2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar günaydın nasılsınız

GÜnaydın kızlarrr
gÜnaydın kÜÇÜkk kuzucuklarrr :)

günaydın kızlarr hoşgeldinizzzz

iyiyiz şükür sizler nasılsınızhihoyyyt

papetlant eftelyaa uzun zamandır girmiyordunuz kuzucuklar nasıl bakalımmm

canım benim kızında azaldı artık her dakika oynamıyoo 5 10 dakikada birr anca hareket ediyoo sen hiç ölçümlerini yaptınmı yani kça dakikada bir oynuyoCADIARZU

canım gebelik sitesinde 32. haftadan sonra yavaşlar korkmaayın yazıyordu.ama yinede doktoruna sor istersen

Çok saolun kıslar günümüz çok güsel geçti inş. bebeklerlede bir araya geliriz bol sohbetli keyifli bir gün geçiririz.
karencim şarkhandan almış olabilirmisin şekerlerini tam olarak yeri nerde canım ipeğimu bana tarif edicekti ama sen biliyoısan edermisin yarın gidicez inş.

demett kızz bende acayip ayakarımdan huylanırım bende geçen gün tamm yarım saatten fazla tırnaklarımı kesicem diye debelendim durdum bide benimki içe doğru çok canım yanıyooo ayy göbişten eyilemiyoruz bacağı kaldıramıyoruz çok komik oluyoookaydirigubbakcemile3

canım 32. haftadan sonra bebiş büyüdüğü ve yeri azaldığı için hareketleri de azalıyor. yemekten sonra soluna uzan ve 10 hereket say.hıçkırıklar hariç. eğer 1 saat için de 10 kez hareket ediyorsa sorun yoktur canım.

Sibelcim hayırlı haberlerle dönmüşsün çok sevindim canım doktorun konusunda seni endişeye sokan biri ile devam etmen çok doğru değil diye düşünüyorum zaten rahat olmaya ihtiyacımız var birde yoğunluktan yanlış tetkiklerde bulunuyorsa ona vakit harcaman sana vakit kaybettirir bence bu 2. gittiğin doktoru düşünsen belki daha memnun olursun:1hug:

günaydın canım hoşgeldin

diloşla ikiniz aynı haftadasınız bayada büyüdü kuzularınız yer daralınca çok hareket edemezlermiş menekşecim endişelenme arada küçük kımıldamalr oluyorsa
uzanın sol tarafınıza dönün ve 10 dakika sakince bekleyin 10 dk boyunca hiç oynamazsa korkun doktorunuza başvurun diyor doktorlar...

demet ben aşkoşuma kestirdim valla saolsun kesti ben kesemiyorum pedikürde yaptıramıyorum tedirgin olduğum için sende kestir canımcım başka çaresi yokki göbeteler izin vermiyo eğilmemize:1rolleyes:

eftelyaa hürrem hoş geldiniz kızlarr
papetlant sende hoş geldin canım senin ikizdi dimi nasıl gidiyo bebişlerin durumu nasıllyerimseniben

hoşbuldum canım. ikiz evet çok ağırlaştım artık sürekli yatıyorum yattığım yerde bile karnım ağırıyo ağırlıktan. kızım ters şu an geceleri ısrarla mideme doğru baskı yapıyo ağrıdan uyuyamıyorum. böylegeçiriyorum günleri yeterki onlar sağlıklı oolsun çekeriz.

Hüzünyılı sende araştır istersen ben 2 ayrı doktordan dinledim tv de.

ya kızlar bişey sorucam hepnizde oluyormu yoksa sadece benim kızımmı yapıyor.elini ayağını yada başka bir yerlerini karnıma dayıyor öyle duruyor ne yapsamda gitmiyor

diloşum sanırım bende bugün debelenicem kesmeye çalışırken yuvallana yuvallanaaaa:roflol:

canım bende alerjiyi tetikliyor diye duymuştum

canım zararlıysa kullanmam zaten ılk zamanlar hiçyastık kullanmayı dusunmuyorum a.s

ya kızlar bişey sorucam hepnizde oluyormu yoksa sadece benim kızımmı yapıyor.elini ayağını yada başka bir yerlerini karnıma dayıyor öyle duruyor ne yapsamda gitmiyor

:) benim kızımda yapıyor canım onu babasıda dalga geçiyor çıkmaya çalışıyor ama adres orası değil diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…