• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bebeklerinize yalancı emzik vermeyi düşünüyormusunuz.

canım ben kızımda emzik kullandım ve çok rahat ettim bide tek başıma büyüttüm hiç bi yardımcım yoktu yanımda çok çektim ama en büyük kurtarıcı emzik kim ne derse desin eğer yanlızsanız bence verin çünkü bebişler biraz daha rahat ve gece uykusu bile düzene giriyo ben şimdide vermeyi düşünüyorum inşallah alır çünkü bu sene kızım ana okuluna vericem o yüzden bunuda yine yanlız büyütcem vericem emzik bu sene çok koşturcam bi okula bi eve gel yemek yap evi topla bebişle ilgilen derken ben kaç gram kalırım bilemem:roflol:

ben şahsen yalancı meme vermeyi düşünmüyorum ve sağlıklı da bulmuyorum ben de yalnız büyütücem ailem çok uzakta ama olsun yine de o lasitk parçasına muhtaç etmeden bebeğimi büyütmeyi istiyorum

yalancı emzik konusunda ben kararsızım.diş yapısını bozuyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmem ama...
çok mecbur kalmadıkça istemiyorum emzik vermeyi..çocuğumu kandıırıyomuşum gibime geliyor boş boş o lastiği emmesi bana biraz gereksiz geliyor...
Ama büyük konuşmamak gerek tabi yaşayıp görelim...
Mecbur kalırsak vereceğiz napalım

Yalancı emzik diş ve damak yapısın bozabiliyormuş diye duydum ama mecbur kalıncada verilir herhalde uslu durdulnar diye

gunaydin kizlar! dun aksam doktora gittik, melegimizi gorduk vee kesin kiz dedi doktorumuz!!! cok sukur herseyi normal ve haftasiyla uyumluydu.afp testi icin kan verdik bakalim 3 gun sonra cikacak sonuclari.
bende de kabizlik problemi vardi - bunun icin magnezyum hapi verdi - 2-3 gune duzelir sorunun dedi bakalim gorecegiz :) bir de kibele bahsetmis dun, omega 3 hapi bana da verdi - oneminden bahsetti, elevite de devam.

cok sevincliyim yaa. hemen cikip biseyler almak istiyorum kizima!

gözün aydın canımm a.s.
Günaydın hanımlar gözünüz aydın babaylon ve cgülistan bebeklerinizin sağlık haberlerini almışsınız

çok sevindim canım.gözün aydın

güzel habeler arka arkaya geliyo ne güzel alalh sevinçlerimizi bozmasın gözün aydın bebişinin iyi olduğuna sevindim canım allah tez zamnda kurtarsın bebişlerimizi kollarmıza versin inşallah:)

babayloncum ve cgulistan aldiginiz haberlere cok sevindim. bebisler sapasaglam ve gumbur gumbur geliyorlar masallah.

Benim eltim 6. yi doguracak haziran gibi. (5 oglu var. kiz istedi oglan oldu kiz istedi oglu oldu, bu son deneme diyor, cok azimli) Ne doktora gider ne cinsiyeti bilir.ne doktor, ne test, ne ultrason, ne folik asit, ne demir ilaci. ustelik akraba evliligi.

vallahi cocuklari bir gorseniz hepsi mavis sarisin, seker mi seker, yakisikli, kipkirmizi yanakli saglikli cocuklar. ben umutsuzluga kapilinca hep onu dusundum. umut oldu. yani bu kadar pimpiriklenmeye gerek yok. kacta kac riskle cikiyor cocuklar. ona bakarsan dogumda olme riski de var. veya epidural alinca sakat kalma riski. hersey risk. O sebeple risklere fazla takilmayip olumlu dusunmeliyiz. iyiyi gorelim iyi olsun.

çoook saolun arkadaşlar..Rabbim hepimize sağlıklı bişekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inş..:1hug::1hug:

kibelecim haklısın biraz rahat olmak gerekiyor..ama işte bişeyler duyunca için rahat etmiyor,ister istemez düşünüyorsun..Tabiki herşey Rabbimin elinde,dualarımızı eksik etmiyoruz ve elimizden gelenide yapmaya çalışıyoruz..ki yapacazda inş.ve yaptıkçada güzel şeyler duyuyoruz çok şükür :1hug::1hug:

Gülistan bak ben sana demiştim çok takılma diye çünkü sonuçların temiz çıkmıştı senin .çok az bi değerin yüksek çıkmıştı. Gönlün rahat olsun hiç kötü şeyler düşünme bolca dua et .

Gülistan bak ben sana demiştim çok takılma diye çünkü sonuçların temiz çıkmıştı senin .çok az bi değerin yüksek çıkmıştı. Gönlün rahat olsun hiç kötü şeyler düşünme bolca dua et .

çoook şükür canım.
hepimiz için bolca dua ediyorum :1hug:
dr.un azizliğine uğradık işte..çok şükür şimdi herşey yolunda. hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın kıslar
Dilara benimde çok sevdiğim isimlerdir kız olsa Ela koyucaktım ama oğluşum Yağızım oluyor inş..
Ben eylül doğumluyum o yüzden eylül ismide çok sempatik gelmiştir bana
artık ikiside çok güsel kararlarında pişman olmıcaksın bence

inşallah canım, bana da eyüp ekici baktı, 13+3 de söyledi kız olduğunu, ama kim duysa daha çok erken yine de bekleyin diyor, ama ben eminim, kalbinin kan pompalayışını bile gösterdi, parmaklarını, orasını mı yanlış görecek, bence de benim meleğim kızz, Rabbim onları sağlıkla hayırlarla kavuştursun bize....

bencede eyüp bey doğru biliyodur zaten ultrasyon aleti çok gelişmiş
banada hemen cinsiyetini söyleyiverdi çok şaşırdım hemen göemesine
evet bol bol kemiklerini görmüştükhihoyyyt

KIZLAR İNŞALLAH ÇOK YAKINDA SİZE BEBİŞİMİN ADASINI GÖSTERMEK NASİP OLUR....
BEN HEPİNİZİ ÇOK MERAK EDİYORUMM BEBİŞLERİN ODASINI DA
AMA HENÜZ ODA ALMADIK..ŞİMDİLİK EVİMİN RESİMLERİNİ PAYLAŞAYIM SİZİNLE....
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ..GERÇİ Bİ ÇOĞUNUZ GÖRMÜŞTÜR BELKİ AMA SİZİN ÇOĞUNUZLA YENİ TANIŞTIK O YÜZDEN PAYLAŞMAK İSTEDİM.............
BU BENİM EVİM....
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/225854-iste-tum-evim.html

AYRICA NURUN EVİNİ DE ÇOK BEĞENDİM NURCUM GÜLE GÜLE OTURUN EVİN ÇOK GÜZEL GERÇEKTENNN

melekcim seninle tanışmadan önce görmüştüm hatta yorumda yapmıştım tek kelimeyle mükemmel :)

dr geliyorum kilo almayan annelere söylüyorum
4. ayımı bitirdim hiç kilo almadım drum kilo almalısın dedi
bebek beslenir ama sen yaşlanırsın....
vitamin başladık
kocamanda liste verdi yemek zorunda olduklarım
tuz kızartma kola çok çay içmek ve kahve içmek yasak

Beyaz melek sen sitede bayağı eskisin galiba bayağı tanıdığın var yahu hatta dışardada görüşmüşsünüz sanırım
Evin çok güsel canım huzurla otur eşin ve çocuklarında inş..

Back
X