2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah dilare epey büğümüş gçbüş..
allah nazardan sakınsın çok tatlı

dilara maşallah çok tatlı görünüyosun :)))))):CüvCüv:

aynı elbisenin siyahı bende de var dilara ama ben henüz pek giyemedim..pantolnla daha rahatım

dilara göbüş büyümüş MAŞALLAH .

Dilarara maşallah.
Göbüşüne de bebğine
de.
Maşallah

teşekkür ederim kızlar sağolun göbişler tavan yapacakkaydirigubbakcemile3

melek canım bende herzman değil ev oturmaları felan olunca giyiyorum alalı 3 ay oldu 3. giyişim ama çok rahat büyük boy bide çorap aldım göbeğimi kapatsın diye kaydirigubbakcemile3

slm kizlar, nasilsiniz
ay kizlar bir haftadir istahim oyle bir acikki ne bulursam goturuyorumkaydirigubbakcemile3
sonra tartiya bi cikayim dedim, aman allahim birde ne goreyim? 2 kilo almisim-tatlicadiarzu-

işte kızlar bunu dün çekildim pc nin camerasıyla şimdiki göbişimnaniknanik:)21+6 günlüğüm

Vaooowww dilara göbüşün süper olmuş, benimkide bu hafta bariz büyüdü iyice belli oluyo artık.Geçende kadının biri sordu bana hamile misin diye kaydirigubbakcemile3

dilaracım maşallah göbüşüne çok tatlı elbisenin aynısından bendede varkaydirigubbakcemile3

bende 2 gündür haddimi aştım canım ne sitediyse kısıtlamdan canımın istediği kadar yedim bu zamana kadar bu kadar dirençliydim herhalde hormonlar oyun oynuyo yee yee yee diye-tatlicadiarzu-

dilara maşallah canım göbüşüne.bendede var ama biraz farklı.ben elbise sevmem aslında.annem çok heves etti.ve bana biraz benzerini dikti.sadece 1 kere giydim.şimdide hiç giymiyorsun diyor.ama napim pantolon ile daha rahatım.üzülüyorumda kadın o kadar uğraştı dikti diye

göbüşün çıkması otobüste işe yaryor herkes artık yer veriyor demekki kabandan belli oluyor

Vaooowww dilara göbüşün süper olmuş, benimkide bu hafta bariz büyüdü iyice belli oluyo artık.Geçende kadının biri sordu bana hamile misin diye kaydirigubbakcemile3

dilaracım maşallah göbüşüne çok tatlı elbisenin aynısından bendede varkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar:) nur ben pek elbiseyle aram yok eşim gördü beyendim alıcam diye tutturunca mecbur hevesini kırmayım dedim aldım hiç elbise giymem elbisemde yoktu alışık olmayınca tuaf hissediyom kendimidelikafadulden

Son düzenleme:
DERİNCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDİNİ HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞH.YOLUNA GİRER HERŞEY.:teselli:
inş canım inş bazen iyi düşünüyorum bazende acaba diyorum işte
canım aslında drum banada dedi int bilgilere pek gğüvenme diye ama yinede bakıyoruz

ben çok seviyorum elbiseyi hem çok rahat oluyor eşimde çok sevince genelde giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…