kızlar günaydın nasılsınız
GÜnaydın kızlarrr
gÜnaydın kÜÇÜkk kuzucuklarrr :)
günaydın kızlar geçmişi okumadım karenin yazdığını okuyunca unutmadan yazayım dedim bebeklerin yastıklarını veya yorganlarını hazırlarken kesinlikle kuş tüyü, kaz tüyü kullanmamamız gerekiyor. Allerjiyi tetikliyormuş veya alerji olan çocuklarda köü etkileri oluyormuş. Onlar yerine elyaf yada slikonlu ürünleri tercih etmeliyiz. Zaten ilk bir kaç ay başlarının altına yastık koyulması önerilmiyo çok hafif bir yükseklik yeterliymiş. Çarşafın altına koyulan bi havlu gibi bir yükseklik yeterliymiş
Kızlar günaydınn. Henüz geçmişe bakamadım önce bişey sormak istiyorumm. Benim bebişimin 3 gündür hareketlerinde acaip bi azalma var. Korkuyorum sizde durumlar nasıl ?Olmazsa bugün bi doktora görünücem.
bende kaz tuyu yastık kullanılmalı dıye duymustum ve ondan aldımfisfisfis
Kızlar günaydınn. Henüz geçmişe bakamadım önce bişey sormak istiyorumm. Benim bebişimin 3 gündür hareketlerinde acaip bi azalma var. Korkuyorum sizde durumlar nasıl ?Olmazsa bugün bi doktora görünücem.
günaydın kızlarr hoşgeldinizzzz
iyiyiz şükür sizler nasılsınızhihoyyyt
papetlant eftelyaa uzun zamandır girmiyordunuz kuzucuklar nasıl bakalımmm
eftelyaa hürrem hoş geldiniz kızlarr
papetlant sende hoş geldin canım senin ikizdi dimi nasıl gidiyo bebişlerin durumu nasıllyerimseniben
demett kızz bende acayip ayakarımdan huylanırım bende geçen gün tamm yarım saatten fazla tırnaklarımı kesicem diye debelendim durdum bide benimki içe doğru çok canım yanıyooo ayy göbişten eyilemiyoruz bacağı kaldıramıyoruz çok komik oluyoookaydirigubbakcemile3
Ya kızlar ne biliym o kadar hareketliydiki son 3 gündür günde 10 kez bile hissedemiyorum en iyisi bi doktora görüniym tedirgin oldum çünkü.
canım bende alerjiyi tetikliyor diye duymuştum
hoşbuldum canım. ikiz evet çok ağırlaştım artık sürekli yatıyorum yattığım yerde bile karnım ağırıyo ağırlıktan. kızım ters şu an geceleri ısrarla mideme doğru baskı yapıyo ağrıdan uyuyamıyorum. böylegeçiriyorum günleri yeterki onlar sağlıklı oolsun çekeriz.
Hüzünyılı sende araştır istersen ben 2 ayrı doktordan dinledim tv de.
ya kızlar bişey sorucam hepnizde oluyormu yoksa sadece benim kızımmı yapıyor.elini ayağını yada başka bir yerlerini karnıma dayıyor öyle duruyor ne yapsamda gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?