• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BUDA BEN VE EŞİM.

yeniresim12cw3.jpg

OOO kızlar maşallah hepinize...
Ben fazla yazamıorum ama hepinizin yazılarını okudum..
Bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktor amcamız.. :CüvCüv:
Herkesin bebeği hayırlı olsun...

:nazar:canımm maşallah oğluşuna çok sevindim bi erkek bebişimiz daha olduu :))))

Demet ve selsin ne kadar güzel annelersiniz siz oyle a.s. Demet oglun inanılmaz yakısıklı olcak ilerde bu arada simdiden oyle masallah allah bagıslasın a.s Bademcim hosgeldin. Cok gecmis olsun ama dikkat et kendine, yorma kendini fazla :1no2:

Çok güzel bir fotoraf.Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...:nazar:

Arkadaşlar bende kötüydüm dün..Eşimle biraz Bostanlı pazarını gezmek istedik..Bana o gezi fazla geldi sanırım...Eve geldiğimde kanamam vardı..Gene pruloton iğne aldık...Malum presenta previa durumu..Plesanra aşağıda..Fazla yorulmamam lazım..Bir de hayatımda ilk defa şiddetli bir kabız oldum..:utangac: Daha önce yaşadıklarım kabız falan değilmiş yani..Eczaneden lağman aldık,zeytin yağı falan kullandım,keten tohumlu yoğurt yedim fayda etmedi..Ama anca ertesi gün ihtiyacımı görebildim..Wc de sinirimden ağladım..O kadar yani..Şu mısır gevreği kahvaltısını ben de yapayım en iyisi...

teşekkürler bademcim amin hepimizin inşallah...

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etsene:1no2: Bile bile neden yoruyorsun ki kendini:kızgın:

o durumu yaşamayan bilemez yaa ben hayatımda bilmiyormuşum daha önce kabızlık nedir diye:1no2:
neler denedim yok yokkbenneyaptımki 10. gün olunca bende lavman yapıyorum senağlama
İnşallah bir an önce kurtuluruz bu derttennnnnnnnnnkaydirigubbakcemile

dilara80 canım masallah göbusun cok tatlı allah nazarlardan saklasın:nazar:

demettcım masallah yasını hıc gostermıyosun ne guzel nazar degmesın ınsallah
:nazar:

çok şeker çıkmışsın selsin......
Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum...
En azından şimdi birbirimizi biraz daha tanıyarak konuşacağız

geçmiş olsun badem kendine dikkat et
Sağol canıma.s.
Hoşgeldin Badem geçmiş olsun,fazla yorma kendini.Sen eve döndün mü bu arada izmirden ?
Cumartesi öğlen uçakla istanbul üzerinden otobüsle yolculuk yapacağız canım..
BUDA BEN VE EŞİM.

yeniresim12cw3.jpg
Çok yakışmışsınız:asigim:
badem canım teşekkür ederim göbişler fırlıyo yavaş yavaş:)
valla ya...kaydirigubbakcemile3 Ben sağa sola dönüyorum.sırt üstü kesinlikle rahat edemiyorum..Hele ultrasondayken benimin altına ellerimi yumruk yapıp öyle duruyorum..Yüz üstü yatmayı özledim...:bbo:
evet badem eşim benden 1,5 yaş büyük canım pek yaş farkımız yok...

İkiniz de çok çıtır görünüyorsunuz..Eşin delikanlı görünümünde..Zaten öyle...yerimseniben
Allah ağzınızın tadını bozmasın..Genç yaşta anne - baba olucaksınız.Ne mutlu size...:nazar:
Benim eşimle 5 yaş var..Ama aramızda daha fazla yaş farkı var sanıyorlar..kaydirigubbakcemile3

Eşim yaşını gösteriyor ama ben uzun boyuma rağmen daha küçük gösteriyormuşum..İki bebekten sonra bu genç görünümüm devam eder mi bilmem artık..kaydirigubbakcemile3

Back
X