2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Merhaba, hamilelikte fön makinası, saç düzleştirici gibi makinaların kullanımının bebek için zararlı olabileceğini bir tv programında annem dinlemiş.İnternetten araştırdım ama böyle bir bilgiye rastlamadım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Annemin programda dinlediğine göre,fön makinası çalışırken bebek huzursuz ve stresli oluyormuş.Kafama takıldı bu konu...

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.Ben de Mehtap hanımı merak ediyordum.Bi de orda Can beyle Gökmen bey varmış.Zaten hep bu üç doktordan bahsediyorlar.Bakalım eşimle bi gidip görüşücez.Mehtap hanım nasıl bilgili birimi, ilgili ,güleryüzlümü.Çünkü kendi dr.umu çok seviyordum çok ilgili ve güler yüzlüydü.Bakalaım yeni bir dr a nasıl alışcam.Sağol canım kendine ve bebişine iyi bak.

:Saruboceq:bugünler geçtiğinde arkamıza baktığımızda bu yazıları okuduğumuzda nasıl güleriz halimze vallahi hepimizde var bi paronayak olduk kaydirigubbakcemile3herşeyden bişeyler arıyoruz allah sağ sağlim günlerimizi doldurmayı nasip etsin

GÜNAYDIN KIZLAR,,,,,,,,,,,
UMARIM HERKEZ İYİDİR.............
BEN DAHA İYİYİM............
AMA HEPİNİZE KÜSÜMMMMMMMM:mymeka:
1-2 GÜNDÜR YOĞUNUM PEK GİREMEDİM..........
BAKIYORUM UNUTULMUŞUMÇok üzgünüm çoook
ARADA GİRİP BİŞEYLER YAZDIM AMA KİMSE SALLAMADI BENİ:dilcikar:
KIZIMDA BEN DE KÜSTÜK HEPİNİZEnaniknanik

DERİNCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDİNİ HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞH.YOLUNA GİRER HERŞEY.:teselli:

hoş geldin canım işlerin yoğun:) küsme bize iyi olman daha iyi sayfaya baktığımda varsın genellikle diyorum zaten yoğun olmasa yazar o yüzden içim rahat :):1rolleyes:

canım allah öncelikle gelinize ve bebeğine sağlık verisn.
tüm sorunalrı atlatsın inşallah.rabbim şafi adı hürmetine şifa verisn.
bebğini de güle oynaya sağlıkla kucağına alsın inşallah.tabi sende bak dua et , içine kötü düşünce getirme lütfen.
biz hepimiz burada, birbirimize destek içn varız yine aklına bir şey takılırsa ,kötü şeyelr gelrise yaz ben gelir klava: klava:kaydirigubbakcemile
,seni kendine getirim canım.
korkam gerçekten herşey güzal olacak.sen üzüldüğünde nedense ben çok etkileniyorum.
bilmiyorum canım.senden aldığım elektirk böyle yapıyor galiba.
la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim.
çekelim en az 100 defa
allah a emanet sen de gelinin de bebekleriniz de canım
Hepinize günaydınn,umarım herkes iyidir.burda yağmurlu ve soğuk bir hava var yine artık bahar gelsinn.

aaa ben de ne düşünüyorum,
her zaman yağmur yağmadı nidaları olurdu.ve işte kuraklık ,kıtlık gibi şeyler söylenird.
demek ki ,berekete geliyor bebeklerimize ,onalr uğurlu gelecek.
ya polyannacılık değil.vallahi bunu böyle hissediyorum ben.
yoksa çok da polyanna değilimdir.
hep dua ediyorum, maddi krize denk geldi bbiizm bebeklerimiz.bir an evvle geçsin diye.
belki benim şartlrımda kriz biraz fazla etkili oldu ondandır.
kızıma bazen ," bak bu kadar kriz var ne olur korkma ,sen gelmeden düzelecek her şey "diye sohbet ediyorum
kızım strese girip de korkmasın değil mi,geleceği yerden :)))))))))
:ecrin_bebek:hihoyyyt

SAÇ KURUTMA MAKİNASI BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRDİĞİNİ DUYDUM BENDE..........
HATTA BEBEKLERİ SAÇ KURUTMA MAKİNASI SESİYLE UYUTAN ANNELERİ OKUMUŞTUM OCAK ANNELERİ TOPİĞİNDE............
yerimseniben

bence bilgili biri.çok sakin bir kadın.bende bir kere gittim daha.çok iyi anlayamadım açıkçası.ama bana iyi geldi

derincim dualarımız seninle ve geliininizle allah yardımcınız olsun allah sağlık versin............
Gelininize de geçmiş olsun

demett te uzun zamandır girmiyor merak ettim onu çok............
Umarım çileğide o da iyidir...........
Keşke telefonunu alsaydım ya arar öğrenirdim

canım bu konuda bişey duymadımda okumadımda ama ben her banyo ve duştan sonra saçlarımı kuruturum arada fönde çekerim böyle bişey olduğunuda sanmıyorum CADIARZU

bunu bende okumuştum yine dünde okudum sen söyleyince aklıma geldi hatta yani doğan bebeklerim gazı olduğu için masajdan sonra bide bebeklerin karnına ve ayaklarına ılık bi şekilde saç kurutma makinesini tutuklarını gazı daha rahat attığnı okumuştum bende denerim artık doğduğundadelikafadulden

kızlar yeni doğan bebekler saç kurutma makinası ve elektrik süpürgesi çalıştığında rahat hissederlermiş kendini sebebi ise anne karnındaki duyduğu ses bu ikisine çok yakınmış arkadaşımın bebeği çok huzursuzdu dru saç kurutma makinası çalıştır demiş

evet canım bunu bende duymustum

sonunda müdürüme hamile olduğumu söyledi.................mmmmmmmmmm ve rahatladım........
o da patronlara söylemiş..........
hayırlı olsun dediler sadece............
bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…