar romatizmal bi hastalığım var onun için enfeksyon durumundada yükseliyor senin kide idrar yolu enfeksyonu yüzünden yüksek çıkmıştır
zuzuu crp diye bişi hiç duymadım canım netten bir bak istersen.
çok sevindim canım.gözün aydın.hep boşuna panik yapıyoruz.ama napalım elimizde değil işte
Cok sevindim senin adına cnm, bak cogumuz bosubosuna endişe yapıyorus, bıdıklar gayet memnunlar hayatlarından, tekme tokat büyüyolar :dance: Seninle aynı gidiyorus suan bakalım aynı gun dogabilcekler mi ufaklıklar, ay cok heycanlıııııı:sm_cool:
GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜNBENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE
Günaydınlar
e yetkiner çok geçmiş olsun.
Ve diğer hsta olupda mutlu haberleri veren arkdaşlarda dikkat etmeye devam lütfen...
Bu arada u idrar yolu enfeksiyonunda bir patlama var.bulaşıcı hastaık gibi hayret bir şey ,,,hamilelik tetikliyor galiba.
Bir an önce iyileşip, mutlu mutlu, bebeklerimizle güzel günler geçirelim inşallah.
Benim bıdık kızım rahatına düşükn galiba.ne zaman bilgisayara doğu biraz fazla eğilsem ,rahatsız olup pat pat vuruyor bana tabi ben hemen mutlu oluyrum :))))))
Günaydınlarrr
emelcim süper bir haberle geldin sabahı sabah bebeğine masallah annesi
hürremcim geçmiş olsun sana .bende haftaya yaptırıcam idrar tahilili bende de çıkmassa ayıp olur:) bu ne ya herkeste intihap var
canım tahlil yaptırdım. idrar tahlili dün yaptırdım temiz çıktı ama tabi idrar kültürü de kan tahlili de yapıldı onun sonuçlarını yarın alcam.bu arada vitaminlerim çok arttı.elevit-demi hapı- son olarak dr bunlara B vitamini ve magnesyum diaspol verdi.... iç iç bitmiyo.
EYETKİNERCİM güzel haberlerle dönmüşsün valla çok iyi maşallah....
Normal değer 5'in altında olması gerekirken benim 12 cıktı, antibiyotik kullandım 1 kutu, 10.2 ye düştü, simdi yine 10.5 e cıkmıs. Sarımsak kürümde bu nedenden dolayı zaten. Üst solunum yollarım problemlidir benim sürekli, bronşit, sinüzit, faranjit herbiseyim var masallah ama film cektiremedigim icin onlardan mı kaynaklı sistit mi ayırt edemiyorum. Önemli birşey oldugunu zannetmiyorum gerci kendimi cok iyi hissediyorum ama yinede sorıyım dedim.
selamlar bebeklerimizin doğduğu aylar çok sıcak olacak ama tabi evin sıcaklığıda önemli eğer çok güneş alan sıcak bir evse malesef hiç bir şey giydiremiy4ecz badyle yatacak devamlı ama geceleri ayaklı bir alt giydirmek gerekebilir ve bir de penye ince bir şapka kesin lazım olacak tabi şuda var önümüz kış bebeği nasıl alıştırısak öğle gider yazın üşür diye fazlaca giyidrirsek e bebek kışın ne giyecek bence çok ince giydirmek gerekecek yoksa çok sıcağa alışıp kışın çok hastalanabilir .tecrübe konuştu:dilcikar:ya ben bi başladım almaya şu an durduramıyorum her hafta 1 parça alıyorum,0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı bady yeteri kadar aldım sıra uzunlarda ama işte karar veremedim temmuz ağustos sıcak olcak ne giydirilir,bana kalsa çıplak gezcek gibi geliyoböle boğum boğum bizde onu seyretcez falan:dance:
Tüm anneler günaydın
İdrar yolu enfoksiyonu yaşayan arkadaşlara büyük geçmiş olsun, ben de sık yaşıyordum bu enfeksiyonu hamilelikten önce, gittiğim doktorlardan biri halı mı yıkadın demişti :sm_confused: ayakların fazlasıyla üşümesi bu hastalıkta tetikleyici olabiliyomuş. Kış annesi olmanın zorlukları. Hamileliğim başladığından beri bu hastalıktan korkumdan gündüzleri nezaman ayaklarımı çok üşütsem akşamları ısıtmak için uğraşıyorum
Bu arada Zuzuu senin sarımsak kürünü merak ettim, Sarımsağı ne aralıklarla, ne oranda, nasıl kullanıyosun? Gerçi sarımsağın antibiyotik etkisi biliniyor ama senin kürü doktor mu tavsiye etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?