2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben hamileyken eğer sağlık açısından bi sakınca yoksa ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.........
çünkü hamilelik te doğal cinsellik te doğal...

valla kızlar normal doğum için ilişkiden kaçınmayın dedi bizde korkuyoruz ama haftada 1-2 normal doğum hatırına:roflol::roflol:

evet bende senin dediğin gibi duydum normal doğumlarda sık ilişkiye girmek çatıyı açıyomuş bazı doktor tavsiye ediyo eğer annede bi sorun yoksa herşey normal hayattaki gibi devamkaydirigubbakcemile3

tabiki kızlar sorun yoksa devam edilebilir. normal doğum içinde çok faydalıymış hatta.
ama meleğinde dediği gibi prezervatifle kesinilkle .

evet narcım anlatamadığın için ben öyle anladım zaten kim okusa da benim gibi anlardı. yanlız aman uğrasamıycam nedemek yani

ZAVALLI EŞİM GEÇEN AKŞAM OTURMUŞ GÜN SAYIYOR.........
BEN DE BEBEĞİN GELMESİNİ Mİ HESAPLIYO ACABA DİYE DÜŞÜNDÜM..
MEĞERSE ADAMCAĞIZ NE ZAMAN RAHATÇAŞeniz İLŞKİ OLACAĞINI HESAPLIYORMUŞ...GARİBİM...lülülülülülü
ASLINDA HAFTADA 1 GİRİYORUZ İLŞKİYE AMA YİNE DE ÇOK ÖZLEMİŞ...........Şeniz
BİDE DOĞUMDAN SONRAKİ 40 GÜNÜ DE SAYIYOR CANIM YA.......:lepi:
AMA BENİMDE CANIM ÇOK YANIYOR ÇOK kafamçokkarıştı
GERÇİ EVLENDİĞİMDEN BU YANA ACIYORDU TAM DÜZELMİŞTİ ARTIK AÇIMIYORDU HAMİLE KALDIM ŞİMDİ DAHA ÇOK ACIYOR.........fisfisfis

Kizlar ilk uc ay benimde canim istemedi. Doktor normal dedi. Ama simdi haftada 3 filan yapiyoruz. Ben bir problem yasamiyorum bu konuda. Doktorunuzla mutlaka konusun derim ben.

Canımızın acıması kendimizi kastığımız için sanırım.
Ben de öyle en azından., ne kadar kastığımı belli etemmey çalışsam da elimde değil.annelik hissi galiba:)

evet narcım anlatamadığın için ben öyle anladım zaten kim okusa da benim gibi anlardı. yanlız aman uğrasamıycam nedemek yani
cnm kesinlikle art niyet değil sadece yanlış anlaşıldım zaten yazıyı yolladım kesin dedim yanlış anlaşılacak ne girdin lafa atlamaherşeye diye kızdım kendime .:1no2: ama zaten bazı arkadaşlarda yazmış işte bebk var diye sadece bazen kendimizi ve bu konuda eşimizi ikinci plana atmak gereksiz demek istedim

ben ce seyrek ilişkiye girildiği için de olabilir...........
Birde kendimizi tam olarak veremeyip bebeği düşündüğümüz için...yeterli ıslaklık olmadığı için de acıyabilir...

ya aynen benim zaten o konuda probemlerim vardı.tam aşmaya başlamıştım.kafamda bitirmiştim.hamile kaldım.zavallı benim eşimde doğumdan sonra düzelicek herhalde bu durum diyor.canımın acımasından nefret ediyorum.bu konuyla ilgili kaç kere doktora gittim.hiçbir problem yok.kendini kastığın için dediler.ama napim elimde değil

BİRDE HORMONAL OLARAK BİŞEY OLABİLİR KADINLIK HORMONLARIMIZI YİTİRDİK GALİBA......
ONDAN MI ACIYOR NEkaydirigubbakcemile3

eşlerın cok anlayışlı davranması gerekıyo ön sevısmeyı uzun tutmalı her zaman :asigim:
eger on sevısme kısa olursa yeterınce ıslanma olmaz ve cok acır:mymeka:
bu arada kendımı haydar dumen gıbı hısettım
kaydirigubbakcemile3

ilsucum benimde çok acıyor ama zaten çok sık olmadığı için çokda uzun sürmüyor buda iyi oluyor benim açımdan.acımasının nedenide süreli akıntımız var tahriş oluyor.ve bende vajinal akıntımda enfeksiyon var yani lökosit oda kızarmasına neden oluyor.dr a akıntım çok oluyor dedim oda fitil vereyim dedi bende istemedim nedense hiçbir ilacı ullanmak istemiyorum.ama öbür aya düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…