2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi geceler kibele tatlı rüyalar Şeniz

Eger huylanıyosan hic deneme derim cunku kocaman bi koyun üstüne gelip oturuyo benim babanemde kedicim ama bebegimi götürcem arada, küçük yaşta hayvanlara alışsın ve sevsin diye. İyi geceler kibelecim, güzel haberlerle bekliyorus :teytey:

istanbul yine yağışlı 15 gündür güneş yüzü görmedik

Resmen oyle hava cok soguk birde sabahın 6:30 unda cıkınca evden hem karanlık hem soguk cok korkunc evden cıkarken kaloriferleri bile yeni yakıyo oluyolar :1no2: Bide benim kaban problemim var, 2 aylık hamileyken aldıgım kaban artık karnımı zorlamaya basladı bi an once havalar düzelmeli ve kaban giymemeliyim yoksa patlıcak yakında fermuarı :roflol: Cok ozledim incecik giyinmeyi, kalın kalın botlar yerine spor ve babet giymeyi ama az kaldı 1 aya geride kalıcak bu hava insallah

aynı sorun bendede var kabanım artık zor kavuşuyo birbirine hadi güzel havada düğmelerini açık geziyorum[şakkıdı şimdi kendime arkalı önlü şal örüyorum bahar için 3 gen şeklinde 2 parçada örülüyo bi yandanda kızıma patik örüyorumkaydirigubbakcemile3 baya bi hamarat oldum-tatlicadiarzu-

ay canım demek ki bir bildikleri var.
yani o zaman üstelelemek lazım.bebeğin zaten pat pat diyerek yakında hep hissettirecek kendini.
ay ben dün gülmekten ölüdm kızıma .rahatına düşkün zilli benimki.
dün eski eşofmanalrımdan birini giydim.tam göbek çzigimde darlaştı tabi malum kg:)))
hiç durmadı pat pat vurdu.durdu.allahım deidm ne ouyoruz.hemen gittim geniş ve rahat bir şeyelr gyidm.o zaman rahatladı.
kayınvalide sağolsun yemek yapmış ,dün oradaydım,bebek için faydalı bir şey hem de.
onu yerken de bir oaraya bir buraya çarptı durdu.
sonra buşalık yıakrken bana kızdı ,pat patlara başladı.
söyledim babaannesine babasına benziyor ,rahatına düşkün bak senin ki deidm.
aman allahım nasıl oturyorum susuyor.
şu an her hareketine kahkaha atıyorum.resmen mutluluk hormonu ssalgıyor bana.
ama arkadaşlarım artık yeter bebeğim , neolur vurma diye ağlamışlar ilerleyen aylara..bakalım biz ne yapcağız:)))))))
kaydirigubbakcemile3

ay maşallah dilaracığım
ellerine sağlık.
ben de ilk başlarda kaban dar gelmeye başlayınca,biraz geniş bir şey almıştım.
indirimde idi kaçırmadım.iyi yapmışım valla.yoksa bebeğim gelene gidene burdayım diyecekmiş.:))))
şu an ancak tam oluyor.biraz daha havalra böyle giderse göbek önde, fermuar açık buz tutacağız)))))

yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???

kızlar günaydın hihoyyytben yarın izmire gidiyorum sabah 8 de1 30 randevum var bebeğimi ayrıntılı usgde göreceğim bebeğimi inş doyasıya seyredeceğim aslında pazartesiydi randevum ama dün aradılar yarın çağırdılar ama içimde biraz şüphe var ödüm kopuyor beim spina bfida 1 930 çıktı allah korusun yarabbim iki dra gittim ikiside yoktur önemli bişi dediler ama ben yinede çok korkuyorum o değerin 1000 veya üzeri çıkması gerekiyormuş heralde allah yardımcım olsun inş kızlar sizinkilere bir bakarmısınız kaç çıkmış normal değer ne olması lazım acabasenağlama

spina bfida 1 930 çıktı
diye yazmışsın derinim ama ,malesef ben 3,lüd öyle bir ifade bulamadım.
artık ne demekse ,
sen hiç telaş yapma ve korkma güzelim lütfen.
sakin ol herşey güle ve güzel kalcak.merak etme hayatım.

Ben 3 lü test dahi yaptırmadım onun icin o kavramı hic duymadım, ama bak normali 1000 yada ustuymus seninki iyi gibi duruyo bu durumda hem doktorlarda onemli diil demis...

yaaa kıslarr benim kullandığım demir hapım bende ishal yaptıı..(( herkes kabızlık çeker bende tam ters etkii..böyle bi durum başına gelen var mı???

Bence bir an once doktorunu ara ve degistir hapını, kabızlık bir sekilde onleniyo ama ishal iyi bi durum diil sanırım gebelikte cnm. Beni pek etkilemiyo gerci herhangi bi yan etki yapmadı.

merhaba canımmm... ne güzell bebişini ayrıntılı ayrıntılı göreceksinn... inşallah sana izmir uğur getirecek.. ben de üçlü yaptırmadığım için bu sonucunu bilemiyorum cnm ama korkulacak bişey yok yarın güzell haberler al inşallahh :Saruboceq:

canım benimkinde ilk başta o yazıyor spina bifida diye bebeğin omuriliğinin açık olması ile ilgiliymiş dr usgde ben göremedim bişey dedi ama stres yapmamaya çalışıyorum ama bide allah inş beni cezalandırmaz diyorum bu kadar istedin bu kara aradın al sana bebek demez inşallah karı koca delirdik çok radık biz bu bebeğimizi buluncaya kadar ama bebeğim çok sağlıklı yaaaaaaa kıpır kıpır yavrum

yok canım ya bendede tam tersi nerdeyse geçmiş olsun bol bol su iç vucudun susuz kalmasın genelde herkeste kabızlık söz konusu ama senin bünyeyi farklı etkiliyor demek ki

zuzuum eyetkiner inş yarın iyi haberlerele döneceğim eyetkiner doğduğum şehirde senelerce çok bebek aradım tüp bebek vs. inş bu sefer iyi haberlerle dönerim canım izmirde hava nasıl ayvalık yıklıyor 4 gündür acayip fırtına var çok soğuk

Bence bir an once doktorunu ara ve degistir hapını, kabızlık bir sekilde onleniyo ama ishal iyi bi durum diil sanırım gebelikte cnm. Beni pek etkilemiyo gerci herhangi bi yan etki yapmadı.

haklısın cnm bende pek ciddiye almamıştım ama şimdi bugün daha kötü hissedince neyse bu salı ayrıntılı için gidicem o zaman söyleyeyim dr uma değiştirsin...

haklısın cnm bende pek ciddiye almamıştım ama şimdi bugün daha kötü hissedince neyse bu salı ayrıntılı için gidicem o zaman söyleyeyim dr uma değiştirsin...

Bence salıyı bekleme cnm hemen bi konus istersen doktorun zaten hemen birşey onericektir. Benim doktorum inanılmaz uyarıyo beni cunku kafana gore zamanlama yapma ne takılırsa yada hr ne olursa olsun mutlaka beni ara diye... Birde bol bol su iç cnm cok su kaybetmiştir vücudun muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…