• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bibsnbooties001fu5kv9ghti2.jpg
[/IMG]

çok güzellerr.... :ecrin_bebek:

badem canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı bi şekilde bebişlerinle huzurlu bi hayat sürersiniz inşallaha.s. canım geçmiş olsun üşütmüşsün havalara güvenip dışarı çıkılmıyo bi bakmışsın iyi bi bakmışsın kötü dinlen inşallah çabuk atlatırsına.s.

badem canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı bi şekilde bebişlerinle huzurlu bi hayat sürersiniz inşallaha.s. canım geçmiş olsun üşütmüşsün havalara güvenip dışarı çıkılmıyo bi bakmışsın iyi bi bakmışsın kötü dinlen inşallah çabuk atlatırsına.s.

Çok sağol bitanem..Sözde hayatımda ilk defa grip aşısı oldum ama burnum çeşme gibi şıp şıp akıyor...:çok üzgünüm:

badem geçmiş olsun canım benimde bugün boğazım yanıyor çok kötü bende şimdi bir portakal bir limonu sıktım onu içiyorum ardından ayvaile ıhlamur kaynattım onu içeçeğim bu arada doğum gününde kutlu olsun en güzel doğum günün

Derincim artik sn kesin ogrenirsin.Eski tip olsun olmasin. artik iyice bellidir. pozisyon verirse gorursunuz. Biz de merakla bekliyoruz. ama bence kiz:)

kibele canım benimde içime 15 gündür kız doğuyor en büyük hayalim bir kızım olması ama simdi söylerken bile korkuyorum en öenmlisi sağlıklı olması tabii bunca sene beklemişim kız erkek farketmez ama hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah yavrularımız:1hug:

canımmmm merak ettin demek , sevindim birden :asigim:
inşallah Allah gönlünden geçeni verir , kullanıcı adın " derin " den midir nedir , ben hep senin kızın olacağını düşnüyorum . kız olsaydı cinsiyetimiz Derin Naz koymayı düşünüyorduk isim olarak yerimseniben
tabiki Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize :Saruboceq:

ya sorma canımcım , çok keyfine düşkün olacak , bayacak beni galiba :roflol:
teşekkür ederizzzzzzzzzzzzz Şeniz
[/QUOTE]

star dust canım teyzemin torununun ismi derin aşığım ona ellerimde büyüdü hatta şimdi annesiyle görüşmüyorum o yüzden derinide göremiyorum içim sızlıyor çok özledim onu evet canım çok isterim kızım olmasını ama 11 sene bekleyince kız oğlan farketmez diyorum tabiki en önemlisi yavrularımızın sağlığı bende naz ismini çok seviyorum hatta bazen ECRİN NAZ diyorum ama daha çok erken bakalım bi belli olsuna.s.:nazar:

dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

pipilikuzumkt3.th.jpg

canım gözünaydın oğluşunun keyfine diyecek maşallah :icecream:

badem geçmiş olsun canım benimde bugün boğazım yanıyor çok kötü bende şimdi bir portakal bir limonu sıktım onu içiyorum ardından ayvaile ıhlamur kaynattım onu içeçeğim bu arada doğum gününde kutlu olsun en güzel doğum günün

Çok sağol canım..Gözlerim çok yanıyor...:çok üzgünüm:

star_dust canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla al kucağına inşallah...

bademcim ben biliyordum bugün doğum günün olduğunu geçen gün yazmıştın evlilik yıldönümünü ve doğum tarihini ama daha yeni girebildim nete...doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebişlerinle nice mutlu senelere...

kızlar gebe mağazasından eşoftman aldım çok güzel hemde indirime girmiş 68ytl çok güzel şeyler var hatta bebek şeyleride var oğluşumada hırka aldım:))))

badem daha nice yaşlara sağlıkla, yavrularınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle girmen dileğiyle...

İYİKİ DOĞDUNN

hbd.gif

canım bu konuda sana katılıyorum eve kapanmak dopru bişey değil çok yanlık ve ben kızım olduğunda hiç evde oturmadım desem yeridir hergün gezdim:) eşimlede hafta sonları hiç evde durmazdık bide üstelik kışın ortasıydı :) annemler çok kızardı bi evde oturmuyosun torunumu hasta edicen kar yağsada ben dışarı atardım kendimi düşün yani okadar gezmeyi severim ve kısıtlamam tiyatroyada gittim sinemayada istanbulda bir çok fuarlarıda gezdim yazın hele kızımda 6aylıktı aklına neresi gelirse istanbulda gezdirmiştim kızımı:) ve benimde bi huyum var evde kızımı doyurmadan asla dışarı çıkarmam şimdide öyleyim dışarda canını isterse yer istemezse yemez üstelemem kayın valdem bana kızar sen alıştırmadın bu çocuğu boğazlı bi çocuk değil hiç bişey yemiyo der:) ama üstleeyince daha beterini yapıyo insan helak oluyo başlarda denedim sonradan huyunu alınca kendi haline bıraktım şuan dolu dolu 4 yaşında kızım kendi yer kendi bi çok şeyini yapar ve pc yi inanmazsınız her türlü kullanıyo desem yeridir pcde kendine oyun açar intertten oynar kendi müzik açar tvde kumandayı rahatlıkla bütün kanları açar kapar yani kızımın bana bi yüksünlüğü yok zaten wc sorunuda yok çoık kolay alıştı wc de kendi wc gider şimdide zorlanmıcam zaten kızım okula başlıcak bu sene bebişimde tam 3 aylık felan olacak ana kucağına alrıtız hergün bi okula bi eve canımız sıkıldı haydi gezmeye yine oturmucam evde kapamıcam kendimi bide ay çocuk üşür ay terledi bunları fazla çocuğa alıştımayın benim kızım pek sıkı giyinmekten hoşlanmaz ev içinde bile baz anneler yeleksin otrutmazlar ama ben alıştırmaıdm terledi sırtına bez koyma olayını yapmadım doktorun önerisiyle ne kadar çocuğu nazik alıştırırsan okadar çok hasta olur derdi evde kendi nasıl dolaşıyorsan çocuğunuda öyle alıştır derdi bende aynen öyle yaptım çok şükür benim kızım senede 1 yada 2 kez hasta olur oda yatağa felan düşmez ayakta grip gibi atlatır çok sğalıklıdır minik kızım abooo baya konuşmuşum çenem açılmış sabah sabahdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Canim masallah senin kizina. gercekten ben de kucukken annem cok ustume dusermis. anneannem annem hepsi. kiracimizin da bir oglu varmis benle yasit. annem karda bacaklari ciplak, corapsiz ayakkabisiz, kilotsuz cok afedersiniz pipisi sallanarak gezermis.
biz o kadar dikkat ederdik sen hasta olurdun. ona hicbirseycik olmazdi. yanaklari da kirmizi kirmiziydi der hep.

yani ne kadar ustune dusersen o kadar huysuz ve nazik oluyor bebek. onun da bir kisiligi oldugunu unutmamak lazim. bebekken bile. yemiyorsa acikinca emin olun yemek ister. zaten istemeye istemeye de bir sey yediremezsiniz. hem onun hem kendimizin burnundan gelir.

Masallah sana Dilaracim. cok guzel yetistirmissin kizini. Darisi ikinciye...

kibeleci çok teşekkürler şu idrar meselesi için..belkide haklısın abartıyorumdur..anne olmak böle bişi heralde, aman bişi oldu, aman böle şöle...derken..:=)bir an önce kucagıma istiyorum serrayı yaaa..

Canim emin ol. su anda burada en az 4-5 hamile arkadasim var. en az 4-5 tane de dogurdu. eslerimiz hep ayni yasta oldugu icin bizlerde genelde ayni yastayiz. Ve emin ol kimin hamileligi rahat gecerse, sakin olursa, herseyi kafaya takmazsa inan onlarin bebekleri de o kadar uslu oldu.Ne kadar zor hamilelik geciren varsa hepsinin de bebegi cok mizmiz. ne yapsinlar ellerinde degil, istemezler bebekleri huysuz olsun ama anne cok etkiliyor bebegi.

Zaten bizim bir arkadasimiz var italyan. kadin jimnastik hocasi,. hamileyken bisiklete bile bindi. babalar gibi emzirdi. cocugu 7 aylikken 2. ye hamile kaldi. isteyerek. cunku o kadar uslu ki bebegi. hep biz bir seye takinca relax relax derdi. boyle kafasini da hafifce sallayarak.

Emin ol bir sikinti olsa hemen kendini belli ediyor. Bir problem olsa bebeginde vucut zaten kabul etmiyor onu artik ve hemen siddetli bir agri sanci esliginde sana bildiriyor bir terslik var diye.

Idrarmis, gogusler yumusamis, yumusamamis, ikili test, yuzde bilmem ne risk, bunlar bos isler. hepimiz saglikli bebeklerimizi kucagimiza alacagiz. Cok takmamak lazim.

görelimmmmm görelimmmmmmmhihoyyyt

güle güle giy canım, sağlıkla inşallah:dance:

canım üzerinde çilek resmi olan bebiş kıyafeti gördüğümde aklıma sen geliyorsun hemen...
demetcim ben oğluşuma o kadar çok şey aldım ve ördümki annemle nasıl fotoğraflarını çekip koyayım buraya valla ölüm gibi bana çok üşengecim bu konuda zaten beceremiyorumda resim koymayı eşim yardım ediyor...

değerli arkadaşlar.hepinize hepinize merhabalar.bende kısmetse temmuz annesi olacağım.bebişim bugün 15 haftalık oldu.hepinize sağlıklı bebişler diliyorum.burada duygularınızı paylaşmanız çok güzel. bu arada badem arkadaşımızıda tebrik ederim.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.doğmuş vede doğacak tüm bebeklerimiz vede sizler ALLAH â emanet olun.herkeze sevgiler saygılar.byyy

dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl :emir_bebek:
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:

pipilikuzumkt3.th.jpg
CANIMMMMMMMMM
TEBRİKLER ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN PAŞAMIZ...
MAŞALLAHHHHHHHHH ÇOK TATLI BİR BEBEK OLACAKL ANNESİ ÇOK...
GÖZÜNÜZ AYDIN TATLIM...
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VE HAYIRLISINI VERDİ İNŞALLAHHH:lepi::lepi:

KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?

CANIM SONUCUNUN İYİ ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM..GÖZÜNÜZAYDINa.s.:nazar:

bademcim ben dün giremedim...
Doğum güzünün kutlu olsun nice yıllara miniklerin bu güne kadar sahip olduğun en güzel hediye sana...
Alllah hepinize sağlıklı uzun ömür versinnn

Back
X