2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydınlarrr

emelcim süper bir haberle geldin sabahı sabah bebeğine masallah annesi

hürremcim geçmiş olsun sana .bende haftaya yaptırıcam idrar tahilili bende de çıkmassa ayıp olur:) bu ne ya herkeste intihap var

Son düzenleme:
Aslında tahlil yaptırmayı erteliyordum, iki gecedir baktım kasılmalar oluyor rahimde korkuyla yaptırdım, sizdede varsa ertelemeyin kızlar kasılma olunca insanın eli ayağı birbirine giriyor

GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN BENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE

Geçmiş olsun hürremcim, cidden hepimizde cıktı iltihap cok ilginc... Aslında buradan dahi cok rastlanılan bi durum oldugu ve endişe etmemize gerek olmadıgını cıkarabiliris, tedavilerimizi olucas ve iyileşices insallah :Saruboceq:

Bu arada arkadaşlar kan tahlilinde CRP diye bi değeri yüksek cıkan varmı?

CANIMCIM DR KIZ KESİN GİBİ DEDİ AMA 10 GÜN SONRA AYRINTILI USG VAR. ONU DA HALLEDELİM ORDA DA KESİNLEŞSİN ZATEN SENİ O ZAMAN RAHATSIZ EDERİM CANIM.SENİN İÇİNDE Bİ SAKINCASI YOKSA

günaydın kızlar,
bademcim hep aklımızdasın canım meleklerin huzur içinde yatıyorlar emin ol.
iltihaplanma görülen arkadaşlar çok geçmiş olsun.

bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.

canım tahlil yaptırdım. idrar tahlili dün yaptırdım temiz çıktı ama tabi idrar kültürü de kan tahlili de yapıldı onun sonuçlarını yarın alcam.bu arada vitaminlerim çok arttı.elevit-demi hapı- son olarak dr bunlara B vitamini ve magnesyum diaspol verdi.... iç iç bitmiyo.

EYETKİNERCİM güzel haberlerle dönmüşsün valla çok iyi maşallah....

teşekkür edrim canım crp benim genelde hep yüksek çıkar romatizmal bi hastalığım var onun için enfeksyon durumundada yükseliyor senin kide idrar yolu enfeksyonu yüzünden yüksek çıkmıştır

bebişlere kıyafet alırken 0-3 ay arası uzun kollu bişeyler aldınızmı,uzun kollu çıtçıtlı ve altına patikli pijamalar oluyor onlardan kaç aylık almalı sizce.

canım ben 0-3 ay aldım penye cıtcıtlı badi ve patıklı pjama
ama cok fazla 0-3 ay almamaya özen gösterıyorum genelde 6-9 ay alıyorum cunku cok cabuk buyuyolar

Canım ,bn hiç bir şey almadım daha.
neden bilmiyorum ,bakmıyorum ve almıyorum.
sadece kız olduğu belli olduğunda o patikli tulumdan galdi tamda yazlık ,pamuklu harika bir şey takım halinde .saklıyorum:)) kızıma.
ben alışveriş için biraz zaman geçsin istiyorum.
hem de maddi oalrak briaz daha rahatlamayı bekliyorum.bir de teyze ve annaannesi zate alacaklar :))))
o yzüden hiç bakmıyorum cici şeylere.
ama bence ilk doğduğunda mecburen o patiklilerden giyecek.bir kaç tane al .hava sıcak ta olsa o daha minick oalcak annesi.

teşekkür edrim canım crp benim genelde hep yüksek çıkar romatizmal bi hastalığım var onun için enfeksyon durumundada yükseliyor senin kide idrar yolu enfeksyonu yüzünden yüksek çıkmıştır

Normal değer 5'in altında olması gerekirken benim 12 cıktı, antibiyotik kullandım 1 kutu, 10.2 ye düştü, simdi yine 10.5 e cıkmıs. Sarımsak kürümde bu nedenden dolayı zaten. Üst solunum yollarım problemlidir benim sürekli, bronşit, sinüzit, faranjit herbiseyim var masallah ama film cektiremedigim icin onlardan mı kaynaklı sistit mi ayırt edemiyorum. Önemli birşey oldugunu zannetmiyorum gerci kendimi cok iyi hissediyorum ama yinede sorıyım dedim.

ya ben bi başladım almaya şu an durduramıyorum her hafta 1 parça alıyorum,0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı bady yeteri kadar aldım sıra uzunlarda ama işte karar veremedim temmuz ağustos sıcak olcak ne giydirilir,bana kalsa çıplak gezcek gibi geliyo böle boğum boğum bizde onu seyretcez falan:dance:

zuzuu crp diye bişi hiç duymadım canım netten bir bak istersen.

Baktım inceledim doktorumda anlattı saolsun ama iste bicok nedenden artış gösterebilen kandaki bir proteinmiş. Baglı olabilcei cok neden oldugundan ben ayırt edemiyorum nerden kaynaklandıgını :uhm: Merak ettim benimle aynı durumda olan varmı diye cnm

çok sevindim canım.gözün aydın.hep boşuna panik yapıyoruz.ama napalım elimizde değil işte

GÜNAYDIN KIZLAR.... GÖZÜN AYDIN EYETKİNER GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN BENDE SABAH TAHLİL VERDİM İDRAR YOLU ENFEKSYONU VARMIŞ AKŞAM SONUÇLARI DOKTORA GÖSTERİCEZ BAKALIM İLAÇ VERECEK HERHALDE

çok teşekkürler arkadaşlarr umarım hep güzell haberler alırız annişlerden ve bebişlerdenn

allah nazardan korusun hepimizi

hürremcim çok geçmiş olsun umarım sende atlatırsın bana da dr um bi antibiyotik verdi tek doz toz halinde çok iyi geldii....

Tüm anneler günaydın
İdrar yolu enfoksiyonu yaşayan arkadaşlara büyük geçmiş olsun, ben de sık yaşıyordum bu enfeksiyonu hamilelikten önce, gittiğim doktorlardan biri halı mı yıkadın demişti :sm_confused: ayakların fazlasıyla üşümesi bu hastalıkta tetikleyici olabiliyomuş. Kış annesi olmanın zorlukları. Hamileliğim başladığından beri bu hastalıktan korkumdan gündüzleri nezaman ayaklarımı çok üşütsem akşamları ısıtmak için uğraşıyorum

Bu arada Zuzuu senin sarımsak kürünü merak ettim, Sarımsağı ne aralıklarla, ne oranda, nasıl kullanıyosun? Gerçi sarımsağın antibiyotik etkisi biliniyor ama senin kürü doktor mu tavsiye etti?

selamlar bebeklerimizin doğduğu aylar çok sıcak olacak ama tabi evin sıcaklığıda önemli eğer çok güneş alan sıcak bir evse malesef hiç bir şey giydiremiy4ecz badyle yatacak devamlı ama geceleri ayaklı bir alt giydirmek gerekebilir ve bir de penye ince bir şapka kesin lazım olacak tabi şuda var önümüz kış bebeği nasıl alıştırısak öğle gider yazın üşür diye fazlaca giyidrirsek e bebek kışın ne giyecek bence çok ince giydirmek gerekecek yoksa çok sıcağa alışıp kışın çok hastalanabilir .tecrübe konuştu:dilcikar:

Halam agır bir bronşit vakası gecirmisti ilaç bile kullanamıyodu, ona doktoru sarımsağı tavsiye etmiş sabah ögle akşam 1 er diş, ama normal ögünlerle degilde öğün aralarında yemesini soylemis. Halamda cok işe yaradı sarımsağın doğal antibiyotik oldugunu bende duymustum ama halamda denemeyle sabit oldu. Benimde iltihabik durumum malumdu, hafif dozlu antibiyotikler işe yaramıyo, agırolanları hamile oldugum icin kullanamıyorum. Doktoruma ben onerdim boyle birsey yasadım deneyimmi dedim, o da cok yerinde buldu. 1 hafta denicem bakalım degerlerim oynıcak mı, baska caremde kalmadı aslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…