• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Selam nilaycım ben görüştüm..dün bi konu açmış o konuda bazı yalnış anlaşılmalar olmuş o yüzden banlanmış...
Umarım hallolur tatlım biranönce

selam kızlar badem neden kapsama alanı dışında acaba varmı bilginiz?
demetcim bende ortadakini beğendim...

bende çok beğendim canım sade ve güzel

Kopyalamaya izin vermiyor çilek yoksa eklicektim buraya

bunlardan birimi acaba canımşutarafagitti

imaj_9.jpg

imaj_16.jpg

Ben de nette bakınc aavent dikaktimi çekti ama .
özelliği nedir göremedim. Oldukça pahalı diğerlerine göre çünkü.

nasılsın melekcim?
neden bademi hep yanlış anlıyorlar anlamadım ben neyse hallolur inşallah...

İYİYİM TATLIM YA NE OLSUN CUMARTESİ KIZIMI GÖRDÜM KEYFİM YERİNDE....
GÖRDÜN MÜ FOTOĞRAFLARINI KOCAMANN OLDU TEYZESİ BENİ
M KIZIM....

delikafadulden

Gerçi bana çok sade geldi ama..........
Bide ben illaki de rengini kar beyaz ve pembe istiyorum..
Beyaz üzerinde pembe çiçek kelebek...vb olabilir

canım bebek dergisi reklamında gazı ve kusmayı önleyen bi biberon görmüştümbebekler için çook iyi..drbrown's markalı.onun takımıda var..tam araştırmadım ama onun ürünleri çok kullanışlı görünüyor canımm...

dr.browns hakkında ben de nette öyle okudum .ama araştırcağım.
babası ilk eşyasını alsın diye.
hemen biberon ve diğer gerekli malzamerli alaımda ilk alışverişle başlayıalım sitiyorum.
ama çok abartmayacağım.niyetim öyle ihtiyaç kadarını alıp.gerisini de sonra yavaş yavaş alırız diye düşünüyorum.:) inşallah hepsini sağlılkla kullanırlar bebeceikler

İYİYİM TATLIM YA NE OLSUN CUMARTESİ KIZIMI GÖRDÜM KEYFİM YERİNDE....
GÖRDÜN MÜ FOTOĞRAFLARINI KOCAMANN OLDU TEYZESİ BENİ
M KIZIM....

delikafadulden

ahhh görmemmi annesi yorumda yaptım ama görmedin demekki. maşallah çok tatlı olmuş kocaman ağızı burnu ne sirin gözüküyordu canım maşallah:nazar:
ben 3 haftadır görmedim oğlumu 2 hafta sonra görücem ama içim rahat çünkü çok hareketli olmaya başladı dün gece uyutmadı maç yaptı herhalde içerdekaydirigubbakcemile3

ahhh görmemmi annesi yorumda yaptım ama görmedin demekki. maşallah çok tatlı olmuş kocaman ağızı burnu ne sirin gözüküyordu canım maşallah:nazar:
ben 3 haftadır görmedim oğlumu 2 hafta sonra görücem ama içim rahat çünkü çok hareketli olmaya başladı dün gece uyutmadı maç yaptı herhalde içerdekaydirigubbakcemile3

delikafaduldenAYYYYYYYY HEYCANDAN BENİM GÖZÜM BİŞEY Mİ GÖRÜYOR ŞEKERİM..........hihoyyythihoyyyt
MAŞALLAH KIZIM AYNI BANA BENZİYOR DİMİİİ:roflol::roflol:sırnaşık şey

delikafaduldenAYYYYYYYY HEYCANDAN BENİM GÖZÜM BİŞEY Mİ GÖRÜYOR ŞEKERİM..........hihoyyythihoyyyt
MAŞALLAH KIZIM AYNI BANA BENZİYOR DİMİİİ:roflol::roflol:sırnaşık şey

valla ben senden hada güzel gördümsırnaşık şey
en güzel yerlerinden alsın inşallah kızın doğsalarda resimlerini koysak dimi:asigim:

merhaba arkadaslar bende inşallah temmuzda dogum yapacagım cok heyecanlıyım bir an önce bebeğimi görmek istiyorum

dr.browns hakkında ben de nette öyle okudum .ama araştırcağım.
babası ilk eşyasını alsın diye.
hemen biberon ve diğer gerekli malzamerli alaımda ilk alışverişle başlayıalım sitiyorum.
ama çok abartmayacağım.niyetim öyle ihtiyaç kadarını alıp.gerisini de sonra yavaş yavaş alırız diye düşünüyorum.:) inşallah hepsini sağlılkla kullanırlar bebeceikler

swetcim bence biberon için acele etmeyin.ve de mümkün olduğunca da kullanmayın, bebek bi kere biberondan içtimi anne memesini birdaha almıyor haberiniz olsun:1no2:
Hatta hastanede özellikle sezeryan olacak arkadaşlar süt hemen gelmiyor hemşireler mama vermek istiyor bebişe ve biberon getirin diyorlar ben kardeşimde hayır dedim biberonla vermeyin süt gelince emsin o zaman enjektörle veririz dediler ve de verdiler inanırmısınız boş memeyi süper emen çocuk süt geldi ve o bikere enjektörle vermeleri çocuğun emmemesini sağladı:mymeka: o gece sabaha kadar emmedi ağladıkaydirigubbakcemile
ne yapın edin mümkün olduğunca biberon vermeyin:1no2:

Son düzenleme:
derinnnnnnn gelmişşşşşhihoyyyt

hadi derin bırak geçmişi okumayı anlatt neler yaptınızzz yavrun nasıllll:1hug:

Back
X