• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

buda makyajsız halim
bunu silicem
bademcim sende benim resimlerimi silermisin 1261 ve 1263 te
herkes silince ben rahatsız oldum bende siliyim

Son düzenleme:
Canım maşallah gözlerin çok güzel.Çok alımlı bir bayanmışsın.Nazar değmesin:nazar::1hug:

Diğer fotoğraflarını sildim..a.s.

Manken gibiyim demikaydirigubbakcemile3
Yakında tombik manken olucam tabi..

Silecem alıntı yapılmasın lütfen..a.s.
sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım ne kadar merak ediliyorum..Şımarıcam ...-tatlicadiarzu-:1hug:

Nilaycık göremedim dedi..koydum ama gitmiş bile....

canım çok tatlısın ya :nazar:, çok tanıdık bir yüzün var ..
sandaldaki resminiz Kıyıköy'den diimi , biz de gitmiştik , süper bi yer ya , İst.da olup farklı bir yere gidelim piknik ve gezmek için diyen ve imkanı olan herkese gitmelerini tavsiye ederim .. biraz uzak ama değiyor gittiğinize :)

:nazar::nazar:tşk ederim hayatım o senin güzelliğin delikafadulden
hayır canım balayında marmaristeki fotomuz o :sm_cool:

herkese iyi geceler kızlar kimse kalmamış benimde uykum geldi ben yatayım:)yarın güzel bi güne uyanmak için görüşmek dileğiyle bugün muhabbet çok güzledi..:)

Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar. Oku oku bitmedi valla. Resimleşmeler olmuş. Neden resimlerinizi siliyorsunuz anlamadım? Birçoğunu bu yüzden göremedim. Benim albümümde birkaç foto var. İsteyen oradan bakabilir.
Yarın doktora gidiyorum. Cinsiyetini kesinleşecek inşallah. İş yerimdeki arkadaşlar karnımı gördükçe kesin erkek diyorlar. Tam top gibi oldu. Akşamları 6-7 aylık gibi görünüyor abartmıyorum. O kadar çok geriliyor ki o üstümdeki th-short'ün tenime değdiğini hissediyorum. Bir de 3-4 gündür geçmeyen bir sırt ağrısı var. Özellikle eğildiğimde dayanılmaz oluyor.
Şimdi yatıyorum. Zaten forumda kimsecikler kalmadı. Sabah randevum erken. Eğer meleğim gösterirse kız mı erkek mi son noktayı koyacağız. Aslında herşeyden çok yarın kalbişinin attığını göreyim yeter.

günayydınn fıstık anneler...
Ben bu gün biraz yoğun olacağım ama tabi öğlene kadar....
öğleden sonra bol bol konuşuruz kızlar merak etmeyin diye haber vereyim dedim...
Bu gün benim ödeme günüm ama öğlene kadar bütün işleri halledip geleceğim..
Hepinizi öptüm...
Ben gelene kadar da çok dedikodu yapmayın haaa

Back
X