2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar yarı yolu geçtik..özellikle sezeryan olacak olanlar.........
Ilşki konusunda bişey dedi mi doktorunuz ilşkiye giriyormusunuz bu konuda endişelerim var..........
Doktorumuz bize ilşki serbest çok sık olmamak kaydıyla haftada 1 ideal maksimum 2 kez kondom kullanarak ilşkiye girebilirsiniz dedi.
Kondom kullanmadan sakın girmeyin dedi..spermler rahim ağzını zorlayıp komplikasyona yol acabilir dedi..
Siz ne durumdasınız bu konuda...

nur maşallah canım göbüşüne elbise de çok yakışmış...

bana da bu sabah birisi göbeğin ne kadar büyümüş dedii
çok bozuldumm yaa... akşama koycam siz de bakın bakalım o kadar abartılı mı göbüşümmm:....

son aya kadar sanırım sakıncası yok kocalarınızıda korkutmayın bence sonra soğuma fln olur .benim öyle bir iki tanıdığım var . hamilelikte anne adayı yaklaştırmamış sonrada eş onu sadece anne olarak görüyor .bilmem anlatabildimmi

hayır katılmıyorum canım ne alakası var anne gibi görüyor .
sahsen canım çok yanıyor eziyet gibi de bu iş yapılmaz ki

melek bizde baya bi ara verdik korkudan ne eşim nede ben yakın bakmıyoruz birbirimize ilk başta kanamam olduğu için doktor yasak demişti bende bi daha doktora sormadım doktor izin versede eşimde bende korkuyoruz bişey olur diye aman ne yapalım bizde sabrediyoruz şunun şurasında 5 ay kaldı:roflol: baya varmış yinede sabreden dermiş muradına erermiş:roflol:

Biz de yasak olamdı ama eşim her zaman vicdan azabı çekiyorum.kıızm biiz görüyor gibi geliyor diyor.ve uzak duduyor.işin açığı benim de işime geliyor aklım bebekte olunca korku ile zor oluyor.
Bir anda olan ilişkide ise özür dilerim yavrum diyor .karnıma bakıp.:)))))))

Canim ben toplu olmama ragmen benimde hamile pantalonu ustumden dusuyor ama normal pantolanlarimida ancak dugmeleri kapatmadan giyebiliyorum. Bende elbiselerle idare ediyorum ama pantolonun rahatligida bir baska,şakkıdı

valla bizde yapmıyoruz.ben korkuyorum.doktorada sormadım zaten hiç.benimde canım yanıyor valla.hep yanıyorki zaten.birde şimdi hamileyim daha çok kasıcam filan kendimi neme lazım.yavrukuşum kasılacak.

Doktorum ilişki konusunda herhangi ekstra birşey solemedi bende sormadım dogrusu.. Ben mümkün oldugunca o konuda hayatımı bozmamaya calısıyorum. Şuan düşünüyorum da biz bu kadar dikkat ediyoruz yediğimize içtiğimize dinlendiğimize, acaba babane ve ananeler nasıl dogurdu kimbilir, eskiden bu kadar bilinçli de diildi hicbirsey. Hatta insanlar kadın doktoruna gitmeye utanırmıs, gidenlerin eşleri kıskanırmıs cok bu tarz hikaye dinledim. Sizede ilginc gelmiyomu?

açıkçası benimde biraz canım yanıyor.............
Ama eşimi ihmal etmek te istemiyorum................
Doktora söyledim bi krem verdi henüz almadım ama canım bu şekildeacırsa almayı düşünüyorum......

valla kızlar normal doğum için ilişkiden kaçınmayın dedi bizde korkuyoruz ama haftada 1-2 normal doğum hatırına:roflol::roflol:

canım eskiden öyleymiş ama bazı illerimizde halen bu böyle devam etmekte geri kafalılıkmıdır cahillikmidir artık bilemiyorumCADIARZU

Mesela babanem hemen dogumunun ardından cok kısa bi sure sora hamile kalmıs şans eseri, bebege baktıgı gibi bi de hamilelikle ugrasıyomus. Suan düşünüyorum da ben 1 kilo torba kaldırmaktan korkuyorum bişey olur diye, hatta agır diye evdeki kediyi bile kucagıma almıyorum agır kaldırma dedigi icin doktorumdelikafadulden Babanemde benimle iyi dalga geciyo bahaneyle, şaşırıyorum kendimi hic karnım burnumda ve diğe kolumda bebekle düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…