• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar ben kaçıyorum artık... Gelecek haftaya kadar kendinize iyi bakın, kafanıza hiçbirşeyi takmayın... Arada fırsat bulursam en azından okumaya calıscam. Hepinizi teker teker öpüyorum :1hug:

Rahim büyüdükçe, bacaklarınıza giden birçok sinir üzerine binebilmektedir. Su tutulmasına bağlı olarak bacaklarınız şiştiği takdirde bazı sinirler basınca maruz kalabilmektedirler. Bu basınç genelde bacaklarda ve parmaklarda olmak üzere uyuşma ve karıncalanmaya neden olabilir. Bu belirtiler nadiren ciddi olabilmekte ve doğumdan sonra kaybolmaktadırlar. Bazen kol ve eller de etkilenebilmektedir.

saol canım zeytin değilde karanfili denerim:CüvCüv:
bırazcık da olsa rahatlatıyor ılac kullanmaktan ıyıdır.
yalnız bu karanfıl bıldıgımız paket ıcınde satılandan.

sakın karanfıl yagı felan KULLANMAYIN.karanfıl yagı rahım kaslarını harekete gecırıyormus delikafadulden

Arkadaşlar ben kaçıyorum artık... Gelecek haftaya kadar kendinize iyi bakın, kafanıza hiçbirşeyi takmayın... Arada fırsat bulursam en azından okumaya calıscam. Hepinizi teker teker öpüyorum :1hug:
gule gule canım sende bebegıne ve kendıne ıyı bak.Şeniz

hemen doktoruna sor ya nasıl ihmal edersin böyle bişeyi canım yaakaydirigubbakcemile
bilmem pek önemsemedim...
bundan önceki kontrolde kan testi yaptırdık kansızlık çıkmadı.........
kötü bişeymidir ki acaba..................:çok üzgünüm:

ınslalah olmaz canım.
bu arada ellerındekı uyusukluk ıcın bencede doktorunla bır gorus.
belkı kansızlıktan felandır.ınsallah bıran once gecer.

kansızlık çıkmadı rozemcim ya:1no2:
bak telaşlandım şimdi ya
kontrolüme az kaldı gerçi ama......
arasam mı doktorumu acaba:çok üzgünüm:

star dust canım perşembe saat 1 de randevum ama 11 gibi çıkarız 1 saat yol sürüyor çünki ay arkadaşına da çok üzüldüm doğrusu evet çok erken almışlar bebekleri hatta tüp bebek bölümünde bazı arkadaşlarında alıyolardı ama galiba 3 aylık olunca

bilmem pek önemsemedim...
bundan önceki kontrolde kan testi yaptırdık kansızlık çıkmadı.........
kötü bişeymidir ki acaba..................:çok üzgünüm:

kansızlık çıkmadı rozemcim ya:1no2:
bak telaşlandım şimdi ya
kontrolüme az kaldı gerçi ama......
arasam mı doktorumu acaba:çok üzgünüm:
canımcım eger devam ederse uyusukluk ara ıstersen doktorunu.
hem ıcın ferahlamıs olur.:1hug:

melekcim bilgisayar kullanmaktan olabilir mi acaba uyuşukluk aklıma geldi de
benimde çok uyuşuyor sağ elim sağ elimle mause kullandığım için mesela

beyaz melek daha öncede yazmıştım ama
drum bana ellerinde ayaklarında uyuşma olursa magnezyum eksiktir ilcını alın geçer
benim şuanda yok ama uyuşma olunca mg alacağım

beyaz melek ne güzel ikiz yatağıymış o canım bize fikir oldu inan ben açaba varmı bu tür yatak diye bakıyordum ama rastlamamıştım

kızlar hepinize iyiakşamlar bende bugün aile merkezinde bebğimin kalp atışların dinledim.hatta dinlemeye calıştılar yaramaz bi saga bi sola kaçıyordu.en azından canlı olduğunu öğrendik.kısmetse yarın eşimle erkenden trabzonun yolunu tutacağız .bebişimi görücem kısmet olursa yarın cinsiiyetinide öğreneceğizz.çok heyecanlıyım bakalım neler olucak.3lü testimide yaptırıcam..

ama evde normal yatarken falan da çok oluyor ilsucum...
bak telaşlandım şimdi ya
akşamları tv karşısında uanıp dinlenirken de uyuşuyor çoğu zaman..

beyaz melek daha öncede yazmıştım ama
drum bana ellerinde ayaklarında uyuşma olursa magnezyum eksiktir ilcını alın geçer
benim şuanda yok ama uyuşma olunca mg alacağım

bakalım canım ya bi arıyayım doktorumu ne diyecek umarım basit bir magnezyum eksikliğidir.....
ben şu an hiç ilaç kullanmıyorum...
cumartesi kontrolüm var o zaman konuşacağım bakalım...:Saruboceq:

canım bende şimdi işyerinden hamile bi arkadaşım var ona sordum evet kayıt olmak lazım diyor
gitmeyince kızmışlar neden gelmediniz diye

Back
X