Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam nilaycım ben görüştüm..dün bi konu açmış o konuda bazı yalnış anlaşılmalar olmuş o yüzden banlanmış...
Umarım hallolur tatlım biranönce
selam kızlar badem neden kapsama alanı dışında acaba varmı bilginiz?
demetcim bende ortadakini beğendim...
Kopyalamaya izin vermiyor çilek yoksa eklicektim buraya
Ben de nette bakınc aavent dikaktimi çekti ama .
özelliği nedir göremedim. Oldukça pahalı diğerlerine göre çünkü.
nasılsın melekcim?
neden bademi hep yanlış anlıyorlar anlamadım ben neyse hallolur inşallah...
canım bebek dergisi reklamında gazı ve kusmayı önleyen bi biberon görmüştümbebekler için çook iyi..drbrown's markalı.onun takımıda var..tam araştırmadım ama onun ürünleri çok kullanışlı görünüyor canımm...
İYİYİM TATLIM YA NE OLSUN CUMARTESİ KIZIMI GÖRDÜM KEYFİM YERİNDE....
GÖRDÜN MÜ FOTOĞRAFLARINI KOCAMANN OLDU TEYZESİ BENİ
M KIZIM....
delikafadulden
ahhh görmemmi annesi yorumda yaptım ama görmedin demekki. maşallah çok tatlı olmuş kocaman ağızı burnu ne sirin gözüküyordu canım maşallah
ben 3 haftadır görmedim oğlumu 2 hafta sonra görücem ama içim rahat çünkü çok hareketli olmaya başladı dün gece uyutmadı maç yaptı herhalde içerdekaydirigubbakcemile3
delikafaduldenAYYYYYYYY HEYCANDAN BENİM GÖZÜM BİŞEY Mİ GÖRÜYOR ŞEKERİM..........hihoyyythihoyyyt
MAŞALLAH KIZIM AYNI BANA BENZİYOR DİMİİİ:roflol::roflol:sırnaşık şey
dr.browns hakkında ben de nette öyle okudum .ama araştırcağım.
babası ilk eşyasını alsın diye.
hemen biberon ve diğer gerekli malzamerli alaımda ilk alışverişle başlayıalım sitiyorum.
ama çok abartmayacağım.niyetim öyle ihtiyaç kadarını alıp.gerisini de sonra yavaş yavaş alırız diye düşünüyorum.:) inşallah hepsini sağlılkla kullanırlar bebeceikler
merhaba arkadaslar bende inşallah temmuzda dogum yapacagım cok heyecanlıyım bir an önce bebeğimi görmek istiyorum
merhaba arkadaslar bende inşallah temmuzda dogum yapacagım cok heyecanlıyım bir an önce bebeğimi görmek istiyorum