sen yine son zamanlarda şansını dene rahatsızım ayağına git belki izin veririlerkaydirigubbakcemile5
Ilsucum doya doya bakacam minnosuma insallah. neyse ben yatayim artik sanirim uykum geldi. saat 02.15 bu arada. hepinize sevgiler opucukler.
Bu arada zurum iri kemikli deyisine bayildim gece gece guldurdun beni. Hay Allah. kesek youtube Trde acik olsa ben sana kedi linkleri gondersem. bu kadar mi sirin olurla ya. bazen esime diyorum bir yavru kedi alalim. babagimle beraber buyusunler. yasit olurlar diye:) ama ben bakamam kiiii. her dokundugumda gider ellerimi yikarim. titizim bu konuda.
Ilsucum doya doya bakacam minnosuma insallah. neyse ben yatayim artik sanirim uykum geldi. saat 02.15 bu arada. hepinize sevgiler opucukler.
Bu arada zurum iri kemikli deyisine bayildim gece gece guldurdun beni. Hay Allah. kesek youtube Trde acik olsa ben sana kedi linkleri gondersem. bu kadar mi sirin olurla ya. bazen esime diyorum bir yavru kedi alalim. babagimle beraber buyusunler. yasit olurlar diye:) ama ben bakamam kiiii. her dokundugumda gider ellerimi yikarim. titizim bu konuda.
istanbul yine yağışlı 15 gündür güneş yüzü görmedik
Resmen oyle hava cok soguk birde sabahın 6:30 unda cıkınca evden hem karanlık hem soguk cok korkunc evden cıkarken kaloriferleri bile yeni yakıyo oluyolar :1no2: Bide benim kaban problemim var, 2 aylık hamileyken aldıgım kaban artık karnımı zorlamaya basladı bi an once havalar düzelmeli ve kaban giymemeliyim yoksa patlıcak yakında fermuarı :roflol: Cok ozledim incecik giyinmeyi, kalın kalın botlar yerine spor ve babet giymeyi ama az kaldı 1 aya geride kalıcak bu hava insallah
canim Tr saati ile aksam 6 da. aslinda bu muhtememlen bebegimi dogumdan once son gorusum olacak. insallah son olacak hayirlisi ile cunku burada sorun varsa bakiyorlar. yani tek sorun olmasin da bebiste ben de gormeyivereyim
insan karninda olduguna inanamiyor. zannediyorum ki o ultrason makinasinda kaldi. orada bebegime kavusacagim. aslinda o birebir icimde. elleri kollari bacaklari var ve hayatini devam ettiriyor. bazen ters bir hareket yapiyorum aklim cikiyor bir sey olacak diye.
hani rahat bir insanim ama ters hareket yapinca co pisman oluyorum. hep dikkatli olacagim diyorum ama bazen insan farketmiyor.
aynı sorun bendede var kabanım artık zor kavuşuyo birbirine hadi güzel havada düğmelerini açık geziyorum[şakkıdı şimdi kendime arkalı önlü şal örüyorum bahar için 3 gen şeklinde 2 parçada örülüyo bi yandanda kızıma patik örüyorumkaydirigubbakcemile3 baya bi hamarat oldum-tatlicadiarzu-
yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
kızlar günaydın hihoyyytben yarın izmire gidiyorum sabah 8 de1 30 randevum var bebeğimi ayrıntılı usgde göreceğim bebeğimi inş doyasıya seyredeceğim aslında pazartesiydi randevum ama dün aradılar yarın çağırdılar ama içimde biraz şüphe var ödüm kopuyor beim spina bfida 1 930 çıktı allah korusun yarabbim iki dra gittim ikiside yoktur önemli bişi dediler ama ben yinede çok korkuyorum o değerin 1000 veya üzeri çıkması gerekiyormuş heralde allah yardımcım olsun inş kızlar sizinkilere bir bakarmısınız kaç çıkmış normal değer ne olması lazım acabasenağlama
yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???
Bence bir an once doktorunu ara ve degistir hapını, kabızlık bir sekilde onleniyo ama ishal iyi bi durum diil sanırım gebelikte cnm. Beni pek etkilemiyo gerci herhangi bi yan etki yapmadı.
haklısın cnm bende pek ciddiye almamıştım ama şimdi bugün daha kötü hissedince neyse bu salı ayrıntılı için gidicem o zaman söyleyeyim dr uma değiştirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?