2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

CANIM BEN ÇOK KÖTÜYDÜM AMA KESİNLİKLE PİSİKOLOJİK DEĞİLDİ BENİM.Kİ
DOKTORA GİTTİM CANIM SAĞOLSUN DOKTORUM ENİ ÇOK RAHATLATTI ÖNCE UZUN UZUN KONUŞTU BUNUN HEM FİZYOLOJİK HEM DE PİSİKOLOJİK Bİ İHTİYAÇ OLDUĞUNU..........İLİŞKİ OLMAYINCA(ORGANZM OLMAYINCA) HAYAT STANDARTLARININ GİDEREK DÜŞECEĞİNİ...İLİŞKİNİN ZAMAN İÇİN DE BASİTLEŞECEĞİNİ FALAN ANLATTI...ÇOK HAKLIYDI..AMA BENİ DE ANLADI Kİ PİSİKOLOJİK OLARAK KORKMUYORDUM..............
SONRA EŞİMİ ÇAĞIRDI DOKTORUM ÜÇÜMÜZ BİRLİKTE KONUŞTUK...İLİŞKİYE DUYGUSALLIK KATIN ONUN ELİNİ TUT FALAN DEDİ EŞİME...GERÇİ EŞİM ÇOK KİBAR ZATEN...........
NEYSE BAKTI VE ANLADI Kİ İKİMİZDE PİSİKOLOJİK OLARAK RAHATIZ MUAYNE ETTİ BENİ ALTTAN ............
VE DEDİKİ...VAJİ.İÇİ ÇOK DAR VE DERİSİ İNCE.................
DARLIK İÇİN BİŞEY YAPAMAYIZ AMA İNCE DERİ CANINI ACITIYOR OLABİLİR DEDİ...
2-3 TANE KREM VERDİ ÜÇÜNÜ KARIŞTIRIP SABAH ÖĞLEN AKŞAM SÜR DEDİ...
İHMAL ETMEDEN SÜRDÜM..VE SONUÇ::::
1 HAFTA SONRA TEKRAR DENEDİK.....İNANILMASI GÜÇ BİŞEYDİ CANIM HİÇ YANMIYORDU...ÇOK ŞÜKÜR İĞLEŞTİ.........
AMA ŞİMDİ GENE YANIYOR CANIM..ŞİMDİ DE BAŞKA Bİ İLAÇ VERDİ...
AMA HENÜZ DENEMEDİM

sibelcim fitili kullanabilirsin .senin acıyı o yapıyordur.ihmal etme sakın al kullan .hiçbir tehlikesi yok.
benimderahim ağzımda yara var o yapıyor dicem ama önceden acımıyordu böyle .

evet canım benimki kesin ondan dün dr daydık sonra birara sorar alırım.bebeğimi gördük maşallah kocaman olmuş kızm ultrasona tek seferde sığmıyor artık.gyoferrosanal alıyorum günde 1 tane.fitilede başlıyıcam.

anladım canım.bende öyle darlık filan yok.benimkide tamamen psikolojik.çocukken beni arkadaşlarım korkutmuştu hatırlıyorum.ben kesinlikle evlenmicem diyordum.galiba bilinçaltımda o kaldı.doktor bana terapi almamı söyledi.ama ben kendi başıma bunu aşmayı başardım.hala kasıyorum kendimi çok rahat bırakamıyorum.hep kafamda canım acıyacak düşüncesi var

benimde çok acıyo ilişkilerde doktora gittim alttan baktı ilk evlendiğimde bi sorun yok psikolojik dedi böyle gidersen vajinusmus olursun dedi bide hazır hissetmeliymişim kendimi bu çok önemliymiş kızlar gerçektende eğer ilişkiyi ben istersem hazırsam acımıyo

Benimde acaip uykum geldi, yazılanların hepsi birbirine girdi kafamda, konuya giremiyorum bakıorm deminden beri bisiler yazsam diye amamirmirmirmir

Aslnda doktorların pisikolojik değip başından savmaması gerek............
çünkü bana verdiği ilaçlarla geçmişti mucize gibiydi...
Acayip rahatlattmıştı

Aslnda doktorların pisikolojik değip başından savmaması gerek............
çünkü bana verdiği ilaçlarla geçmişti mucize gibiydi...
Acayip rahatlattmıştı

canım drların kaçışı o benim arkadaşın kolunda zorlak derler bilirmisiniz zolayınca kemik çıkar şişer kıza 1 ay psikolojik dedi yolladı en sonunda başka bi prof ameliyat etti

Bu arada hiç dikkat eden oldumu finans-muhasebe departmanında calısan ne cok temmuz annesi var, 30.06 lar çıkmadan doğuma gidiceslaelaelaelaelae

Bi insanın rahminde problem yoksa bence ilişkide acı duyma kesinlikle psikolojik ki ben bunu yaşadım çocukluktan dinlediğimiz ilk gece hikayeleri ,katı yanlış cinsel eğitim bütün bunlar sebeb bence

birşey sorucam sizlerdede sırt ağrısı varmı.birde göğüsüm ile göbeğimin arası ağrıyor.çok güzel anlattım dimi yerini.geceleri hep uyanıyorumn ağrı ile

Bi insanın rahminde problem yoksa bence ilişkide acı duyma kesinlikle psikolojik ki ben bunu yaşadım çocukluktan dinlediğimiz ilk gece hikayeleri ,katı yanlış cinsel eğitim bütün bunlar sebeb bence

kesinlikle canım hep acı mutlaka olacak kuralını verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…