Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
badem canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı bi şekilde bebişlerinle huzurlu bi hayat sürersiniz inşallaha.s. canım geçmiş olsun üşütmüşsün havalara güvenip dışarı çıkılmıyo bi bakmışsın iyi bi bakmışsın kötü dinlen inşallah çabuk atlatırsına.s.
Derincim artik sn kesin ogrenirsin.Eski tip olsun olmasin. artik iyice bellidir. pozisyon verirse gorursunuz. Biz de merakla bekliyoruz. ama bence kiz:)
canımmmm merak ettin demek , sevindim birden :asigim:
inşallah Allah gönlünden geçeni verir , kullanıcı adın " derin " den midir nedir , ben hep senin kızın olacağını düşnüyorum . kız olsaydı cinsiyetimiz Derin Naz koymayı düşünüyorduk isim olarak yerimseniben
tabiki Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize :Saruboceq:
dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
![]()
badem geçmiş olsun canım benimde bugün boğazım yanıyor çok kötü bende şimdi bir portakal bir limonu sıktım onu içiyorum ardından ayvaile ıhlamur kaynattım onu içeçeğim bu arada doğum gününde kutlu olsun en güzel doğum günün
kızlar gebe mağazasından eşoftman aldım çok güzel hemde indirime girmiş 68ytl çok güzel şeyler var hatta bebek şeyleride var oğluşumada hırka aldım:))))
canım bu konuda sana katılıyorum eve kapanmak dopru bişey değil çok yanlık ve ben kızım olduğunda hiç evde oturmadım desem yeridir hergün gezdim:) eşimlede hafta sonları hiç evde durmazdık bide üstelik kışın ortasıydı :) annemler çok kızardı bi evde oturmuyosun torunumu hasta edicen kar yağsada ben dışarı atardım kendimi düşün yani okadar gezmeyi severim ve kısıtlamam tiyatroyada gittim sinemayada istanbulda bir çok fuarlarıda gezdim yazın hele kızımda 6aylıktı aklına neresi gelirse istanbulda gezdirmiştim kızımı:) ve benimde bi huyum var evde kızımı doyurmadan asla dışarı çıkarmam şimdide öyleyim dışarda canını isterse yer istemezse yemez üstelemem kayın valdem bana kızar sen alıştırmadın bu çocuğu boğazlı bi çocuk değil hiç bişey yemiyo der:) ama üstleeyince daha beterini yapıyo insan helak oluyo başlarda denedim sonradan huyunu alınca kendi haline bıraktım şuan dolu dolu 4 yaşında kızım kendi yer kendi bi çok şeyini yapar ve pc yi inanmazsınız her türlü kullanıyo desem yeridir pcde kendine oyun açar intertten oynar kendi müzik açar tvde kumandayı rahatlıkla bütün kanları açar kapar yani kızımın bana bi yüksünlüğü yok zaten wc sorunuda yok çoık kolay alıştı wc de kendi wc gider şimdide zorlanmıcam zaten kızım okula başlıcak bu sene bebişimde tam 3 aylık felan olacak ana kucağına alrıtız hergün bi okula bi eve canımız sıkıldı haydi gezmeye yine oturmucam evde kapamıcam kendimi bide ay çocuk üşür ay terledi bunları fazla çocuğa alıştımayın benim kızım pek sıkı giyinmekten hoşlanmaz ev içinde bile baz anneler yeleksin otrutmazlar ama ben alıştırmaıdm terledi sırtına bez koyma olayını yapmadım doktorun önerisiyle ne kadar çocuğu nazik alıştırırsan okadar çok hasta olur derdi evde kendi nasıl dolaşıyorsan çocuğunuda öyle alıştır derdi bende aynen öyle yaptım çok şükür benim kızım senede 1 yada 2 kez hasta olur oda yatağa felan düşmez ayakta grip gibi atlatır çok sğalıklıdır minik kızım abooo baya konuşmuşum çenem açılmış sabah sabahdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
kibeleci çok teşekkürler şu idrar meselesi için..belkide haklısın abartıyorumdur..anne olmak böle bişi heralde, aman bişi oldu, aman böle şöle...derken..:=)bir an önce kucagıma istiyorum serrayı yaaa..
görelimmmmm görelimmmmmmmhihoyyyt
güle güle giy canım, sağlıkla inşallah:dance:
CANIMMMMMMMMMdr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
![]()
KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.
yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?