kızlar size bişe danışmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
ama tabi bu düşüncem oğluşum olrsa.
şimdi benim adım tülin-eşimin irfan -kızımında irem
kütüğümü saymışgibi oldum dimi
eşimle kızımın isimlerinin baş harfleri uygun oldu .dedikki oğlumuz olursada benimle uyumlu olsun.
buyüzden taha yada tufan düşündük.taha nın anlamı büyük ve peygamberimizin isimlerinden biri
tufanda kendince anlamı var ama biz daha çok isimlerimizin hecelerinden oluşmasına taktık
yani tülinin tu sunu aldık bide irfanın fan ını
ne dersiniz
kızlar bu arada kızıma koyacağım ismi aileden kimse beğenmiyo ve benide soğutuyolar yok okula gidince arkadaşları dalga geçermiş eylül ayı gel buraya gibi felan benimde moralim bozuluyo ne yapcam isim konusunda bilemiyorum üfff:çok üzgünüm:
evet canım gercekten dedım hatta sılıvrıde kayınvalıdemın kızkardesındeydık herkesın ıcınde söyledım
benım kayınpederım cok cıvık ınsandır böle seylere cok takmaz sadece laf olsun dıye ortaya laf atar ıste
hatta oğulları bıle onu cıddıye almaz
......
sorma canım gücüm kalmamış dedim bi çıkayım kuvvet yapıcı ne var ne yok alayım akşama enerji toplayım diye anlarsın yaaa...kaydirigubbakcemile3naniknanik
benim kayınvalidem kimsenin adını koyma kendiniz karar verin dedi...
sanki dese koyacaktım dadelikafadulden
yine de sağolsun...koymak istesenizde koydurmam dedi...
bu arada ismi gülnaz..........
bende etrafta var olan kimsenin ismini koymam zaten
benim biricik kızım tatlı öykü
ayy sayfalar çoştu.........
allahtan bu gün çok rahatım kimse yok iş yerinde...
kızlar benim küçük erkekimde hiç bir kıpırtı yok.sadece annesinin göbeğini şişiriyor.o kadar.annesi bekliyor bir hareketler yapsın diye tık yok valla.teyzemler annemler uysal olucak o filan diyorlar
KUZEY
DAĞHAN
DORUKHAN
BARLAS
BATURALP
EGEMEN
GÖKBERK
GÖRKEM
İLKE
İLTER
METEHAN
SARP
SEZA
YAĞIZ
Bu da benim oğlum olacağı düşüncesiyle hazırladığım listem umarım oğlu olacak annelere yardımcı olur, en azından fikir verir.
KUZEY
DAĞHAN
DORUKHAN
BARLAS
BATURALP
EGEMEN
GÖKBERK
GÖRKEM
İLKE
İLTER
METEHAN
SARP
SEZA
YAĞIZ
Bu da benim oğlum olacağı düşüncesiyle hazırladığım listem umarım oğlu olacak annelere yardımcı olur, en azından fikir verir.
bi tane daha isim buldum etrafımda yok kişi olarak o isimden sizce nasıl( Ahsen )CADIARZU şimdilik hoşuma gidiyo :)
bi tane daha isim buldum etrafımda yok kişi olarak o isimden sizce nasıl( Ahsen )CADIARZU şimdilik hoşuma gidiyo :)
canım tufan adı çok güzel ama bilmem duydunmu doğa-tabiat ismi koymak çok iyi değil derlerfisfisfis tabiki yine de sen bilirsin hece olayına gelince gerçekten de çok hoş oluyor düşününce ama isimlerin çocuğun kişiliğini etkilediğini de unutmamakta fayda vara.s
canım benim bilmiyodum doğa isimleri ilgili bişe açarmısın lütfen merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?