canım ben başka bir doktora gidiyordum.ama doktorum o kadar yoğunki 1 dk bakıyor bebeğe.sinir oldum geçen gittiğimde.bebeğimi göremedim hasret gideremedim.bende göztepe medical park'a gittim.mehtap yazıcıoğlu.memnun da kaldım.artık oraya devam edicem.doğumuda orda yapmayı düşünüyorum zaten allah kısmet ederse.bir arkadaş daha gidiyor mehtap hanıma forumdan.oda gayet memnun.kendi doktorumun göremediği birşeyi gördü.
GÜNAYDIN KIZLAR,,,,,,,,,,,
UMARIM HERKEZ İYİDİR.............
BEN DAHA İYİYİM............
AMA HEPİNİZE KÜSÜMMMMMMMM:mymeka:
1-2 GÜNDÜR YOĞUNUM PEK GİREMEDİM..........
BAKIYORUM UNUTULMUŞUMÇok üzgünüm çoook
ARADA GİRİP BİŞEYLER YAZDIM AMA KİMSE SALLAMADI BENİ:dilcikar:
KIZIMDA BEN DE KÜSTÜK HEPİNİZEnaniknanik
diara canım çok soğuk 4 gündür evden çıkmıyorum yinede bugün hapşı tıpşı elmden geldiğince sakin olmaya çalışıuyorum benden çok gelinimizede üzülüyorum işte inş iyi olacak herşey
nur sağol canım
Hepinize günaydınn,umarım herkes iyidir.burda yağmurlu ve soğuk bir hava var yine artık bahar gelsinn.
Merhaba, hamilelikte fön makinası, saç düzleştirici gibi makinaların kullanımının bebek için zararlı olabileceğini bir tv programında annem dinlemiş.İnternetten araştırdım ama böyle bir bilgiye rastlamadım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Annemin programda dinlediğine göre,fön makinası çalışırken bebek huzursuz ve stresli oluyormuş.Kafama takıldı bu konu...
canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.ben de mehtap hanımı merak ediyordum.bi de orda can beyle gökmen bey varmış.zaten hep bu üç doktordan bahsediyorlar.bakalım eşimle bi gidip görüşücez.mehtap hanım nasıl bilgili birimi, ilgili ,güleryüzlümü.çünkü kendi dr.umu çok seviyordum çok ilgili ve güler yüzlüydü.bakalaım yeni bir dr a nasıl alışcam.sağol canım kendine ve bebişine iyi bak.
Merhaba, hamilelikte fön makinası, saç düzleştirici gibi makinaların kullanımının bebek için zararlı olabileceğini bir tv programında annem dinlemiş.İnternetten araştırdım ama böyle bir bilgiye rastlamadım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Annemin programda dinlediğine göre,fön makinası çalışırken bebek huzursuz ve stresli oluyormuş.Kafama takıldı bu konu...
SAÇ KURUTMA MAKİNASI BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRDİĞİNİ DUYDUM BENDE..........
HATTA BEBEKLERİ SAÇ KURUTMA MAKİNASI SESİYLE UYUTAN ANNELERİ OKUMUŞTUM OCAK ANNELERİ TOPİĞİNDE............
yerimseniben
kızlar yeni doğan bebekler saç kurutma makinası ve elektrik süpürgesi çalıştığında rahat hissederlermiş kendini sebebi ise anne karnındaki duyduğu ses bu ikisine çok yakınmış arkadaşımın bebeği çok huzursuzdu dru saç kurutma makinası çalıştır demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?