Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOO kızlar maşallah hepinize...
Ben fazla yazamıorum ama hepinizin yazılarını okudum..
Bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktor amcamız.. :CüvCüv:
Herkesin bebeği hayırlı olsun...
OOO kızlar maşallah hepinize...
Ben fazla yazamıorum ama hepinizin yazılarını okudum..
Bende dün öğrendim cinsiyetini erkek dedi doktor amcamız.. :CüvCüv:
Herkesin bebeği hayırlı olsun...
BUDA BEN VE EŞİM.
![]()
Çok güzel bir fotoraf.Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
Arkadaşlar bende kötüydüm dün..Eşimle biraz Bostanlı pazarını gezmek istedik..Bana o gezi fazla geldi sanırım...Eve geldiğimde kanamam vardı..Gene pruloton iğne aldık...Malum presenta previa durumu..Plesanra aşağıda..Fazla yorulmamam lazım..Bir de hayatımda ilk defa şiddetli bir kabız oldum..Daha önce yaşadıklarım kabız falan değilmiş yani..Eczaneden lağman aldık,zeytin yağı falan kullandım,keten tohumlu yoğurt yedim fayda etmedi..Ama anca ertesi gün ihtiyacımı görebildim..Wc de sinirimden ağladım..O kadar yani..Şu mısır gevreği kahvaltısını ben de yapayım en iyisi...
dilara80 canım masallah göbusun cok tatlı allah nazarlardan saklasın
demettcım masallah yasını hıc gostermıyosun ne guzel nazar degmesın ınsallah![]()
Sağol canıma.s.geçmiş olsun badem kendine dikkat et
Cumartesi öğlen uçakla istanbul üzerinden otobüsle yolculuk yapacağız canım..Hoşgeldin Badem geçmiş olsun,fazla yorma kendini.Sen eve döndün mü bu arada izmirden ?
Çok yakışmışsınız:asigim:BUDA BEN VE EŞİM.
![]()
valla ya...kaydirigubbakcemile3 Ben sağa sola dönüyorum.sırt üstü kesinlikle rahat edemiyorum..Hele ultrasondayken benimin altına ellerimi yumruk yapıp öyle duruyorum..Yüz üstü yatmayı özledim...:bbo:badem canım teşekkür ederim göbişler fırlıyo yavaş yavaş:)
evet badem eşim benden 1,5 yaş büyük canım pek yaş farkımız yok...