kızlar bu 16+1 iken elbiseli resmim
son aya kadar sanırım sakıncası yok kocalarınızıda korkutmayın bence sonra soğuma fln olur .benim öyle bir iki tanıdığım var . hamilelikte anne adayı yaklaştırmamış sonrada eş onu sadece anne olarak görüyor .bilmem anlatabildimmikızlar yarı yolu geçtik..özellikle sezeryan olacak olanlar.........
Ilşki konusunda bişey dedi mi doktorunuz ilşkiye giriyormusunuz bu konuda endişelerim var..........
Doktorumuz bize ilşki serbest çok sık olmamak kaydıyla haftada 1 ideal maksimum 2 kez kondom kullanarak ilşkiye girebilirsiniz dedi.
Kondom kullanmadan sakın girmeyin dedi..spermler rahim ağzını zorlayıp komplikasyona yol acabilir dedi..
Siz ne durumdasınız bu konuda...
kızlar bu 16+1 iken elbiseli resmim
derincim gelininize geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar
dilara göbüşün süper geçekten
bende szden imrendim hamile pantolonu filan aldım ama üstümden düşüyorkaydirigubbakcemile3 çok rezil oldum yolda bir bakıyorum paçalar aşağa yığılmış sokaktarezillik birdaha 1 ay sonra giyerim artık
yazın bol bol elbie giymeyi düşünüyorum çok hoşuma gidiyor babetlerle cıvıl cıvıl renklerkaydirigubbakcemile2
demt girmiyor bende merak ettim iyidir inşallah
Doktorum ilişki konusunda herhangi ekstra birşey solemedi bende sormadım dogrusu.. Ben mümkün oldugunca o konuda hayatımı bozmamaya calısıyorum. Şuan düşünüyorum da biz bu kadar dikkat ediyoruz yediğimize içtiğimize dinlendiğimize, acaba babane ve ananeler nasıl dogurdu kimbilir, eskiden bu kadar bilinçli de diildi hicbirsey. Hatta insanlar kadın doktoruna gitmeye utanırmıs, gidenlerin eşleri kıskanırmıs cok bu tarz hikaye dinledim. Sizede ilginc gelmiyomu?
yanlış anlaşıldım bebeğin annesi demek istedim anlatamadım ama neyse hiç uğraşmıyacağım .herkes bilidğini yapsın .hayır katılmıyorum canım ne alakası var anne gibi görüyor .
sahsen canım çok yanıyor eziyet gibi de bu iş yapılmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?