- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeklerinize yalancı emzik vermeyi düşünüyormusunuz.
ilsucum gerçekten çok güzelsin resimlerine baktım maşallah kızın da sana benzer inşallah
gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.
cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima!
Günaydın hanımlar gözünüz aydın babaylon ve cgülistan bebeklerinizin sağlık haberlerini almışsınız
çok sevindim canım.gözün aydın
güzel habeler arka arkaya geliyo ne güzel alalh sevinçlerimizi bozmasın gözün aydın bebişinin iyi olduğuna sevindim canım allah tez zamnda kurtarsın bebişlerimizi kollarmıza versin inşallah:)
babayloncum ve cgulistan aldiginiz haberlere cok sevindim. bebisler sapasaglam ve gumbur gumbur geliyorlar masallah.
Benim eltim 6. yi doguracak haziran gibi. (5 oglu var. kiz istedi oglan oldu kiz istedi oglu oldu, bu son deneme diyor, cok azimli) Ne doktora gider ne cinsiyeti bilir.ne doktor, ne test, ne ultrason, ne folik asit, ne demir ilaci. ustelik akraba evliligi.
vallahi cocuklari bir gorseniz hepsi mavis sarisin, seker mi seker, yakisikli, kipkirmizi yanakli saglikli cocuklar. ben umutsuzluga kapilinca hep onu dusundum. umut oldu. yani bu kadar pimpiriklenmeye gerek yok. kacta kac riskle cikiyor cocuklar. ona bakarsan dogumda olme riski de var. veya epidural alinca sakat kalma riski. hersey risk. O sebeple risklere fazla takilmayip olumlu dusunmeliyiz. iyiyi gorelim iyi olsun.
Dilaracım bence eylül veya ela dan birini koy..........
Ikisi de çok güzel isimler
Gülistan bak ben sana demiştim çok takılma diye çünkü sonuçların temiz çıkmıştı senin .çok az bi değerin yüksek çıkmıştı. Gönlün rahat olsun hiç kötü şeyler düşünme bolca dua et .
inşallah canım, bana da eyüp ekici baktı, 13+3 de söyledi kız olduğunu, ama kim duysa daha çok erken yine de bekleyin diyor, ama ben eminim, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi, parmaklarını, orasını mı yanlış görecek, bence de benim meleğim kızz, Rabbim onları sağlıkla hayırlarla kavuştursun bize....