2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim kayınvalidem kimsenin adını koyma kendiniz karar verin dedi...
sanki dese koyacaktım dadelikafadulden
yine de sağolsun...koymak istesenizde koydurmam dedi...
bu arada ismi gülnaz..........
bende etrafta var olan kimsenin ismini koymam zaten

benim biricik kızım tatlı öykü

Oku oku bitmedi iyice kaynatmışsınız kızlar
bizde eşimle ortak koyacağız ismi
kimsenin karşımasını istemem ,tabi fikirlerini söyleyebilirler ama yok koyacaksın diye tavır alamazlar

canım tufan adı çok güzel ama bilmem duydunmu doğa-tabiat ismi koymak çok iyi değil derlerfisfisfis tabiki yine de sen bilirsin hece olayına gelince gerçekten de çok hoş oluyor düşününce ama isimlerin çocuğun kişiliğini etkilediğini de unutmamakta fayda vara.s

canım aslında yapılan en büyük hata işte ben falan ismi düşünüyorum sizce nasıl, fişman isim iyimi diye sormamız:sm_confused: ismi belirleyin ve de biz bu ismi uygun bulduk ve de ismi bu olacak deyin ki kimseye yorum yapma hakkını vermeyin:içelim:

canım tabi kişilerin karakterleri nasıl davranışlarda ona göre farklılıklar gösterir.
Benim kayınpederim çok çokk fazla ciddi ve serttir o yüzden bi an dondum kaldım okuyunca senin söylediğinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

sorma canım gücüm kalmamış dedim bi çıkayım kuvvet yapıcı ne var ne yok alayım akşama enerji toplayım diye anlarsın yaaa... kaydirigubbakcemile3naniknanik

:roflol::roflol:bak bak nasıl heycanlı
heycandan iki kere yazmış mesajı.............
ben bu akşam perhizdeyimsengözlerimebaksanab
canım benimkaydirigubbakcemile3

valla sanslısın cnm anlayışlıymış kayınvaliden. benim malesef iki kaynanam var biri görümcemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende gelebildim sonunda bian bugun bi daha yazamıcam zannettim. İsim muhabbetine gelince erkek diye düşündüğümüz için Egemen olsun demistik ama simdi cinsiyeti degisince henüz karar vermeyelim dedik cinsiyeti netleşince karar veririz ama benim gönlüm tabiki şimal den yana. Ailemde söylemesi zor ileride sıkıntı ceker diyo. Oturup iyice eşimle konusup anlaşmamız lazım tabi

kızlar benim küçük erkekimde hiç bir kıpırtı yok.sadece annesinin göbeğini şişiriyor.o kadar.annesi bekliyor bir hareketler yapsın diye tık yok valla.teyzemler annemler uysal olucak o filan diyorlar

KUZEY
DAĞHAN
DORUKHAN
BARLAS
BATURALP
EGEMEN
GÖKBERK
GÖRKEM
İLKE
İLTER
METEHAN
SARP
SEZA
YAĞIZ

Bu da benim oğlum olacağı düşüncesiyle hazırladığım listem umarım oğlu olacak annelere yardımcı olur, en azından fikir verir.

kızlar benim küçük erkekimde hiç bir kıpırtı yok.sadece annesinin göbeğini şişiriyor.o kadar.annesi bekliyor bir hareketler yapsın diye tık yok valla.teyzemler annemler uysal olucak o filan diyorlar

Selsincim benimkinde de tık yok mesela ama gecen gidisimde baktım yerinde durmuyo kıpır kıpır. Doktor bile normalden hareketli bi çocuk dedi. Hatta belki inanmıcaksınız ama gözlerimle gördüm ve doktorumda onayladı içeride gülüyo resmen. Ben zerre kadar bisi hissetmiyorum. 22.haftanın sonuna kadar hissedersin dedi doktorum cok heycanlı delikafadulden

bu ısımlerın ıcınden sadece yagız güzel benım nacızane fıkrım

hepsi çok güzel bence. birde GÖKTÜRK var oda hoşuma gidiyor ama kime söyled:uhm:iysem dalga gecerler çoçukla diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…