2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Of canım olmazmı gece uykuları kalmadı artık ama olsun feda olsun bebişlerimize yetrki sağlıklı dünyaya gelsinler bende şimdi hamilelik yastığı siparişi veriyodum netten belki bi faydası olur cnm bakıcaz

Bi insanın rahminde problem yoksa bence ilişkide acı duyma kesinlikle psikolojik ki ben bunu yaşadım çocukluktan dinlediğimiz ilk gece hikayeleri ,katı yanlış cinsel eğitim bütün bunlar sebeb bence

evet canım psikolojik.aynı sorunları bende yaşadım.kaç kere doktora gittim.hiçbir problem çıkmadı ne darlık ne yara hiçbirşey.kullanmadığım ilacın da haddi hesabı yok.ilk başta kafanda bitiricen.sonuçta vajinismus diye bir rahatsızlık var.birçok insan bu sorunu yaşıyor.ama tabi bir rahatsızlıktan dolayıda acı hissedilebilir.ama benimki rahatsızlık değil psikolojik

Bu arada hiç dikkat eden oldumu finans-muhasebe departmanında calısan ne cok temmuz annesi var, 30.06 lar çıkmadan doğuma gidiceslaelaelaelaelae

ay sorma ya.benim yerime bakıcak kimsede yok.birde ayın 5 inde hep bir rapor veriyoruz.napıcam bakalım.haftada bir gelip işleri toparlayıp gidicem ama.doğum şimdi tutar ayın 2-3 gibi olur.rapor filanda hazırlıyamayız.gerçi sezeryan olucak benim herhalde ama genede o tarihe kadar toparlanamam herhalde

BENİMDE CNM AYNILARI OLDU HİÇBİŞEY YOK NELER KULLANDIM VAZELİNE KADAR kaydirigubbakcemile3 KAFADA BİTİYO OLAY İSTEMEK YETİYO

Bi insanın rahminde problem yoksa bence ilişkide acı duyma kesinlikle psikolojik ki ben bunu yaşadım çocukluktan dinlediğimiz ilk gece hikayeleri ,katı yanlış cinsel eğitim bütün bunlar sebeb bence
ewt bende evliliğimin ilk senelerini vaginusmus geçirmiştim tedavi ile hallettik aynen doktorda aynı şeyi söylüyor anlatılan ve eşi öcü gibi gösteren hikayelr sebep ve kadın doğumcular bu işi anlamıyor sanırım inş. yine yanlış anlaşılmam iki ayrı jinekoloğa gittim bepanthen krem dışında hiç bir şey vermediler .haydar dümene gitim ve kurtuldum ama o zaman biligsayarım olsa belki gerek kalmazdı bu kadar biligli değilidm buna benzer problemle uğraşanlara acil şifalar diliyorum .çok zor bilirim

Evet cnm zor olmazmı bide araya hamilelik girdi yine başa dönücez diye korkuyorum. Cnm haydar dümen nasıl bi tedavi uyguluyo merak ederdim hep ilaçmı yoksa terapi şeklindemi

Evet cnm zor olmazmı bide araya hamilelik girdi yine başa dönücez diye korkuyorum. Cnm haydar dümen nasıl bi tedavi uyguluyo merak ederdim hep ilaçmı yoksa terapi şeklindemi
haydar dümene çok güvendim zaten bir kere terapi görüyorsun yanında eşimle beraber çok uzun kaldık .seni ve eşini utandırmadan çok güzel açıklamalar yaptı .sonrada ilaç tedvisi fakat bir kere kullandık . ve kurtulduk ben vajinusmuslu hamile kaldım ve bu yüzden sezeryan oldum kızım 1.5 yaş civarı gittim haydar dümene onun için ben eşlerinizi kendinizden soğutmayın demek istemiştim ben eşim çok anlayışlı davranmıştı .ama yinede ben üzerime çok alınırdım ufak şeyleri soğudu benden diye uzun oldu yine ama hamile iken tedavi mümkün değilmiş sadece kendini kasmamaya çalışmak lazım

bende çok düşündüm haydar dümen'e gitmeye.ama ücreti çok pahalı idi.sonra tanıdık birini buldum yöntemini anlattı bana.onları yaptım ama genede olmadı.3-3,5 senem böyle geçti.allahtan eşim çok anlşayışlı idi.belkide gitsemiydim diye düşünüyorum.belki içimde olan korkular olmazdı şu anda kafamda.hala tam atabilmiş değilim.

aynen başa dönmek istemiyorum.eşim bana artık korkmucan dimi deyip duruyor.bende bilmemki diyorum.çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yani o kadar çok çektimki

Kizlar uyuyamamaktan sabahin korunde kalktim cok gec yatmama ragmen. neyse heyecanla 2 saatin gecmesini bekliyorum.

bu arada Dilaracim evet fon makinasi cok ise yariyor. arkadasim surekli kullanir. hem bebek sesi seviyor hem de sicakliktan dolayi gazini kolay cikariyor. bacaklarina ve kasiklarina tutuyorsun.(yakmayacak sekilde ama)

ewt ücret çok pahalı haydar dümenden önce bende bakırköyruhsinir hastalıkları hastanesinde cip merkezi var (cinsel işlem polikliniği)gitmiştim hamile iken bir şey yapamayız demişlerdi sonrdanda gittim belki ordada çözüm bulacaktık ama malesef bazı durumlardan araverdim o biraz uzun sürüyyor sonra haydar dümeni aradım hatta sekreterine resmen yalvardım fiyatı hatırlamıyorum şu an ama bileziklerimiz vardı onu götürdür ama bence siz yarı kurtulmuşsunuz . ben de hiç bir şekil düelme olmamıştı .inş. doğumdan sonra size gerek bile kalmayacaktır .işi kafada bitireceksin.

inşallah canım.önemli olan o zaten kafanda bitirmek.peki nasıl hamile kaldın.sorması ayıp.çocuğum olmucak diye çok üzülüyordum ben.çocuk sevdasına hırs yaptım kendime

inşallah canım.önemli olan o zaten kafanda bitirmek.peki nasıl hamile kaldın.sorması ayıp.çocuğum olmucak diye çok üzülüyordum ben.çocuk sevdasına hırs yaptım kendime
aa sorma çok ayıp burda tabi söyleyemem ama evlendim iki ay sonra gençkız olarak hamile kaldım hatta doğum kontrolhapı kullanıyordum ara. AAdaa atlamışım aman nasıl olsa bişey yapamıyoz olmaz bi şey diye düşündün hep ama benim kız fırlamaymış biraz oldu.ALLAH kısmet edince oluyo işte kendime inanamıyorum böyle bir konuyu paylaşıyorum burda durdurun beniiklava:

uff okuyunca gerildim allah kimsenin başına vermesin..........
ama ben ce vajinamus deyip bu kadar ağır senaryolar kurmayın kafanızda...........
vajinamus hiç ilişkye girememek hala bakire olmak demek................
ama ilşki de acı duymak kasmak başka bişey.................
ben ce gözünüzde büğütmeyin....
ben ilk zamanlar hüngür hüngür ağlıyordum.............
ama asla korkmuyordum sadece gerçekten canım acıyordu...ve bu ilşki bittikten sonra 1 saat daha acısı sürüyordu....
jinekologlar isterlerse bu işi yapabiliyor..çünkü bana jinekoloğum yardımcıoldu...evet bazen pisikolojik olabiliyo ama her iki tarafla konuşup hastayı tanıdıkça pisikolojik mi biyolojik mi diye çözüyoruz demişti..........
bana 3 tane krem verdi...ama bepantene falan değil...
estradiol hormon içeren bazı kremlerdi..vajinayı güçlendirip duvarlarını (iç)kalınlaştırıp güçlendiriyormuş...
allah jinekoloğumdan razı olsun.........

kızlar ya inanılmaz biey oldu kanal7de kolbastı çalıyordu bende sesini açmıştım kızım resmen arka arkasına tekme attı kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyttepki verdi nasıl mutluyum anlatamam anası gibi oynak olacak gliba

kızlar becede kasmayın kendinizi ya bende ilk zamanlar yatak odasına gitmiyordum eşim sarılsa titremeye başlıyordum ama şimdi çok değişti adamı bebek isterken bıktırmıştım resmenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…