2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???

günaydın :CüvCüv:
canım aynısı bendede var denedim
birhafta hapları bıraktım
geçti 3 gündür tekrar hap içiyorum
ve yine başladı sanırım yan etkisi oluyo:CüvCüv:

slm hanımlar eyetkiner geçmiş olsun keşke bendede ishal yapsa kabızlık nedeniyle içemiyorum zaten doğumdan sonra bana bir ameliyat yolu daha görünüyo sanırm.leblebi prinç lapası geçirebilir ishali .doktora gidecekler hayırlı haberlerle dönsünler inş.

sayfalar çabuk ilerlemiş .biraz dönüp baktımda . kapanmayan kaban benimde sorunumdu kendime geniş uzun atkı ördüm ilk onu takıyorum göbüşü kapatıp montu üstüne giyiyorum fermuar kapanmasada atkı tamaman beni koruyo .kaydirigubbakcemile3

eyetkiner canım ben ferrum fort ve elevit kullanıyorum acaba aynısımı
aynı sorun bebdede var

Bende elevit ve ferrosanol kullanıyorum. Demekki her bünyede farklı etki yapıyo ilaçlar ama sizin ilk kullandıgınız tarihten itibaren surekli varmıydı acaba? Uzun süredir ilaçları kullanıyosanız ve yeni olustuysa bu sikayet o zaman baska bir seyden kaynaklanıyodur bence

BAK ŞİMDİ KIZACAĞIM SANA
niye böyle şeyelr düşünüyorusn.
allahım sana bir hediye vermiş.sen neden hemen ceza felan diyorsun.
hep olumlu düşüneceğiz demedik mi biz.
ya bak varya çok kızıdım sana.
böyle diken diken oldum.
olumsuz düşünce yok annesi.
zaten sana bahsedilen riski analdım ben.
hiç sorun değil.ultrasonda rahatça görülüyor.
ve üstelik ilçala tedaviis olan bir şey bu .
sen böyle kopnuşup yada düşünüp lütfen bebeğini üzme.
o zaman allahın gücüne gider.
sağlıkla doğurup ,büyüteceksin.inşallah.
innaçlı bir insan allahın önce ödül veridğini bilir.
ceza en sonadır.
sabrını denemiş, vaktini beklemiş rabbim.
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın be güzelim.
sakın ha sakın umutusuzluk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk her şey güzel değil mi derininm:))))))))
a.s.

kibele bugün cinsiyet öğrenecekmiş . bende daha öğrenmedim hava şartları izin verirse 4-5 mart gibi öğrenecem inş.kaydirigubbakcemile3yağma kar dur artıkkkkkksenağlama

canım ne yapayım elimde değil çok haklısınkaç gündür druma ve burdaki dra güvenip rahatlamıştım ama akşam girmez olaysım sipina bifida diye internete oradaki yazıları okuyuncaçöktüm resmen birde vakit yaklaştıyaaaaa canım ben zaten 3 senedir allah kabul etsin namaza başladım hergün yalvarıyordum allahım hala neden vermiyosun diye kuran bilmiyordum kuranı öğrendim 4 senedir tamam kapalı değilim ama denize giriyorum yazın ama dini görevlerimi yerine getirmeye çalışıyorum hamile kaldım herkez bırak dedi ben yinede bırakmadım eşimde diyor senin dualarını kabul etti allah hergün sabah namazımı kıldıktan sonra birde yasin okuyorum bebeğime artık elimden başka bişey gelmiyorallah bütün bebeklerimizi korusun inş allah yardımcımız olsun

kızlar gelinimize dua edermisiniz gelinimizde iki senelik evliydi bebek istiyorlardı ben hamile kaldım 1 aysonrada o hamile kaldı çok dua etmiştim ikimizede ver allahım diye kendisi şeker hastası şimdiye kadar normal gitti herşey bir haftadır grip oldu şimdi hastanede yatıyor dün yatırdılar ateş titreme düşük tansiyon şikayetiyle tansiyonu 5 edüşmüş yükselmiyormuş bebekte iyiymiş şimdilik inş bişeyolmaz gerçi ben yüksek tansiyon bebeğe zarar diyebiliyorum ama

günaydın kızlar nasılsınız marım herkes iyidir ve bir problem yoktur..geçmişi okuyamadım.
ay bugün ilk kez kendimi hamile gibi hissettim göbeğim çıkmaya başladı çok sevindim:dance:

derin duaa ederiz tabiki allah acil şifalar versin bebeklerinizede uzun ömürler pozitif düşün beterin beteri var canım bu kadar panik daha çok hasta eder ve kendine gel üzülüp sıkılma bunalma kendini kötü hissettiğinde çık dolaş senin oralar bu kadar soğuk değildir senin oraları az çok bilirim yürüme yolu felan biraz kafanı dağıt canım hem kendine hem bebeğine iyi gelir herşey güel olacakŞeniz

derincim gelininize çok geçmiş olsun sende iini ferah tut tamam mı druna her zaman güven

diara canım çok soğuk 4 gündür evden çıkmıyorum yinede bugün hapşı tıpşı elmden geldiğince sakin olmaya çalışıuyorum benden çok gelinimizede üzülüyorum işte inş iyi olacak herşey
nur sağol canım

derincim çok geçmiş olsun.inşallah gelininiz biran önce iyileşir.sen de içini ferah tut.internette yazanlarada kendini kaptırma.dr una güven.bende en son internette amniyotik bantı oluduğumda beynimden kaynar sular boşalmıştı.3 günüm ağlamakla geçti.başka doktorada gittim.oda bundan sonra bir önemi olmadığını söyledi.internetede çok dikkate almayın dedi.bana kendi kitaplarından gösterdi.şimdi okuduğumda gene kötü oluyorum.ama doktorun söyledikleri aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…