yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
eyetkiner canım ben ferrum fort ve elevit kullanıyorum acaba aynısımı
aynı sorun bebdede var
yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
canım benimkinde ilk başta o yazıyor spina bifida diye bebeğin omuriliğinin açık olması ile ilgiliymiş dr usgde ben göremedim bişey dedi ama stres yapmamaya çalışıyorum ama bide allah inş beni cezalandırmaz diyorum bu kadar istedin bu kara aradın al sana bebek demez inşallah karı koca delirdik çok radık biz bu bebeğimizi buluncaya kadar ama bebeğim çok sağlıklı yaaaaaaa kıpır kıpır yavrum
BAK ŞİMDİ KIZACAĞIM SANA
niye böyle şeyelr düşünüyorusn.
allahım sana bir hediye vermiş.sen neden hemen ceza felan diyorsun.
hep olumlu düşüneceğiz demedik mi biz.
ya bak varya çok kızıdım sana.
böyle diken diken oldum.
olumsuz düşünce yok annesi.
zaten sana bahsedilen riski analdım ben.
hiç sorun değil.ultrasonda rahatça görülüyor.
ve üstelik ilçala tedaviis olan bir şey bu .
sen böyle kopnuşup yada düşünüp lütfen bebeğini üzme.
o zaman allahın gücüne gider.
sağlıkla doğurup ,büyüteceksin.inşallah.
innaçlı bir insan allahın önce ödül veridğini bilir.
ceza en sonadır.
sabrını denemiş, vaktini beklemiş rabbim.
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın be güzelim.
sakın ha sakın umutusuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk her şey güzel değil mi derininm:))))))))
a.s.
kızlar gelinimize dua edermisiniz gelinimizde iki senelik evliydi bebek istiyorlardı ben hamile kaldım 1 aysonrada o hamile kaldı çok dua etmiştim ikimizede ver allahım diye kendisi şeker hastası şimdiye kadar normal gitti herşey bir haftadır grip oldu şimdi hastanede yatıyor dün yatırdılar ateş titreme düşük tansiyon şikayetiyle tansiyonu 5 edüşmüş yükselmiyormuş bebekte iyiymiş şimdilik inş bişeyolmaz gerçi ben yüksek tansiyon bebeğe zarar diyebiliyorum ama
herkese günaydın bugun yıne yagmurlu ve cok soguk
hoş geldin canım havayı böyle gördükçe istanbulda yaz gelmicek diye düşünyorum-tatlicadiarzu-
kızlar gelinimize dua edermisiniz gelinimizde iki senelik evliydi bebek istiyorlardı ben hamile kaldım 1 aysonrada o hamile kaldı çok dua etmiştim ikimizede ver allahım diye kendisi şeker hastası şimdiye kadar normal gitti herşey bir haftadır grip oldu şimdi hastanede yatıyor dün yatırdılar ateş titreme düşük tansiyon şikayetiyle tansiyonu 5 edüşmüş yükselmiyormuş bebekte iyiymiş şimdilik inş bişeyolmaz gerçi ben yüksek tansiyon bebeğe zarar diyebiliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?