2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

gaydincim bende mevlüt sekerlerini bitirdim sarachan mıydı neydi ordan almıstım malzemelerini coook cesit var..fiyatıda uygun gelio ayrıca badem sekerinide ordan temn edebilirsin.serbetlik düsünmedim hic..

dün de kaz tuyu yastık aldım annemlerde 2 yastık daha yaptılar pamuk ve yunden..eksikler arada cıkıo yane ama biticek sabırrr...:)

ınş Karencim bebişlerimizle buluşruz bundan sonra

Demetcim günaydın sana da ,benimde sabah midem bulandı cok otobüste kusmamak için zor tuttum kendimi noluro bize böyle

kızlarrrrrrr ben ayaklarımın tırnaklarına ulaşamıyorum ki kesebileyim ayy çok rahatsız ediyor beni yaaaa eşim kovalıyo ben keseyim diye ama ayağıma dokundurtmam acaip gıdıklanıyorum napıcam ben yaaaaaaaa:mymeka:

canım ınsallah sonucların guzel cıkıcak ıcını ferah tut:1hug:

gaydincimmm hepiniz çok şekersiniz a.s.ayyyy bu topigin bütün anişleri çok güzell ne güzel olmuş buluşmanz yemyeşil ne güzel her yer:dance:

güle güle kullanın canım bişey kalmamışkaydirigubbakcemile5

İnş Karencim bebişlerimizle buluşruz bundan sonra

Demetcim günaydın sana da ,benimde sabah midem bulandı cok otobüste kusmamak için zor tuttum kendimi noluro bize böyle

bi bilsem ilsucumm:1no2:
en sevdiğim şeyleri yerken çok farklı tad geliyo bide ağzıma yiyemiyorum sonra ilk aylara döndük galibaaaakafamçokkarıştı

ben kahvaltıya kacar..gorusurk birasdan..

afiyet olsun canım

bende biraz evi topluyom biraz buraya bakıyorum nası bitcekse bu işlerrrr

canım bence üzülme bebeişin iyiymiş bak.dr unu için rahat etmiyorsa değiştir. valla ben doğumumu daha büyük hastanede düşünüyorum o yüzden oraya başladım geçen ay ama arada kendi dr uma da gidiyorum.

günaydın kızlar geçmişi okumadım karenin yazdığını okuyunca unutmadan yazayım dedim bebeklerin yastıklarını veya yorganlarını hazırlarken kesinlikle kuş tüyü, kaz tüyü kullanmamamız gerekiyor. Allerjiyi tetikliyormuş veya alerji olan çocuklarda köü etkileri oluyormuş. Onlar yerine elyaf yada slikonlu ürünleri tercih etmeliyiz. Zaten ilk bir kaç ay başlarının altına yastık koyulması önerilmiyo çok hafif bir yükseklik yeterliymiş. Çarşafın altına koyulan bi havlu gibi bir yükseklik yeterliymiş

canım genelde bebekler için pamuktan yatak dikiyolar

Kızlar günaydınn. Henüz geçmişe bakamadım önce bişey sormak istiyorumm. Benim bebişimin 3 gündür hareketlerinde acaip bi azalma var. Korkuyorum sizde durumlar nasıl ?Olmazsa bugün bi doktora görünücem.

canım senın nerdeyse 34 bıtıcek artık yerı kalmamıstır bebısın hemen telas yapma ıcın rahat etmıyorsa doktora görun:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…