canım ınsallah sonucların guzel cıkıcak ıcını ferah tut:1hug:
sibelcim bu saatten sonra dr değiştirmek zor ama seni bilgilendirmeyen doktora ve güven vermeyen dr a da gitmek pek iyi değil .
canım inşallahh iyi çıkcak artık az zamn kaldı sen dinlenmene bak bebişinde bi sorun olmayacak kafana takıp üzülme sakınn:teselli:
problem olmadıgına çok sevindim sibell içine sinmiyorsa degiştirme imkanın varsa degiştir güzelim dr önemli
sağolun kızlar... hem doktora güvenemiyorum bitürlü, hemde değiştirmek zor geliyor
ne yapacağımı bilmiyorum ayyyyyyyyy çok kararsızım bendelikafadulden
gaydincimmm hepiniz çok şekersiniz a.s.ayyyy bu topigin bütün anişleri çok güzell ne güzel olmuş buluşmanz yemyeşil ne güzel her yer:dance:Selam kıslar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz yarın tatil paşamın eksiklerini alıcaz inş. badem şekerimizi lohusa şerbetimizi vs. az kaldı inş. gerçi eksik bitmiyo ama olduğu kadar nazarlığıda olsun kaydirigubbakcemile3
Pazar günü resimlerimiz linktedir. En kısa zamanda gelebilen çevre illerden herkesin katılımıyla tekrar bir araya gelelim demet, melek derin hepinizi bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/279111-2009-temmuz-anneleri-pazar-bulusmasi-4.html
gaydincim bende mevlüt sekerlerini bitirdim sarachan mıydı neydi ordan almıstım malzemelerini coook cesit var..fiyatıda uygun gelio ayrıca badem sekerinide ordan temn edebilirsin.serbetlik düsünmedim hic..
dün de kaz tuyu yastık aldım annemlerde 2 yastık daha yaptılar pamuk ve yunden..eksikler arada cıkıo yane ama biticek sabırrr...:)
İnş Karencim bebişlerimizle buluşruz bundan sonra
Demetcim günaydın sana da ,benimde sabah midem bulandı cok otobüste kusmamak için zor tuttum kendimi noluro bize böyle
ben kahvaltıya kacar..gorusurk birasdan..
kızlar cumartesi başka bir doktora gittim
renkli doppler da bebeğin gelişimine bakıldı
sonucu bugün alacam ama bebeğin gelişiminin normal olduğunu
suyun az olmasından dolayı doktorumun bebeği küçük görmüş olabileceğini söyledi..
su azalmasıda rahim kanallarının geçirgenliği ile ilgiliymiş
ya ben doktorumu değiştirsemmi acaba bu saatten sonra zor geliyor dogumada az kaldı ama o hiç beni bu şekilde aydınlatmıyor
hastası çok diye koştur koştur ultrasonda bakıp konuşturmadan yolluyorÇok üzgünüm çoook
kızlar günaydın nasılsınız
GÜnaydın kızlarrr
gÜnaydın kÜÇÜkk kuzucuklarrr :)
günaydın kızlar geçmişi okumadım karenin yazdığını okuyunca unutmadan yazayım dedim bebeklerin yastıklarını veya yorganlarını hazırlarken kesinlikle kuş tüyü, kaz tüyü kullanmamamız gerekiyor. Allerjiyi tetikliyormuş veya alerji olan çocuklarda köü etkileri oluyormuş. Onlar yerine elyaf yada slikonlu ürünleri tercih etmeliyiz. Zaten ilk bir kaç ay başlarının altına yastık koyulması önerilmiyo çok hafif bir yükseklik yeterliymiş. Çarşafın altına koyulan bi havlu gibi bir yükseklik yeterliymiş
günaydın kızlarrr hoşgeldınızzzŞeniz
bende kaz tuyu yastık kullanılmalı dıye duymustum ve ondan aldımfisfisfis
Kızlar günaydınn. Henüz geçmişe bakamadım önce bişey sormak istiyorumm. Benim bebişimin 3 gündür hareketlerinde acaip bi azalma var. Korkuyorum sizde durumlar nasıl ?Olmazsa bugün bi doktora görünücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?