• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Maşallah kızına annesi ilk resimde sana poz vermiş yüzü seçiliyor kızının hayırlı uğurlu olsun

swethome canım seni inanki çok merak etmiştim iyi olduğuna sevindim canım senin ve bebişin canım bende 17 haftaqalık oldum 2 haftadır hissediyorum bebişimi hatta gece uyandiğımda sabah uyandığımda çok hafif bir kıpırtı ve ara sıra kelebek uçuyormuş gibi oluıyor
çok teşekkür ler canım
evet kığır kıpır.değişik şekilde kalp atışı gibi oluyor bazen bir tarafta bazen balık kayar gibi bir kayma hissi.
biraz daha büyüüsnlerde gece tekmelereden uyutmyacak bizi yaramazlar:)))))
kurban olsun annesi ona:))))
bu arada perşembe olsun huzurlu olsun kontorun inşallah her şey yolunda gider hayatım .
stres yapma babası da görüdn minik kuşunu orada el sallarken değil mi ama ?a.s.

Evet kızlar bence de ben asla yalnız gitmem doktora çünkü eşim de benimle o heycanı yaşamalı...
sonuçta o çocuk sadece benim değil onun da çocuğu...
ben yalnız gitmeye kalksam eşim hayatta izin vermez benden meraklı...
biz sürekli birlikte gidiyoruz...
eşim 2-3 günde bir başlıyo söylenmeye ben kızımı özledim ne zaman gideceğiz doktora diye

evet canım kontrolum yarındısenağlama ama eşimin işi çıktı perşembeye aldım tlf açıyor az önce yarın işim çıktı bende tam banyodan çıktım dr için tüm hazırlıklarımı tamamladım tlf ediyor bende bağırdım biraz halbuki 1 günle ne olacak hemen tlf kapatınca randevuyu değiştirdim ama eşimi,n haberi yok yalnız gideceğimi biliyor-tatlicadiarzu-

canım ya inşallah perşembe günü görürsün , hem belki vardır bi hayır , yarın gitseydin bacaklarını sımsıkı kapardı belki , inşallah perşembe muradına ermiş olarak dönersin kontrolden :Saruboceq:
ben de sabırsızlandım şimdi , kaçta gideceksin delikafadulden

[ımg]http://img102.imageshack.us/img102/1694/162qz1.jpg[/ımg]
[ımg]http://img102.imageshack.us/img102/162qz1.jpg/1/w342.png[/ımg][ımg]http://img102.imageshack.us/img102/9076/162rl7.jpg[/ımg]
kızlar benide ekleyin listeye kızım oluyor..... Dün doktordaydıkkk..
Buda miniğimin resimleri...

ay canım maşşalah kızına.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

162qz1.jpg

w342.png
162rl7.jpg

KIZLAR BENİDE EKLEYİN LİSTEYE KIZIM OLUYOR..... DÜN DOKTORDAYDIKKK..
BUDA MİNİĞİMİN RESİMLERİ...

maşallah canım gözün aydın tebrik ederim allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin:nazar:

Özlemcim maşallah çok tatlı gözüküyo kuzu nasılda yatmış keyfi yerinde kızçenin
Tebrikler bu arada cinsiyeti belli olmayan çok az arkadaşımız kaldı sanırım hadi bakalım bir an önce belli olsun hepside liste tamamlansın

özlemcimmmmmmmmm maşallah kızçene :nazar:
demek kızımız geliyor kaydirigubbakcemile4
hayırlı olsun ,Allah bahtını da güzel yapsın :Saruboceq:
benim de oğluşum olucakmış hihoyyyt

özlemcim maşallah kızına ne kadar da büyümüş ayy daha çok sabırsızlandım cuma ya buluşucam oğlumla :)))))

kızlar benimde perşembe randevum var ay çok heyecanlıyım % 90 dı şimdi tam kesinleşir inşallah

canım yaaa , belirsizlik sıkıyr insanı , yoksa o cinsiyetten olmuş bundan olmamış hiç germiyor , ama belirsizlik fena :1no2:
ben de 2 hafta sonraki kontrolde değişirse felan diye irkiliyorum ara ara kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun ve en sağlıklısı :Saruboceq:
perşembe güzel haberlerle gelmen dileğiyle Şeniz

Maşallah kızına annesi ilk resimde sana poz vermiş yüzü seçiliyor kızının hayırlı uğurlu olsun

özlem maşallah bebişine
hayırlı olsun kızımız....
allahnazardan sakınsın meleğini...
gözünüz aydınnnnnnn

özlemcim masallah ne güzel bir bebek bu böyle
kızın olacakmış tebrikler

özlemmmmm 35 maşallah çok tatlı pozlarda vermiş allah tamamını erdirsin hepimizinkini

ay canım maşşalah kızına.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

özlemcim gözün aydın canım, sağlıkla gelsin prensesin inşallah......

maşallah canım gözün aydın tebrik ederim allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin:nazar:

özlemmcim maşallah kızına, kız annişleri çoğaldı baya:=)

Özlemcim maşallah çok tatlı gözüküyo kuzu nasılda yatmış keyfi yerinde kızçenin
Tebrikler bu arada cinsiyeti belli olmayan çok az arkadaşımız kaldı sanırım hadi bakalım bir an önce belli olsun hepside liste tamamlansın

özlemcimmmmmmmmm maşallah kızçene :nazar:
demek kızımız geliyor kaydirigubbakcemile4
hayırlı olsun ,Allah bahtını da güzel yapsın :Saruboceq:
benim de oğluşum olucakmış hihoyyyt

özlemcim maşallah kızına ne kadar da büyümüş ayy daha çok sabırsızlandım cuma ya buluşucam oğlumla :)))))

SAOLUN KIZLAR ALLAH HEPİMİZİN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ....delikafadulden ÇOK MUTLUYUM hihoyyyt

:dance:
canım yaaa , belirsizlik sıkıyr insanı , yoksa o cinsiyetten olmuş bundan olmamış hiç germiyor , ama belirsizlik fena :1no2:
ben de 2 hafta sonraki kontrolde değişirse felan diye irkiliyorum ara ara kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun ve en sağlıklısı :Saruboceq:
perşembe güzel haberlerle gelmen dileğiyle Şeniz

kesinlikle cnm çok haklısın hala bile yüzde 90 olmasına rağmen alışverişlerde acaba sorusu aklımdan çıkmıyo gönül rahatlığıyla bişey alamıyorum kesinleşsin neler alıcam balıma :dance: umarım doktordan gelen herkes ve bende güzel haberlerle geliriz

Back
X