ya aynen benim zaten o konuda probemlerim vardı.tam aşmaya başlamıştım.kafamda bitirmiştim.hamile kaldım.zavallı benim eşimde doğumdan sonra düzelicek herhalde bu durum diyor.canımın acımasından nefret ediyorum.bu konuyla ilgili kaç kere doktora gittim.hiçbir problem yok.kendini kastığın için dediler.ama napim elimde değil
ilsucum benimde çok acıyor ama zaten çok sık olmadığı için çokda uzun sürmüyor buda iyi oluyor benim açımdan.acımasının nedenide süreli akıntımız var tahriş oluyor.ve bende vajinal akıntımda enfeksiyon var yani lökosit oda kızarmasına neden oluyor.dr a akıntım çok oluyor dedim oda fitil vereyim dedi bende istemedim nedense hiçbir ilacı ullanmak istemiyorum.ama öbür aya düşünebilirim.
CANIM BEN ÇOK KÖTÜYDÜM AMA KESİNLİKLE PİSİKOLOJİK DEĞİLDİ BENİM.Kİ
DOKTORA GİTTİM CANIM SAĞOLSUN DOKTORUM ENİ ÇOK RAHATLATTI ÖNCE UZUN UZUN KONUŞTU BUNUN HEM FİZYOLOJİK HEM DE PİSİKOLOJİK Bİ İHTİYAÇ OLDUĞUNU..........İLİŞKİ OLMAYINCA(ORGANZM OLMAYINCA) HAYAT STANDARTLARININ GİDEREK DÜŞECEĞİNİ...İLİŞKİNİN ZAMAN İÇİN DE BASİTLEŞECEĞİNİ FALAN ANLATTI...ÇOK HAKLIYDI..AMA BENİ DE ANLADI Kİ PİSİKOLOJİK OLARAK KORKMUYORDUM..............
SONRA EŞİMİ ÇAĞIRDI DOKTORUM ÜÇÜMÜZ BİRLİKTE KONUŞTUK...İLİŞKİYE DUYGUSALLIK KATIN ONUN ELİNİ TUT FALAN DEDİ EŞİME...GERÇİ EŞİM ÇOK KİBAR ZATEN...........
NEYSE BAKTI VE ANLADI Kİ İKİMİZDE PİSİKOLOJİK OLARAK RAHATIZ MUAYNE ETTİ BENİ ALTTAN ............
VE DEDİKİ...VAJİ.İÇİ ÇOK DAR VE DERİSİ İNCE.................
DARLIK İÇİN BİŞEY YAPAMAYIZ AMA İNCE DERİ CANINI ACITIYOR OLABİLİR DEDİ...
2-3 TANE KREM VERDİ ÜÇÜNÜ KARIŞTIRIP SABAH ÖĞLEN AKŞAM SÜR DEDİ...
İHMAL ETMEDEN SÜRDÜM..VE SONUÇ::::
1 HAFTA SONRA TEKRAR DENEDİK.....İNANILMASI GÜÇ BİŞEYDİ CANIM HİÇ YANMIYORDU...ÇOK ŞÜKÜR İĞLEŞTİ.........
AMA ŞİMDİ GENE YANIYOR CANIM..ŞİMDİ DE BAŞKA Bİ İLAÇ VERDİ...
AMA HENÜZ DENEMEDİM
Aslnda doktorların pisikolojik değip başından savmaması gerek............
çünkü bana verdiği ilaçlarla geçmişti mucize gibiydi...
Acayip rahatlattmıştı
Ben burdayım nur......
Ama sessizleşti
Bende burdayım ama uyuyorummirmirmirmir
Bi insanın rahminde problem yoksa bence ilişkide acı duyma kesinlikle psikolojik ki ben bunu yaşadım çocukluktan dinlediğimiz ilk gece hikayeleri ,katı yanlış cinsel eğitim bütün bunlar sebeb bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?