maşallah dilare epey büğümüş gçbüş..
allah nazardan sakınsın çok tatlı
dilara maşallah çok tatlı görünüyosun :)))))):CüvCüv:
aynı elbisenin siyahı bende de var dilara ama ben henüz pek giyemedim..pantolnla daha rahatım
dilara göbüş büyümüş MAŞALLAH .
Dilarara maşallah.
Göbüşüne de bebğine
de.
Maşallah
teşekkür ederim kızlar sağolungöbişler tavan yapacakkaydirigubbakcemile3
işte kızlar bunu dün çekildim pc nin camerasıyla şimdiki göbişimnaniknanik:)21+6 günlüğüm
Vaooowww dilara göbüşün süper olmuş, benimkide bu hafta bariz büyüdü iyice belli oluyo artık.Geçende kadının biri sordu bana hamile misin diye kaydirigubbakcemile3
dilaracım maşallah göbüşüne çok tatlı elbisenin aynısından bendede varkaydirigubbakcemile3
inş canım inş bazen iyi düşünüyorum bazende acaba diyorum işteDERİNCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÜZME KENDİNİ HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞH.YOLUNA GİRER HERŞEY.:teselli:
canım aslında drum banada dedi int bilgilere pek gğüvenme diye ama yinede bakıyoruzderincim çok geçmiş olsun.inşallah gelininiz biran önce iyileşir.sen de içini ferah tut.internette yazanlarada kendini kaptırma.dr una güven.bende en son internette amniyotik bantı oluduğumda beynimden kaynar sular boşalmıştı.3 günüm ağlamakla geçti.başka doktorada gittim.oda bundan sonra bir önemi olmadığını söyledi.internetede çok dikkate almayın dedi.bana kendi kitaplarından gösterdi.şimdi okuduğumda gene kötü oluyorum.ama doktorun söyledikleri aklıma geliyor.
canım allah öncelikle gelinize ve bebeğine sağlık verisn.
tüm sorunalrı atlatsın inşallah.rabbim şafi adı hürmetine şifa verisn.
bebğini de güle oynaya sağlıkla kucağına alsın inşallah.tabi sende bak dua et , içine kötü düşünce getirme lütfen.
biz hepimiz burada, birbirimize destek içn varız yine aklına bir şey takılırsa ,kötü şeyelr gelrise yaz ben gelirklava: klava:kaydirigubbakcemile
,seni kendine getirim canım.
korkam gerçekten herşey güzal olacak.sen üzüldüğünde nedense ben çok etkileniyorum.
bilmiyorum canım.senden aldığım elektirk böyle yapıyor galiba.
la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim.
çekelim en az 100 defa
allah a emanet sen de gelinin de bebekleriniz de can
canım çok sağol tabiii ben kötü düşüncelerimi tabii iyileride anca size anlatıyorum annem panik atak hastası kadın üzüntüden hastanelik oluyor hiçbişey söylüyemiyorum eşim desen işi ağır korkuyorum başına bişi gelir diye en güzeli herşeyimi sizlerle paylaşıp rahatlıyorum canım benden etkilenmen normal hikayem çok etkili bu bebeğe kavuşmak için çok yollar sarfettim hepsini biliyorsun canım o yüzdendir ben diyorum benim bebeğim afrikan geliyor çopk çokkkkkk uzaklardan-tatlicadiarzu-delikafadulden
teşekkür ederim kızlar:) nur ben pek elbiseyle aram yok eşim gördü beyendim alıcam diye tutturunca mecbur hevesini kırmayım dedim aldım hiç elbise giymem elbisemde yoktu alışık olmayınca tuaf hissediyom kendimidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?